Citește Descrierea Oficială

Universidade de Caxias do Sul - UCS este o instituție de învățământ superior brazilian caracterizată ca fiind o instituție care aparține comunității. Activitățile sale acoperă direct regiunea de nord-est a statului Rio Grande do Sul, care se află în partea cea mai sudică a țării. Este parte a Fundação Universidade de Caxias do Sul, care este un membru afiliat la Consorcio das Universidades Comunitárias Gaúchas - COMUNG (o asociație care se alătură comunităților de învățământ superior din statul Rio Grande do Sul); un membru al "Associação Brasileira das Universidades Comunitárias" - ABRUC (o asociație care se unește cu instituții de învățământ superior din comunitate din Brazilia); a "Consulho de Reitores das Universidades Brasileiras" - CRUB (Consiliul președinților universităților braziliene); și Forumului Instituțiilor de Învățământ Superior din Rio Grande do Sul "Forumul das Instituies de Ensino Superior Gaúchas". 1 La nivel internațional, UCS este membru al Universității de limbă portugheză "Associação das Universidades de Língua Portuguesa"; "Organização Universitária Interamericana" - OUI; și "Red Latinoamericana de Cooperación Universitaria" - RLCU (Rețeaua latino-americană pentru cooperare universitară), printre altele. Fondată în 1967, Universidade de Caxias do Sul este cea mai veche universitate din regiune. Ea a fost construită pe baza unui efort colectiv al comunității și se desfășoară în continuare în funcție de angajamentul și implicarea diferitelor segmente ale societății care cred în învățământul superior ca o sursă de dezvoltare socială. Aceștia sunt reprezentați în consiliul de administrație al Fundației de susținere de către autoritățile publice - de la nivel de oraș, stat și federal - și de către entități reprezentând grupuri ale societății civile. 2

Misiune și principii directoare

Misiunea și principiile directoare care ghidează acțiunea Universidade de Caxias do Sul în diferitele sale domenii de activitate rezultă dintr-un proces larg participativ, care implică toată comunitatea academică care reflectă planurile de acțiune ale instituției pentru următorii zece ani, asigurându-și astfel propria și identitate unică.

concentra

Cunoştinţe

Viziune

A fi esențială pentru dezvoltarea durabilă în termeni de cunoaștere.

Misiune

Producerea, sistematizarea și socializarea cunoștințelor cu o calitate și relevanță pentru dezvoltarea durabilă.

Principii

  • Respectul pentru oameni - Oamenii vor fi întotdeauna apreciați și respectați ca indivizi și cetățeni.
  • Responsabilitate socială - Activele comune vor fi criteriul care va conduce acțiunile Universității.
  • Eligibilitate instituțională - UCS va căuta o calificare permanentă a personalului, structurii sale; procesele organizaționale, precum și programele și acțiunile.
  • Prevalența interesului instituțional - Interesele instituționale ar trebui să suprapună pe cele individuale, asigurând coexistența diversității.
  • Inovarea - Căutarea inovației științifice, a cooperării tehnologice și culturale ar trebui să ghideze acțiunile instituției.
  • Integrarea locală și globală - Universitatea va căuta o participare simultană la planurile locale, regionale, naționale și internaționale.
  • Managementul democratic - Universitatea va promova experiența democratică prin căutarea participării comunității academice la procesele de planificare și management.
  • Angajamentul față de mediul înconjurător - Universitatea trebuie să promoveze și să participe la acțiuni care contribuie la dezvoltarea durabilă, cu scopul final de a menține viața.
  • Autonomie - Universitatea va păstra autonomia educațională și științifică, administrativă, disciplinară și financiară și de gestionare a activelor necesară pentru a asigura îndeplinirea misiunii sale.
  • Sustenabilitate - Universitatea va căuta durabilitate economică, socială și de mediu printr-o gestionare eficientă și eficientă.

3

Programe predate în:
Portugheză

Această școală oferă și:

Licenţă

Universidade de Caxias do Sul

Turiști și mișcările lor; managementul întreprinderilor turistice; relații ospitalitate în turism și agrement; managementul public, planificarea și impactul socio-economi ... [+]

Prezentare

Universitatea din Caxias do Sul este o referință în domeniul ospitalității și turismului din Brazilia, fiind un pionier în oferirea de curs Hospitality Superior (1978). De-a lungul mai mult de trei decenii de experiență în domeniu, Universitatea din Caxias do Sul, a adăugat noi cursuri și inițiative din cadrul ospitalității și turismului, încurajând evoluția acestui sector care are acum, în Minnesota, unul dintre centrele de excelență ale țării . SCU, de asemenea, iese în evidență pentru a fi una dintre primele instituții de a produce și pune la dispoziție prin editorul său (EDUCS), o colecție de lucrări științifice dedicate acestui domeniu de cunoaștere. ... [-]

Brazilia Caxias do Sul
Martie 2020
Portuguese (Brazil)
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Universidade de Caxias do Sul

Comerțul internațional a fost creat pentru studenții care desfășoară o pregătire interdisciplinară. Cu un interes în istorie, geografie, cultură, limbi, economie, adminis ... [+]

Comerț Internațional

Administrativă management procese la nivel internațional și includerea organizațiilor pe piața mondială.

Cetățenii lumii

Comerțul internațional a fost creat pentru studenții care desfășoară o pregătire interdisciplinară. Cu un interes în istorie, geografie, cultură, limbi, economie, administrație, drept, logistică și finanțe. Elevii proactive, curioase, interesate de a ști ce se află dincolo de granițele orașului și țara lor, care doresc să își asume riscuri și deschise la diferite culturi și moduri diferite de a vedea lumea. Elevii sunt capabili să învețe și să întreprindă.

Există un domeniu vast de acțiune pentru profesioniștii din domeniu, potrivite pentru cele mai diferite profiluri de elevi. Acest lucru implică zonă tehnică, cum ar fi de vămuire și de logistică; zona de negociere cu privire la achiziționarea și vânzarea de bunuri în străinătate; districtul financiar, băncile; sectorul public, ca impozit vamal; antreprenoriatului ca un manager de afaceri international; în calitate de consilier la instituții de relații internaționale, cum ar fi universitățile și instituțiile de sprijinire a industriei și comerțului; printre alte posibilități. ... [-]

Brazilia Caxias do Sul
Martie 2020
Portugheză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Universidade de Caxias do Sul

Probleme de cercetare, planificare, proiectare și de management legate de om / mediu / dezvoltare triada. Întreprinderi private, publice, locale, de stat si agentii feder ... [+]

Ingineria Mediului

Probleme de cercetare, planificare, proiectare și de management legate de om / mediu / dezvoltare triada.

Loc de joaca

Întreprinderi private, publice, locale, de stat si agentii federale, atât în ​​punerea în aplicare a proiectelor, planuri și acțiuni preventive și / sau de diminuare a impactului asupra mediului de activitățile umane și activitățile de supraveghere. Consultanță și servicii de consultanță.

Ce profesionale

Studii, dezvoltă și utilizează tehnologii specifice pentru a reduce efectele negative ale acțiunii umane asupra mediului. Efectueaza studii de impact asupra mediului și conservarea calității apei, aerului și solului. Pregătirea și punerea în aplicare a planurilor, programelor și managementul de proiect a resurselor de apă, canalizare, tratare a deșeurilor și recuperarea zonelor contaminate și degradate. Se ocupă, de asemenea, cu practica dezvoltării durabile.... [-]

Brazilia Caxias do Sul
Martie 2020
Portugheză
La zi
5 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Universidade de Caxias do Sul - 2014