Citește Descrierea Oficială

De peste 40 de ani, la Universitatea Ibirapuera oferă o bază solidă de experiența dobândită în trecut, practica realitate prezentă și atenție la oportunitățile viitoare de a instrui profesioniști sale.

Scopul este de a instrui lideri: cei care sunt capabili să inventeze o schimbare și să propună soluții.

Anii de istorie arată că mii de studenți, personal și cadrele didactice sunt implicate într-un proiect educațional inovativ și axat pe liderii de formare, pe baza cerințele pieței și valori sociale.

Exemple care atesta excelenta educational oferit de Ibirapuera Universitatea abundă. Acestea includ investiții și de stimulare a făcut în zona de cercetare academică, unul dintre pilonii de activitate universitară. Instituția susține grupuri formate de cercetatori de profesori certificați de Consiliul National de Cercetare și Tehnologie (CNPq).

Putem evidenția, de asemenea, cursuri de Master in Drept si Stomatologie, ambele recomandate de Capes.

Este încă posibil să se vorbească de responsabilitate socială prin furnizarea de asistenta medicala gratuita pentru persoanele cu venituri mici în clinicile de la Universitatea.

Subliniind preocuparea Ibirapuera Universității cu formarea elevului, putem menționa că instituția investește în inovatoare de predare și oferă studenților, precum și cursuri universitare, cursuri tehnologice și extinderea cu viziune interdisciplinară a educației umaniste și generale.

Fie că este vorba, de asemenea, lider al viitorului său. Universitatea Ibirapuera este gata să vă ajute să asigura succesul viața academică și profesională.

Programe predate în:
  • Portuguese (Brazil)

Această școală oferă și:

Licenţă

Universidade Ibirapuera (UNIB)

Este ramura de inginerie care gestionează resurse umane, resurse financiare și materiale pentru a crește productivitatea unei companii. ... [+]

Curriculum Matrix:

Este ramura de inginerie care gestionează resurse umane, resurse financiare și materiale pentru a crește productivitatea unei companii.

Inginerul de producție este responsabil profesional pentru proiectarea si dezvoltarea liniilor de producție industriale care crește eficiența și de a reduce costurile.

Universitatea Ibirapuera, profesionistul va fi instruit pe deplin, ca cursul dezvoltă capacitatea de gestionare a resurselor și antreprenor Student spirit.

Puteți lucra în dezvoltarea organizațională a afacerilor și industriei, economie de afaceri, management de viață financiare, utilizarea resurselor, costurilor, managementul forței de muncă, planificare și control în procesele de producție, de selecție și de ieșire a produsului, producția agricolă și de prelucrare.... [-]

Brazilia Sao Paulo
Martie 2020
Portuguese (Brazil)
Part time
10 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Universidade Ibirapuera (UNIB)

Modele inginer civil, gestionează și monitorizează toate etapele unei constructii sau de renovare. ... [+]

Curriculum Matrix:

Modele inginer civil, gestionează și monitorizează toate etapele unei constructii sau de renovare. Acesta este de până la el pentru a asigura stabilitatea și securitatea clădirii, calcul puterea de materialele utilizate.

Profesionistul este responsabil, de exemplu, construcția de clădiri, tuneluri, autostrăzi, aeroporturi, și instalațiile de apă, industriale, de transport și de trafic.

Piața este încălzită. În vremuri de creștere de bunuri imobiliare și a investițiilor în infrastructură, există oportunități bune.

Universitatea Ibirapuera, profesionistul va fi instruit pe deplin, ca cursul dezvoltă fundal multidisciplinară necesară, dincolo de antreprenor Student spirit. În clasă, elevii învață să desfășoare activități în domeniul planificării, proiectare, construcție și cercetarea tehnologică.... [-]

Brazilia Sao Paulo
Martie 2020
Portuguese (Brazil)
Part time
10 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză