Citește Descrierea Oficială

Angajamentul la dezvoltarea regională a făcut de Universitatea Vale do Rio Doce (Univale) este reflectată în activitățile sale. De zi cu zi, Univale lucrează pentru a satisface nevoile comunității, reafirmându identitatea Community College. Așa a se califica ca partener al sectorului productiv local pentru promovarea sustenabilității sociale, economice și de mediu.

Încă de la începuturile sale în 1967, atunci când a fost încă Univale Minas embrion Institute of Technology (MIT), Fundația Farquhar Percival (FPF) este prezent în istoria de construcție a instituției de învățământ superior (IÎS). Univale reflectă realizarea visului dorită pentru o lungă pionierii care, cu ochii pe viitor, au fost capabili să dea o universitate consolidat în scenariul regională.

Predare, cercetare și extindere stau la baza Univale, care este întotdeauna axat pe formarea de muncitori calificați pentru piața forței de muncă. Oferind o structură academică în conformitate cu acest obiectiv, Univale menține mai mult de 27 de programe de licență, care oferă cursuri de extindere și absolvent sens larg.

Univale are încă două programe de master. Master in Stiinte Biologice, lansat în 2005, are ca zona sa de Imunopatologie concentrație de boli infecțioase și parazitare. Dar Master of spațiale Management Integrat reflectă viziunea avangardista a Univale printr-o abordare interdisciplinară pionierat și unică în țară, lansat în 2008.

Întotdeauna atent la nevoile regionale, este un încurajarea Univale Universitatea de sport și educație cultural, axat întotdeauna pe aspectele regionale, pentru a promova creșterea. Cu proiecte și programe de acțiune comunitare și serviciilor, Univale contribuie la construirea unui drum care duce la transformarea realității.

Programe predate în:
  • Portuguese (Brazil)

Această școală oferă și:

Licenţă

Universidade Vale do Rio Doce (UNIVALE)

Noul curs de administrație al Univale inovare în toate aspectele legate de formarea acestui profesionale de cea mai mare importanță pentru suportul economic și financiar ... [+]

Noul curs de administrație al Univale inovare în toate aspectele legate de formarea acestui profesionale de cea mai mare importanță pentru suportul economic și financiar al țării noastre. În plus față de formarea strategică și etica existente, pregătirea studenților de a dezvolta o viziune holistică, precum și de resurse umane inovatoare și durabile, marketing, producție, logistică, echitatea și calitatea, noul curs vine cu un decalaj mare pentru a da un accent în finanțe, principalele strangulare existente în companii și proiecte în Brazilia. Astfel, noua administrație profesionist va fi capabil să detecteze, înaintea altora, principalele bariere ale unei afaceri sau proiect, precum și actul de a propune un model de management nou, mai flexibil, eficient, inovatoare și profitabile.... [-]

Brazilia Guvernatorul Valadares
Martie 2020
Portuguese (Brazil)
Part time
8 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Universidade Vale do Rio Doce (UNIVALE)

Cursul de Inginerie Electrică din Univale are laboratoare de chimie moderne, fizica, electronica, materiale și Măsurători electrice, electrotehnică Mașini, Instrumentatio ... [+]

inginerie electrică

Cursul de Inginerie Electrică din Univale are laboratoare de chimie moderne, fizica, electronica, materiale și Măsurători electrice, electrotehnică Mașini, Instrumentation industriale, de automatizare, desen tehnic și Calculatoare și tehnologia informației.

Având în vedere că elevii 1st perioada de proiecte prezente în Academic comerț, a avut loc anual, ceea ce duce articole științifice. Cercetare și Sfârșitul Curs de lucru sunt recunoscute de către diverse companii, creând kituri educaționale care imbunatatesc procesele de fabricație. Ghidat de profesori, elevi efectua, de asemenea proiecte de mobilizare a comunității în entități defavorizate din regiune. ... [-]

Brazilia Guvernatorul Valadares
Martie 2020
Portuguese (Brazil)
La zi
10 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză