Citește Descrierea Oficială

Instituția aduce în istoria sa de aproape 50 de ani, îngrijorarea cu privire la construirea de cunoștințe academice lor, și să fie pregătite pentru a eficientiza procesul de învățare. Adept la concepție modernă de predare care valorile interesul social, respectă diferențele individuale și promovează acțiuni colective și proiecte interdisciplinare, în cadrul unui univers caracterizat prin îmbogățirea coexistență a diversității culturale.

Univille recunoaște că perspectiva lui crește ori de câte ori puncte de vedere și acceptă diferențe. Plural ca viata, înțeleg că un mediu cu diversitate de idei, culturi, credințe și cunoștințe oferă echilibru și oportunități univers.

Universitatea consideră că înțelepciunea este dobândit în timp, în depășirea provocărilor și transmiterea de cunoștințe, așa că încurajează oamenii să trăiască experiențele lor și de a descoperi multitudinea de cunoștințe, care este în orice fel.

Univille, în fiecare zi, încurajează oamenii să se întâlnească și atingerea scopurilor lor. Înțelege că tot ceea ce are motive sa de a fi și, prin diversitatea de idei și culturi, el crede că oamenii pot descoperi și de a construi scopul lor adevărat.

Universitatea contemplarea formarea colegiului de doctorat și este singura universitate din nordul Santa Catarina. În 50 de ani de istorie, a consolidat rolul de referință în procesul de predare și, ca formare a opiniei cu privire la principalele provocări ale comunității locale.

Fii Univille tine!

Misiune, Viziune si principii

Misiune

Promovarea de referință de formare umanistă și profesională pentru societate, lucru în procesul de predare, cercetare și extinderea și de a contribui la dezvoltarea durabilă.

Vedere Este recunoscut la nivel national ca un colegiu comunitate, durabile, inovatoare, internaționalizat și referință în procesul de predare, cercetare și extensie.

Valorile instituționale și principii

Cetățenie: autonomie, angajament, motivatie, bunăstarea și participarea democratică responsabil promova dezvoltarea personală și socială.

Integrarea: cooperativă și acțiune de colaborare cu comunitățile interne și externe a construi binele comun.

Inovare: puterea de a genera și a transforma cunoștințele științifice în soluții durabile la medii interne și externe contribuie la dezvoltarea socio-economică.

Responsabilitatea față de mediu: gestionarea resurselor și acțiunilor comise la soldul mediu favorizează îmbunătățirea calității vieții.

Goluri

Producă și să difuzeze științifice, tehnologice, artistic și cultural vizează bun sociale. Innovate responsabil, pentru a extinde accesibilitatea și șederea studentului în instituția. Întreprinde acțiuni de management care doresc pentru a îmbunătăți calitatea vieții profesionale. Integra noi concepte și tehnologii pentru procese de învățământ, cercetare și extensie. Dezvoltarea și îmbunătățirea spiritului critic, de investigație și interactiv cu comunitățile interne și externe.

Programe predate în:
Portuguese (Brazil)

Această școală oferă și:

Licenţă

Universidade da Região de Joinville (UNIVILLE)

Desigur Producție Inginerie Univille unește cunoștințe de afaceri, economie și inginerie. ... [+]

Despre cursul Desigur Producție Inginerie Univille unește cunoștințe de afaceri, economie și inginerie. Studentul este pregătit pentru a planifica, implementa și gestiona sisteme de producție, promovarea creșterea productivității unei companii. Inginerul de producție implicate în operațiunea de proiectare, de fezabilitate și bunuri de utilitate, fiind piesa fundamentală în industrii și companii.

Titrarea: Inginer Productie

Durată: 5 ani

Bout: Dimineata sau seara

DOMENII DE ACTIVITATE

Domeniul de aplicare de afaceri:

Procesul de fabricație; Management Industrial; De management al calității; Controlul statistic al procesului. ... [-]
Brazilia Joinville
Martie 2020
Portuguese (Brazil)
La zi
5 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Universidade da Região de Joinville (UNIVILLE)

Formează cetățenii critice și poziția etică, îndemnând spiritul antreprenorial al fiecărui academice. ... [+]

Despre cursul Formează cetățenii critice și poziția etică, îndemnând spiritul antreprenorial al fiecărui academice. Contribuie la rolul său în crearea, gestionarea și administrarea sistemelor de organizare. Permite exercițiu caracteristici profesionale academice pentru dezvoltare durabilă în monitorizarea schimbarile de pe piata constante.

Titrarea: Bachelor

Durată: 4 ani

Bout: Dimineata sau seara

Profil profesional:

Permite înțelegerea academic producție și de management științific, tehnic, social și economic. Stimulează încrederea personală / profesională pentru luarea deciziilor, dezvoltarea adecvată și de management al calității.... [-]

Brazilia Joinville
Martie 2020
Portuguese (Brazil)
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză