Citește Descrierea Oficială

Universitatea din Marilia (Unimar) are peste o jumătate de secol dedicată formării de profesioniști cu înaltă calificare pentru a lucra pe piața muncii. Astăzi iese în evidență ca unul dintre cele mai importante instituții de învățământ din țară și va fi în al treilea mileniu cea mai mare universitate de învățământ private în Brazilia.

Cu o experienta dovedita, acești ani care vin ca un centru generator de de cunoștințe, de a le transmite mai multe generații și lideri care fac în diverse domenii.

Istorie

Instituția a venit Marilia, în 1938, când orașul - cu numai 9 ani - a avut deja perspective de dezvoltare comerciale, industriale și agricole, inclusiv creșterea surprinzătoare a indicilor de populație.

Cu această ocazie, profesorul Glicerio Póvoas reușit crearea Alta Paulista Scoala de Comert, apoi numit Academia de Marilia Comerț, care a instalat cursul de Economie. Mai târziu, pe 30 decembrie, 1956, a dus la Asociația Marilia Educației astăzi menține UNIMAR. De atunci, creșterea a fost natural, ca urmare a evoluției țării lor.

UNIMAR ca un generator centru de cunoștințe prin predare, cercetare și extensie, a monitorizat dezvoltarea și participarea la procesele de transformare a societății.

Astfel, rezultatul nu ar putea fi altfel: prima școală în 1938, cu puțin peste 50 de metri patrati, astăzi instituția are infrastructura completa, cu una dintre cele mai moderne si dotate campusul universitar din țară.

Misiune

Universitatea din Marilia are ca misiune formarea culturii etice și profesionale competente, incluse în comunitatea națională, în măsură să ofere cunoștințele, promovarea, schimbul pentru a dezvolta constiinta colectiva în căutarea continuă pentru recuperare și solidaritate umană.

Vedere

Fie o instituție de referință națională în domeniul învățământului superior și este recunoscut ca propagator al excelenței în predare, cercetare și extensie.

Valori

Respectul pentru client, calitatea și fiabilitatea, angajament, inovatie, etica, responsabilitatea socială, durabilitate, siguranță.

Poartă

Fiind un inovatoare, orientate spre client, oameni si rezultatele in continua cautare de predare de calitate.

Programe predate în:
  • Portuguese (Brazil)

Această școală oferă și:

Licenţă

Universidade de Marília (UNIMAR)

De Management Cursul UNIMAR a început în ianuarie 1974 cu misiunea de a promova formarea integrală a profesional, care să îi permită să gestioneze organizații din punct d ... [+]

Cursul

De Management Cursul UNIMAR a început în ianuarie 1974 cu misiunea de a promova formarea integrală a profesional, care să îi permită să gestioneze organizații din punct de vedere sistemic, pregătirea antreprenori etice, responsabile social și angajamentul de a învățare continuă.

Cariera

Formarea profesională a primit de către Administrație garanteaza o viziune globală și cunoștințe specifice a lumii de afaceri, permițându-i să acționeze în următoarele domenii: management, consultanta sau de consultanta; comerciale, industriale, financiare, agropastoral, servicii - banci, etc financiar;. spitale, clinici, laboratoare si companiile farmaceutice; cooperative; Zona de predare; companii și agenții guvernamentale: federal, de stat și municipale; ospitalității și turismului. În acest sens, putem vedea că cariera de management este dinamic, permițându-vă pentru a adăuga în mod constant noi domenii. Prezența unui management profesionist, fie în industrie, dacă în instituțiile financiare, este încă în comerț, poate fi activ pe care o organizație trebuie să câștige.... [-]

Brazilia Marília
Martie 2020
Portuguese (Brazil)
La zi
8 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză