Citește Descrierea Oficială

Născut în 1940 în orașul Mogi das Cruzes, Braz Cubas, care au început activitățile sale cu un curs mic de pregătire, în prezent, are aproximativ 20.000 de studenți, dintre clasă și învățământ la distanță modalitati.

Peste 75 de ani pe piață, instituția a suferit mai multe transformări, locuințe, inclusiv cursuri de gimnastică, comerțul de nivel mediu, până când a ajuns la Facultatea de Drept în 1965.

învățământ superior, stimulate de politica de educație, a crescut în întreaga țară și Braz Cubas, satisfacerea cerințelor și nevoilor pieței, a continuat să crească, atât în ​​spațiul fizic și social, până în 1985, Consiliul Federal al Educației recunoaște atunci Federația de colegii Braz Cubas fi Universitatea.

Cel mai important Vestea a venit la valoarea regiunea Mogi das Cruzes și de a recompensa o cariera lunga de un serviciu bun la educația brazilian, formând profesioniști competenți și piața forței de muncă calificate.

Misiune

oameni care apreciază, trezirea talentele printr-un proces de învățare diferite în prezent pentru a dezvolta ființa umană pentru mâine.

Vedere

Fie recunoscută ca o instituție de învățământ axat pe învățare.

Valori

Cetățenie, umanizarea, înțelepciune, smerenie și transparență.

Programe predate în:
  • Portuguese (Brazil)

Această școală oferă și:

Licenţă

Universidade Braz Cubas (UBC)

Cursul Engineering Production este cursul care oferă cea mai largă gamă de aplicații posibile profesioniști, deoarece permite inginerului de producție profesionale acțion ... [+]

Cursul Engineering Production este cursul care oferă cea mai largă gamă de aplicații posibile profesioniști, deoarece permite inginerului de producție profesionale acționează în diferite segmente de piață. Printre materiile studiate sunt cele de inginerie, procese, de management, de calitate și multe alte domenii ale cunoașterii care le permit o mai mare flexibilitate, asigurându-se că profesionist o arie largă de expertiză.

Toți producătorii de bunuri de consum și servicii au capacitatea de a avea un profesionist din această zonă acționează în unitățile lor. Inginerul de fabricație poate lucra în orice segment de companii, responsabil pentru diverse activități, care implică o inserție de mare.... [-]

Brazilia Mogi das Cruzes
Martie 2020
Portuguese (Brazil)
La zi
10 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Universidade Braz Cubas (UBC)

Permite studenților să studieze, design, inspecție și supraveghere a construcției de locuințe și clădiri, drumuri, poduri, tunele, instalarea și exploatarea rețelelor de ... [+]

Permite studenților să studieze, design, control și de supraveghere a construcției de locuințe și clădiri, drumuri, poduri, tunele, instalarea și exploatarea rețelelor de apă și apa de canalizare, asigurarea siguranței, fiabilitatea și durabilitatea proiectului. Se poate spune că există două locuri de muncă inginer civil: biroul său și la locul de montare.

Inginerul constructor este una care este dedicat construcțiilor, fie clădiri, poduri, case, retele de apa, tuneluri, viaducte, și poate lucra în construcția de fabrici, birouri, firme de constructii, servicii publice, instituții specifice, bănci de dezvoltare și de investiții

[-]
Brazilia Mogi das Cruzes
Martie 2020
Portuguese (Brazil)
La zi
10 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză