Citește Descrierea Oficială

Universitatea Centrul de Nord (UniNorte) a fost înființată în anul 1994 cu numele de Manauara Institutul de Învățământ Superior (IMES) și doar trei cursuri: Administrare, Tehnologie și Turismului prelucrarea datelor. În 1998, sa extins operațiunile sale de a crea Institutul Cultural Amazonas Învățământul Superior - ICESAM și să pună în aplicare cursurile sociale și Media Services, cu specializare în publicitate. În această perioadă, UniNorte avut numele fantezie de gol Colegii.

Acesta a fost in 2004, cu acreditare ca un centru universitar, numele Colegiul Scopul dat cale de a UniNorte, acum mai mult de 50 de cursuri universitare. Patru ani mai târziu, instituția a devenit membru al liderului rețelei globale în învățământul superior, laureat universități internaționale (Liu), prezent în 29 de țări și peste 1 milion de studenți în 80 de instituții, care oferă cursuri de clasă și on-line .

Astăzi, UniNorte împărțită în 14 de unități academice situat în centrul orașului și oferă mai mult de 50 de cursuri de absolvire tradiționale și tehnologie; în afară de oferirea de cursuri de extensie și absolvent sens larg și motivația propriu-zisă, în parteneriat cu universitățile de top din Brazilia.

Structura academică a UniNorte astăzi este împărțită în patru școli distincte: Arte și Umanistice; Health Sciences; Exactă și grade. Ea are avantaje importante pentru educație al elevului, precum Oficiul Internațional pentru schimb; companiile UniNorte, pentru stagii și locuri de muncă înainte de absolvirea laboratoare de studenți și de stat.

Deși este o instituție tânără, UniNorte a câștigat recunoașterea socială ca un important profesioniști instituție de învățământ joacă un rol cheie în acest domeniu. Absoarbe in absolvenții săi personal profesionist de diferite cursuri organizate de instituție.

Ea are în misiunea sa de a oferi educație de calitate mai mare pentru achiziționarea de valori, competențe și abilități care îi permit cetățenia cu condiții mai bune de muncă, cu principiul director căutarea unui model de dezvoltare durabilă.

Programe predate în:
  • Portuguese (Brazil)

Această școală oferă și:

Licenţă

UNINORTE - Centro Universitário do Norte

O curso de Administração da UniNorte foi planejado para formar profissionais preparados para atender as necessidades de um mercado cada vez mais competitivo e exigente. ... [+]

O curso de Administração da UniNorte foi planejado para formar profissionais preparados para atender as necessidades de um mercado cada vez mais competitivo e exigente.

O administrador pode desenvolver suas atividades nas seguintes áreas: Gerência de CPD; Gerência de Tecnologia da Informação; Administração de Produção; Organizações, Sistema & Métodos; Desenvolvimento de Sistema de Informações; Administração Pública e Docência entre outros.

[-]
Brazilia Manaus
Martie 2020
Portuguese (Brazil)
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
UNINORTE - Centro Universitário do Norte

O curso de Ciências Econômicas da UniNorte tem como objetivo formar profissionais comprometidos com o estudo da realidade brasileira e amazônica, com consciência social, ... [+]

O curso de Ciências Econômicas da UniNorte tem como objetivo formar profissionais comprometidos com o estudo da realidade brasileira e amazônica, com consciência social, preparado para enfrentar e analisar as transformações políticas, econômicas e sociais que estão ocorrendo no mundo atual, de modo a contribuir para melhorar a qualidade de vida da população brasileira e, em especial, da nossa região.

O profissional da área de Economia pode trabalhar no setor público, desempenhando as seguintes funções: Ministérios, Secretarias, Empresas Estatais, Congresso, Poder Legislativo, Defesa dos mercados, Sistema Nacional de Tributação. Ou no setor privado em empresas Nacionais e Multinacionais, importação e exportação, organismos internacionais, entidades de classe, pesquisa, meios de comunicação, consultoria, bolsas de valores e mercado financeiro. O Economista pode ainda atuar como empresário, empreendedor e professor.... [-]

Brazilia Manaus
Martie 2020
Portuguese (Brazil)
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
UNINORTE - Centro Universitário do Norte

O engenheiro da computação projeta e constrói computadores, periféricos e sistemas que integram hardware e software. Produz novas máquinas e equipamentos computacionais p ... [+]

O engenheiro da computação projeta e constrói computadores, periféricos e sistemas que integram hardware e software. Produz novas máquinas e equipamentos computacionais para serem utilizados em diversos setores. Desenvolve produtos para serviços de telecomunicações, como os que fazem a interligação entre redes de telefonia.

Automação industrial e robótica: Projetar robôs, sistemas digitais e computadorizados para fábricas.

Desenvolvimento de softwares e aplicativos: Criar programas de computadores segundo as necessidades do cliente. Projetar e desenvolver novos sistemas operacionais e linguagens específicas, buscando inovações tecnológicas.

Fabricação de hardware: Projetar e construir computadores e periféricos.... [-]

Brazilia Manaus
Martie 2020
Portuguese (Brazil)
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză