Citește Descrierea Oficială

Calitate Unaerp

• prima universitate din regiunea Ribeirão Preto, fondată la 01-6-1924 • Recunoscut de MEC ca Universitatea în decembrie 1985. • cu sediul în Ribeirão Preto campus și în Guaruja cu grade, diplome de licență și tehnologia învățământului superior în metodele de învățare din clasă și la distanță și învățământ infrastructură, cercetare și laboratoarele, echipamente, biblioteca si resursele tehnologice Campus. • 500.000 de apeluri efectuate în Comunitate, în peste 30 de programe de informare, clinici, laboratoare, spital în sine și în spitale, UPA și UBDS oraș și regiune.

Misiune

Producerea și difuzarea de cunoștințe pentru a promova și de a contribui la dezvoltarea individului și societății, bazată pe principii etice si crestine, cu libertatea de cercetare, predare și inovare extensie menținând în același timp interacțiune constantă cu contextele naționale și internaționale.

Istorie

UNAERP - Universitatea din Ribeirão Preto a fost prima instituție de învățământ superior din regiune Ribeirão Preto. Fondată în prima. Iunie 1924 ca societate Scoala Pharmacia și Ribeirão Preto stomatologice Scoala, un grup de profesioniști de sănătate idealist, intelectuali și educatori, deoarece punerea în aplicare a acestuia a fost destinat să promoveze dezvoltarea socială, educațională și culturală a capitalului cafea atât de bogat astăzi trestie de zahăr Polo País.Daquele proiectul inițial vizionar principal, traiectoria UNAERP avut o creștere puternică de la sfârșitul anilor 1950, când profesorul Electro Bonini (1913-2011), a preluat conducerea.

Structura organizatorică

Administrația de la Universitatea din Ribeirão Preto este format din entități care activează în integrat, coordonarea tuturor activităților de predare, cercetare și extensie. Sunt Consiliul Superior, cancelarul, decan, Group Manager, directorii, coordonatorii și Collegiate.

Infrastructură

Unaerp are două campusuri: sediul campus în Ribeirao Preto, instalat pe Ribeirânia trimestru, iar al doilea campus în Guaruja, cartierul Cove. Campusuri sunt planificate și echipate cu clinici, laboratoare, bibliotecă, săli de clasă, săli de serviciu și de întâlnire, academice și sectoare administrative pentru a sprijini predarea, cercetarea și extinderea, precum și zonele de serviciu, de viață și de petrecere a timpului liber care să permită și să se califice viața colegiu.

Astfel, cei care locuiesc aici sunt mai mult de infrastructura academică, de cercetare și extensie. Campus Ribeirão și Campus Guaruja sunt planificate spații și de îngrijire pentru a promova bunăstarea mii de oameni care pentru tranzitul lor pe tot parcursul anului, pentru că în afară de facultate, personalul și studenții, membrii comunității participa, de asemenea campusuri în căutare servicii și dotări.

Programe predate în:
  • Portuguese (Brazil)

Această școală oferă și:

Licenţă

Universidade de Ribeirão Preto 

Cursul Relații Internaționale al Unaerp este structurat pentru a instrui profesioniști capabili să analizeze, într-un mod integrat, politic, economic, comercial, probleme ... [+]

Curs cu mărci de top, Concept 5, în evaluarea MEC Primul curs de Ribeirao Preto și regiunea și desigur, al 12-lea din São Paulo, între instituții private, în conformitate cu RUF în 2015. Studenții de Relații Internaționale de Unaerp face cel puțin 100 de ore de formare și 100 de ore de activități complementare pentru a lărgi cunoștințele lor și de absolvire completă. Parteneriate cu mai mult de 500 de instituții înregistrate și încurajează elevii să urmărească oportunități în Brazilia și în străinătate. vizite tehnice și excursii academice monitorizate de către profesori din Europa și America Latină. activități extrașcolare, cum ar fi vizite tehnice, conferințe, simpozioane, cercetări științifice, evenimente culturale, printre altele. Unaerp ii pasa de a oferi studenților cu viața academică de calitate, menținerea sale două campusuri concepute pentru conviețuire socială și culturală, cu infrastructura completa, cu mai multe servicii care oferă confort și accesibilitate în zonele de petrecere a timpului liber, sport, coexistența și un acces larg la colectarea bibliotecă și baze de date on-line. ... [-]
Brazilia São Paulo Ribeirao Preto
Martie 2020
Portuguese (Brazil)
Part time
4 - 4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză