Citește Descrierea Oficială

Facultatea Arnold Janssen a fost stabilit în 2001 de către Congregația Cuvântului divin. Și el a fost născut cu puterea unei comunitati internațional, care operează în 67 de țări pe cinci continente. Valori, de calitate și competență de a lucra în domeniul educației au fost moștenite de la o instituție veche de un secol, care, nu întâmplător, este demn de succesul elevilor lor pe piața muncii.

Cursurile Drept și Administrație oferite de Facultatea Arnold Janssen oferi o educație umanistă solidă, unind înțelepciunea și tradiția în educație la cerințele pieței moderne. Chiar și cu câțiva ani de funcționare, Facultatea Arnold Janssen a devenit o referință în domeniul învățământului superior. Dovadă sunt rezultatele obținute de burlaci in Business Administration și Legii cu privire la probele din Studiul National Student performanță (ENADE). Studenții din Legea desigur, de asemenea strălucit în examinări recente ale Ordinului Avocatilor din Brazilia (OAB-MG), câștigă o poziție proeminentă în rândul instituțiilor de învățământ superior în stat.

La facultatea de la Arnaldo School este format din comandanții și medici de expertiza academică recunoscută și experiență profesională vastă în piață.

Programe predate în:
  • Portuguese (Brazil)

Această școală oferă și:

Licenţă

Faculdade de Ciências Gerenciais Padre Arnaldo Janssen (FAJANSSEN)

Gradul în Facultatea de Management Arnaldo aduce valorile de bază ale antreprenoriatului, inovației și management axat pe ființa umană. ... [+]

Gradul în Facultatea de Management Arnaldo aduce valorile de bază ale antreprenoriatului, inovației și management axat pe ființa umană. Noul curs de administrare curriculum să respecte regulile stabilite de MEC, cu accent pe evoluția administrației și aplicarea acesteia în cadrul organizațiilor din diverse domenii de activitate.

subiecții curs de a aduce o metodologie care asigură sistematizarea și aprofundarea anumite ramuri ale administrației sau a zonei aferente, oferind elevilor o scufundare intensă și exacte cu privire la conținutul studiate.

metodologii și instrumente de predare variate vor fi utilizate, alternativ, și amestecarea teorie și practică, expunerea și interacțiune, deducție și inducție. Scopul nostru este de a face de zi cu zi, ceva academic mai dinamic și eficient, prin diversificarea strategiilor de predare și învățare, fără a pierde se concentreze pe calificarea de excelență. Vom folosi pentru aceasta conferințe, ateliere, spații virtuale de interacțiune, jocuri de afaceri, dinamica de grup, studii de ghid, tururi ghidate, seminarii și interviuri, cercetarea științifică, soluție de cazuri concrete, și totul în puterea noastră de a dezvolta studentului Arnaldo.... [-]

Brazilia Belo Horizonte
Martie 2020
Portuguese (Brazil)
La zi
8 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Faculdade de Ciências Gerenciais Padre Arnaldo Janssen (FAJANSSEN)

Tren profesioniști cu viziune strategică și sisteme de management critice, care să le permită să se dezvolte și să gestioneze proiecte integrate de implementare sisteme d ... [+]

OBIECTIVE

Tren profesioniști cu viziune strategică și sisteme de management critice, care să le permită să se dezvolte și să gestioneze proiecte integrate de implementare sisteme de management al calității, care să cuprindă, mediu, sănătate și siguranță și responsabilitate socială.

ȚINTĂ

Profesioniști cu studii superioare complete in domenii conexe, în tot sau în parte a conținutului propuse, sau experiența de muncă în calitate, securitatea și sănătatea muncii, mediu și responsabilitatea socială, sau într-un alt segment de conducerea sau administrarea afacerilor private sau public.

Printre alți profesioniști, cursul va întâlni ingineri, biologi, manageri, avocați, arhitecți, tehnicieni cu securitatea muncii studii superioare, medici de medicina muncii, auditori, consultanți și manageri de mediu, calitate, sănătate și siguranță și responsabilitate socială .... [-]

Brazilia Belo Horizonte
Martie 2020
Portuguese (Brazil)
Part time
Campus
Citiți mai multe în limba engleză