Universidade de Caxias do Sul

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Universidade de Caxias do Sul - UCS este o instituție de învățământ superior brazilian caracterizată ca fiind o instituție care aparține comunității. Activitățile sale acoperă direct regiunea de nord-est a statului Rio Grande do Sul, care se află în partea cea mai sudică a țării. Este parte a Fundação Universidade de Caxias do Sul, care este un membru afiliat la Consorcio das Universidades Comunitárias Gaúchas - COMUNG (o asociație care se alătură comunităților de învățământ superior din statul Rio Grande do Sul); un membru al "Associação Brasileira das Universidades Comunitárias" - ABRUC (o asociație care se unește cu instituții de învățământ superior din comunitate din Brazilia); a "Consulho de Reitores das Universidades Brasileiras" - CRUB (Consiliul președinților universităților braziliene); și Forumului Instituțiilor de Învățământ Superior din Rio Grande do Sul "Forumul das Instituies de Ensino Superior Gaúchas". 1 La nivel internațional, UCS este membru al Universității de limbă portugheză "Associação das Universidades de Língua Portuguesa"; "Organização Universitária Interamericana" - OUI; și "Red Latinoamericana de Cooperación Universitaria" - RLCU (Rețeaua latino-americană pentru cooperare universitară), printre altele. Fondată în 1967, Universidade de Caxias do Sul este cea mai veche universitate din regiune. Ea a fost construită pe baza unui efort colectiv al comunității și se desfășoară în continuare în funcție de angajamentul și implicarea diferitelor segmente ale societății care cred în învățământul superior ca o sursă de dezvoltare socială. Aceștia sunt reprezentați în consiliul de administrație al Fundației de susținere de către autoritățile publice - de la nivel de oraș, stat și federal - și de către entități reprezentând grupuri ale societății civile. 2

Misiune și principii directoare

Misiunea și principiile directoare care ghidează acțiunea Universidade de Caxias do Sul în diferitele sale domenii de activitate rezultă dintr-un proces larg participativ, care implică toată comunitatea academică care reflectă planurile de acțiune ale instituției pentru următorii zece ani, asigurându-și astfel propria și identitate unică.

concentra

Cunoştinţe

Viziune

A fi esențială pentru dezvoltarea durabilă în termeni de cunoaștere.

Misiune

Producerea, sistematizarea și socializarea cunoștințelor cu o calitate și relevanță pentru dezvoltarea durabilă.

Principii

  • Respectul pentru oameni - Oamenii vor fi întotdeauna apreciați și respectați ca indivizi și cetățeni.
  • Responsabilitate socială - Activele comune vor fi criteriul care va conduce acțiunile Universității.
  • Eligibilitate instituțională - UCS va căuta o calificare permanentă a personalului, structurii sale; procesele organizaționale, precum și programele și acțiunile.
  • Prevalența interesului instituțional - Interesele instituționale ar trebui să suprapună pe cele individuale, asigurând coexistența diversității.
  • Inovarea - Căutarea inovației științifice, a cooperării tehnologice și culturale ar trebui să ghideze acțiunile instituției.
  • Integrarea locală și globală - Universitatea va căuta o participare simultană la planurile locale, regionale, naționale și internaționale.
  • Managementul democratic - Universitatea va promova experiența democratică prin căutarea participării comunității academice la procesele de planificare și management.
  • Angajamentul față de mediul înconjurător - Universitatea trebuie să promoveze și să participe la acțiuni care contribuie la dezvoltarea durabilă, cu scopul final de a menține viața.
  • Autonomie - Universitatea va păstra autonomia educațională și științifică, administrativă, disciplinară și financiară și de gestionare a activelor necesară pentru a asigura îndeplinirea misiunii sale.
  • Sustenabilitate - Universitatea va căuta durabilitate economică, socială și de mediu printr-o gestionare eficientă și eficientă.

3

Locații

Caxias do Sul

UCS

Address
Universidade de Caxias do Sul
Main Campus: Rua Francisco Getúlio Vargas, 1130 - CEP 95070-560 - Caxias do Sul - RS - Brazil

95070-560 Caxias do Sul, Statul Rio Grande do Sul, Brazilia
Număr de telefon
+55 54 3218-2100

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră