Citește Descrierea Oficială

Unicastelo este o instituție de învățământ superior a cărei istorie datează din anul 1968, când plină de evenimente studenți din întreaga lume manifestă prin schimbări în educație și societate. A fost anul Primăverii de la Praga, baricadele din Paris și Bătălia de la Maria Antonia a fost născut Facultatea de Filosofie, Științe și Litere. De atunci, Unicastelo păstrează legătura permanentă cu avansurile continue de educație la nivel mondial, care este exprimată în Planul de Dezvoltare Instituțională pentru perioada 2006-2015.

În peste 40 de ani dedicat la învățământul superior, Unicastelo deja absolvit mai mult de 30.000 de elevi din trei campusuri sale si sa intalnit mii de oameni în diferite proiecte de extindere pe care le sprijină. Instituția încearcă să democratiza accesul la lumea academică, precum și formarea profesională în standarde de înaltă calitate, printre alte prevederi, care ne permit să oferim educație avansate necesare pentru a pregăti profesioniști competenți și etice pentru piața forței de muncă.

Bazat pe cursurile de pionierat anii '60 si '70, Educație, Arte și Studii Sociale, Unicastelo salută astăzi pe sediul campus de São Paulo, zeci de cursuri on-line de predare lor, de cercetare și extensie, articulat în producția și diseminarea cunoștințelor, precum și creșterea economiilor regionale și naționale. Campusul Fernandopolis oferă programe de licență, care contribuie la dezvoltarea economică și socială a regiunii. Același lucru este valabil în campusul de Descalvado a fost deschis în anul 2000, oferind cursuri axate pe calitatea de formare și dezvoltare a comunităților locale profesionale.

Bazele pedagogice ale Unicastelo sunt cimentate în trend inițiat în domeniul educației de bază în 1964 cu Liceu Camilo Castelo Branco. Astăzi, Unicastelo emana codurilor de modernitate și contemporane adaugă suficient de valoare pentru a sprijini și îmbogăți programele de studenți și profesori.

În timpul saga lui educațional, universitatea consolidat în 1971, crearea Facultatea de Economie, Contabilitate si Administrarea Afacerilor Educație Fizică și. Cursul de Business Administration a fost născut un an mai târziu. Primele cursuri, autorizate în 1971, au fost recunoscute în timpul 1974 si Administrarea Afacerilor in 1975. Extinderea ofertele de curs a crescut atât de mult încât, la sfârșitul anilor '80, instituția a avut deja 24 de cursuri postuniversitare. Nu întâmplător, în 1989, a câștigat de acreditare ca o universitate prin Ordonanța 374 a Ministerului Educației.

În mai 2005, Consiliul a introdus un nou Unicastelo declanșare, de atunci, procesul de adaptare la Decretul Podul Universitatea, publicată în Monitorul Oficial federal pe 05/10/06. În anul 2006, a avut loc prima reuniune a Superior sale Consiliilor CONSUN (Consiliul Universitatea) și CONSEPE (Consiliul Educației și Cercetării), organe membrii colegiu de managementul superior al universității, a cărui funcționare eficientă potriveste statutul reale ale universității, IPP sa (Programul de Educație instituțională) și PDI sa (Planul de Dezvoltare Instituțională), este necesar, prin lege, pentru acreditarea orice instituție de învățământ cu Ministerul Educației și instrumente vitale pentru planificarea și dezvoltarea Universității.

În cele din urmă, înregistrarea Unicastelo a fost prima universitate din țară să depună aceste documente normative, ajustat deja la noile cerințe ale MEC. Într-adevăr, în procesul de ajustare de reglementare, stabilirea de la început a Comisiei de evaluare și statutul actualizat că, pe lângă politicile educaționale, aduce planul inovatoare de carierei didactice. Este important ca identitatea Unicastelo fie consolidate și partajate între toți membrii comunității lor în mândria academic nu este limitată la răscumpărarea de momente semnificative ale istoriei, dar găsi încurajare în mecanisme permanente de memorie clădiri universitare pentru viitor. Acest lucru nu este de a înlocui tradiția, ci să inventeze un cadou motivat în simbioza dintre teorie și practică.

Programe predate în:
  • Portuguese (Brazil)

Această școală oferă și:

Licenţă

Universidade Camilo Castelo Branco (UNICASTELO)

Cursul Inginerie Civilă este un curs cu un proiect educațional modern, care include modernizarea profesiei promovată în principal de utilizarea tot mai mare de calculatoa ... [+]

Despre cursul

Cursul Inginerie Civilă este un curs cu un proiect educațional modern, care include modernizarea profesiei promovată în principal de utilizarea tot mai mare de calculatoare, dezvoltarea de noi materiale și tehnologii, adoptarea de noi metode de analiză, de preocuparea pentru problemele de mediu și prezența tot mai mare de ingineri civile în planificarea, administrarea și gestionarea. Cursul își propune să intre pe piața forței de muncă inginer civil cu abilități și competențe care o face capabilă să proiecteze constructii, în general, poduri si viaducte, baraje, cladiri industriale, lucrari de canalizare, irigare, drenaj, drumuri, porturi, aeroporturi. Puteți acționa în continuare în planificarea și organizarea sistemelor de mediu, resursele de apă și de transport.... [-]

Brazilia Sao Paulo
Martie 2020
Portuguese (Brazil)
La zi
10 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză