UNINORTE - Centro Universitário do Norte

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Universitatea Centrul de Nord (UniNorte) a fost înființată în anul 1994 cu numele de Manauara Institutul de Învățământ Superior (IMES) și doar trei cursuri: Administrare, Tehnologie și Turismului prelucrarea datelor. În 1998, sa extins operațiunile sale de a crea Institutul Cultural Amazonas Învățământul Superior - ICESAM și să pună în aplicare cursurile sociale și Media Services, cu specializare în publicitate. În această perioadă, UniNorte avut numele fantezie de gol Colegii.

Acesta a fost in 2004, cu acreditare ca un centru universitar, numele Colegiul Scopul dat cale de a UniNorte, acum mai mult de 50 de cursuri universitare. Patru ani mai târziu, instituția a devenit membru al liderului rețelei globale în învățământul superior, laureat universități internaționale (Liu), prezent în 29 de țări și peste 1 milion de studenți în 80 de instituții, care oferă cursuri de clasă și on-line .

Astăzi, UniNorte împărțită în 14 de unități academice situat în centrul orașului și oferă mai mult de 50 de cursuri de absolvire tradiționale și tehnologie; în afară de oferirea de cursuri de extensie și absolvent sens larg și motivația propriu-zisă, în parteneriat cu universitățile de top din Brazilia.

Structura academică a UniNorte astăzi este împărțită în patru școli distincte: Arte și Umanistice; Health Sciences; Exactă și grade. Ea are avantaje importante pentru educație al elevului, precum Oficiul Internațional pentru schimb; companiile UniNorte, pentru stagii și locuri de muncă înainte de absolvirea laboratoare de studenți și de stat.

Deși este o instituție tânără, UniNorte a câștigat recunoașterea socială ca un important profesioniști instituție de învățământ joacă un rol cheie în acest domeniu. Absoarbe in absolvenții săi personal profesionist de diferite cursuri organizate de instituție.

Ea are în misiunea sa de a oferi educație de calitate mai mare pentru achiziționarea de valori, competențe și abilități care îi permit cetățenia cu condiții mai bune de muncă, cu principiul director căutarea unui model de dezvoltare durabilă.

Locații

Manaus

Address
Av. Leonardo Malcher, 853 - Centro
Manaus, Statul Amazonas, Brazilia

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră