Citește Descrierea Oficială

SENAI Institutul de Tehnologie (IST) textile și confecții CETIQT SENAI este cel mai mare centru din America Latină a producției de cunoștințe aplicate la lanțul de producție textile si imbracaminte.

Conectivitatea dinamic format prin relația dintre domeniile de educație, inovare, cercetare și tehnologie aplicată permite IST SENAI CETIQT oferi lanțului textil și de a face cele mai bune tehnologii, servicii de laborator, formarea resurselor umane, consultanta si proiecte de inovare .

Standardul înalt de performanță și intersecții ale acestor linii de acțiune valoare adăugată reciproc, sporind atât generarea și furnizarea de servicii de tehnologie și inovare, orientate spre creșterea competitivității industriei braziliene.

IST Senai are medii CETIQT și laboratoare complete pentru scopuri didactice și servicii. Plante pilot reproduce mediul de producție industrială, ceea ce face posibil de a dezvolta proiecte de inovare în procesul și de produs, precum și promovarea dezvoltării de proiecte educaționale integrate. Monitorizate întotdeauna de o facultate foarte specializat, forma mai cautate si respectat profesioniști de pe piață.

Performanță

În spatele fiecărui afaceri de succes pentru un număr de studii prospective și de cercetare care susțin nu doar companiile din lanțul de producție, dar, de asemenea propriul produs în educație, servicii Tehnologie și Inovare.

Educație

Cu strategii educaționale flexibile și a infrastructurii de tehnologie de ultimă oră, IST SENAI CETIQT ofera cursuri de formare inițială și continuă tehnice, de licență, extinderea și absolvent în metodele de clasă și e-learning (Distanța de), cu serviciu de rețea națională, prin departamentele regionale (RDS) de SENAI în fiecare stat, plus programele special formulate și orientate către nevoile industriei din intreaga tara.

Programe predate în:
  • Portuguese (Brazil)

Această școală oferă și:

Licenţă

Faculdade Senai-Cetiqt (SENAI-CETIQT)

Inginerul chimic este un profesionist care pot participa la toate etapele în industria chimică, de la proiectarea proiectului, până la produsul final, dar, de asemenea, î ... [+]

De-a lungul și diferențial

Examinat de către MEC cu nota 4, cursul permite studenților să dezvolte proiecte, opera industrii, dezvoltarea de noi produse și procese chimice și pentru a permite producția cu îmbunătățirea un proces chimic sau biochimic. Inginerul chimic este un profesionist care pot participa la toate etapele în industria chimică, de la proiectarea proiectului, până la produsul final, dar, de asemenea, în cercetare și în problemele socio-mediu.

Încă de la începuturile sale în 2010, cursul de Inginerie Chimică CETIQT SENAI își propune să țină pasul cu nevoile pieței. Începând cu 2013, cu noua grila, cursul prezintă un accent și mai mare pe formarea inginer, creșterea volumului de muncă de discipline specifice. ... [-]

Brazilia Rio de Janeiro
Martie 2020
Portuguese (Brazil)
La zi
5 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Faculdade Senai-Cetiqt (SENAI-CETIQT)

Recunoscut cu un grad de excelență, acordat de Ministerul Educației - MEC, cursul face Inginerul textile, un profesionist, care va fi capabil să lucreze în toate etapele ... [+]

De-a lungul și diferențial

Recunoscut cu un grad de excelență, acordat de Ministerul Educației - MEC, cursul face Inginerul textile, un profesionist, care va fi capabil să lucreze în toate etapele de producție și de servicii de livrare a unei industrii textile și de îmbrăcăminte: de la alegerea cele mai multe materii prime adecvate, prin procesele de producție, la controlul calității și comercializarea produsului final.

Scopul cursului este de a instrui ingineri cu abilități, aptitudini și atitudini necesare pentru a soluția de problemele asociate cu produse, procese și servicii, cum ar fi: proiectarea, dezvoltarea și de a gestiona sisteme integrate de oameni, materiale, echipamente și informații; Folosind resursele achiziționate de la cunoștințe și competențe în domeniul științelor de bază, împreună cu principiile și metodele de analiză de inginerie si design pentru a specifica, prezice și să evalueze rezultatele să fie obținute din aceste sisteme.... [-]

Brazilia Rio de Janeiro
Martie 2020
Portuguese (Brazil)
La zi
5 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

SENAI CETIQT Institucional