Citește Descrierea Oficială

Creat in 1962, Facultatea de Inginerie din Minas Gerais - FEAMIG - este un național de referință în predarea de inginerie. În prezent, colegiul oferă cursuri de licență în Inginerie Topografie, Inginerie Civilă și Inginerie producție și sensu cursuri post-absolvire în ocupaționale Inginerie securitate, masini de constructii rutiere, Inginerie Calitate, Ingineria Mediului și Geo-referențiere a bunurilor rurale .

Colegiul este menținut de către Institutul Educational candida De Souza. Integrarea de predare, cercetare și extensie științifice, FEAMIG oferă studenților săi o educație completă, și-a consolidat în cunoștințele științifice, tehnologice, administrative, umanist, etic și social. În acest scop, Facultatea are programe de inițiere, meditații, științifice stagii Center, Orientare Educațională în plus față de curs și Consiliului de coordonare, care coordonează activitatea cadrelor didactice și suporturi da elevilor. Instrui profesioniști calificați, capabili de a dezvolta soluții viabile la nevoile pieței și a societății este scopul FEAMIG.

În 2009 a fost publicat Recunoașterea Reînnoirea pentru de topografie Inginerie de golf, în 2012, de ordinul Recunoașterea Reînnoirea cursului Inginerie Productie. În 2013 a fost publicată Ordonanța de operare permis Curs de Construcții, care a obținut gradul 4 de MEC.

Programe predate în:
Portuguese (Brazil)

Această școală oferă și:

Licenţă

Faculdade de Engenharia de Minas Gerais (FEAMIG)

Cuvântul înseamnă inițial de măsurare topografie și demarcarea terenurilor. Cu toate acestea, activitatea de inginer Surveyor nu mai este limitată la teritoriile agricole ... [+]

Cuvântul înseamnă inițial de măsurare topografie și demarcarea terenurilor. Cu toate acestea, activitatea de inginer Surveyor nu mai este limitată la teritoriile agricole, domeniul lor este foarte larg. Topografie este prezent în diferite ramuri de Inginerie si participarea Inginerul Surveyor este esențială în multe proiecte, de la planificare la măsurarea finalizare.

Inginerul Surveyor este activat pentru a lucra în companii de inginerie, industria, industria de construcții, utilități și instituții de învățământ și de cercetare. În industria grea, topografie este un important instrumente de monitorizare și control al structurilor mari, poziționarea exactă a pieselor și mașini, cuantificarea depozitelor și monitorizare a producției lor.... [-]

Brazilia Belo Horizonte
Martie 2020
Portuguese (Brazil)
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Faculdade de Engenharia de Minas Gerais (FEAMIG)

Cursul Construcții FEAMIG vizează formarea Inginerul Civil de lucru cu cunoștințe. ... [+]

Prezentare

Inginerul civil lucrează în construcții și sectorul de instalare industriale. Este profesionistul care proiectează, gestionează și analizează opere în case, clădiri, autostrăzi, căi ferate, aeroporturi, sisteme de alimentare cu apă și canalizare, porturi, râuri, canale, baraje, diguri, drenaj, irigare, poduri și alte structuri. Performanța sa include, de asemenea analiza solului și subsolului, audituri și inspecții, bugetele, izolare studiu, ventilatie si tipul de setare fundații.

Având în vedere această gamă de posibilități, Cursul Construcții FEAMIG caută să stabilească o bază solidă în matematică și științe de bază, instrumente de inginerie, management de proiect și de producție, precum și de aplicare a tehnologiei de inginerie civilă. Plus o pregătire de bază largă, cursul oferă posibilitatea de concentrare a studiilor in topografie, geocodare și de construcție în general.... [-]

Brazilia Belo Horizonte
Martie 2020
Portuguese (Brazil)
Part time
6 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză