Citește Descrierea Oficială

Misiune

misiunea USUs, de a educa pentru libertate, pentru autonomie inspirat de valorile creștine, prin formare umană și etic, atenți la realitățile și complexitățile lumii de azi, înrădăcinate în carisma Sf Angela, ca motto servit (va servi).

Principii

• disociere de predare, de cercetare și extensie, așa cum este stipulat în Constituția Federală, precum și formarea de personal profesionist de învățământ superior, cercetare și extinderea și domeniul cunoașterii umane sub forma Legii linii directoare și Bazele Educației Naționale.

• servit - "servi" este universitatea plasat în serviciul ființei umane, familia, societatea și biserica, oferind acest serviciu pentru a rațiune de a fi ei.

• construcție libertate și autonomie în difuzarea cunoștințelor.

• privire la toate cazurile de societate organizată.

Valori

• CALITATE în furnizarea de servicii și angajamentul față de producție, conservarea și comunicarea cunoașterii și formarea lucrătorilor sociali competenți și dedicați.

• etică aplicată în toate relațiile, un mediu pluralist cazul în care dezbaterea este un instrument de viață democratică.

• Respectarea diversității umane, conservarea patrimoniului cultural și natura și diseminarea culturii brazilian.

• angajamentul comunității universitare cu instituția.

• Inovația și creativitatea subordonat etică.

• Dialog cu managementul participativ, condiții dinamice și transparent angajamentul de a lucra mai bine și a calității vieții.

• durabilitate, eficiență, eficacitate și eficiență în dezvoltarea activităților instituționale cu stabilitatea financiară și capacitatea de conducere a instituției.

• ISONOMY tratamentul acordat către unitățile de instituții.

• Planificarea și evaluarea continuă a vieții universitare.

Programe predate în:
  • Portuguese (Brazil)

Această școală oferă și:

Licenţă

Universidade Santa Úrsula (USU)

Gradul de licență în inginerie electrică la Universidade Mos Ursula are ca scop formarea de ingineri generaliști cu cunoștințe în Power Systems. ... [+]

Prezentare

Gradul de licență în inginerie electrică la Universidade Mos Ursula are ca scop formarea de ingineri generaliști cu cunoștințe în Power Systems.

Acte (de la proiectare la întreținere) în sisteme industriale și a echipamentelor și a control electric, precum și toate etapele de producție, transport, distribuție, utilizare și conservare a energiei la sursele tradiționale de măsurare, precum și surse alternative spunând se referă la domeniul sistemelor de alimentare.

Usu oferă comunității un curs de calitate, actualizate care are ca scop de a forma Electrical Engineers potrivi activitatea curentă și viitoare a pieței și participarea la dezvoltarea societății.... [-]

Brazilia Rio de Janeiro
Martie 2020
Portuguese (Brazil)
Part time
10 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Universidade Santa Úrsula (USU)

Cursul Stiinte Biologice, un pionier în zona de Științe Naturale din Rio de Janeiro profesioniști, astfel calificați, cu o productivitate ridicată, științifice care intră ... [+]

Cursul Stiinte Biologice, un pionier în zona de Științe Naturale din Rio de Janeiro profesioniști, astfel calificați, cu o productivitate ridicată, științifice care intră în mediul ca un proces cheie de calificare în mai multe domenii.

Experiența de biologie la Mos Ursula Universitatea (usu), respectat pe plan internațional, spune Universitatea ca fiind una dintre instituțiile cele mai bine pregătite în țara noastră pentru calificare profesională în domeniul sănătății și mediului înconjurător.

Professional absolvit usu va fi capabil să: Efectuarea sarcinile și responsabilitățile legate de diagnosticarea in sănătății umane și a ecosistemelor, plante și animale clinici de sanatate, spitale, laboratoare, centre și instituții de cercetare și companiile de producție și grădini zoologice; Planul, de a dezvolta, orientării și evaluării proiectelor în cadrul Biologie Sănătății în conformitate cu noile tehnici și metodologii, respectarea normelor actuale și protocoalele, precum și asigurarea calității; Caută dezvoltarea unor metode și metodologii contextualizate și adaptate la diferite realități socio-economice, cu scopul de a eficiență, calitate, reducerea costurilor și utilizarea de tehnologii curate.... [-]

Brazilia Rio de Janeiro
Martie 2020
Portuguese (Brazil)
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză