Citește Descrierea Oficială

UNISANTA: Cea mai mare COASTA UNIVERSITATEA Paulista

Incluse în grupul select de excelență instituții de învățământ superior ale Ministerului Educației (MEC), Universitatea Santa Cecilia (Unisanta) reafirmă calitatea proiectului lor pedagogic de universitar și postuniversitar, infrastructura și performanța lor strălucitoare profesori activi, studenți, absolvenți și personalului. Doar 9% dintre universități braziliene sunt parte din acest grup.

Din 1961, școala sa transformat treptat într-modest Complexul Educational Santa Cecilia, cea mai veche de Santos și unul dintre cele mai importante din țară, cu aproximativ 15.000 de studenți, de la grădiniță până la post-universitare, și aproximativ 100 mii de metri pătrați de suprafață construită.

În prezent, Universitatea oferă 37 de cursuri universitare, inclusiv tradiționale și scurt (clasă și la distanță) și numeroase cursuri de extensie, sens larg, MBA și de masterat, aprobată în unanimitate de CAPES: ecologie și de coastă a sistemelor și profesioniștii din Inginerie Mecanică.

Cele două masterat satisface nevoile actuale ale țării. Maestru de Ecologie, în domeniul mediului și dezvoltarea durabilă, și inginerie, are drept scop de a instrui ingineri pentru cererile din ce în ce mai complexe ale pre-sare și alte sectoare economice promițătoare ale economiei braziliene.

Dar experiența a Unisanta comandantului domeniu este mai devreme, prin parteneriate cu instituții de renume, cum ar fi acordul inter cu Școala Politehnică din instituțiile USP și UE.

Programe predate în:
  • Portuguese (Brazil)

Această școală oferă și:

Licenţă

Universidade Santa Cecília (UNISANTA)

Pentru a se adapta la nevoile pieței, cu scopul de a o cursuri specifice de formare, cursul are acorduri și schimburi cu tehnologii corporative debitori, distribuție a en ... [+]

Profesorii sunt POPULAR la studii în concesionari ENERGIE

Electrice Inginerie Cursul de Unisanta este acordat la includerea de noi tehnologii care implică domeniile de generare, transport și distribuție a energiei electrice, având în vedere integrarea de noi surse de energie regenerabilă, cum ar fi energia eoliană, solară, biomasă, etc. În acest context, se concentrează asupra cererilor de formare profesională conceptuale și practice legate de proiecte de instalații, analiza de retele electrice, mașini și echipamente de energie electrică, de protecție și sisteme de control.

Pentru a se adapta la nevoile pieței, cu scopul de a o cursuri specifice de formare, cursul are acorduri și schimburi cu tehnologii corporative debitori, distribuție a energiei electrice, institutele de cercetare și alte universități din Brazilia și în străinătate. ... [-]

Brazilia Santos Dumont
Martie 2020
Portuguese (Brazil)
Part time
5 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Universidade Santa Cecília (UNISANTA)

Inginerul mecanic este de lucru profesionist în planificarea și supravegherea materialelor de producție, în special metale, piese și ansambluri. ... [+]

Inginerul mecanic este de lucru profesionist în planificarea și supravegherea materialelor de producție, în special metale, piese și ansambluri. Se folosește, de asemenea, o variație de presiune și temperatură și hidraulice, pneumatice și energie termică.

Prin urmare, este un profesionist cu activități potențial vast, care se pare că oportunitățile de stagii pentru studenți și absolvenți de muncă pentru.

De la primul semestru, elevii participa la activități practice, cum ar fi proiectarea și construcția unei biciclete quad la pedala, care se încheie cu un concurs în litigiu până la sfârșitul semestrului. Dar este o problemă foarte gravă deoarece necesită dăruire și studii de participanți, care trebuie să stăpânească conceptele fizice. ... [-]

Brazilia Santos Dumont
Martie 2020
Portuguese (Brazil)
La zi
5 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză