Citește Descrierea Oficială

Universitatea din Sorocaba - UNISO este o universitate comunitar, regional non confesionale, calitate,, prima sămânță a fost Facultatea de Filosofie, Științe și Litere a Sorocaba, stabilit în 1951, care a început să funcționeze în mod eficient în 1954 cu două cursuri: Pedagogie și litere Neo-latine, și doar 27 de elevi.

Astăzi, UNISO are mai mult de 60 de licență, oferă cursuri post-absolvire și sensul strict, și cursuri de extensie. Studenții săi provin din 70 de orașe situate pe o rază de 100 km în jurul Sorocaba, și sunt răspândite pe trei campusuri: City University Profesor Aldo Vannucchi, deschis în 1999; Campus Trujillo în cazul în care Facultatea de Filosofie, Științe și Litere a fost înființată în 1954; și campus Seminar din 1994.

În cadrul organizației Educației Naționale Superior, The UNISO este conceput ca Universitatea: comunitar, atât pentru proprietatea de a managementului, este deținut de către Comunitate și nu de stat sau privat. Prin urmare, să-l gestioneze, pe lângă Consiliul Superior al autorității sale Responsabil, prezidat de Sorocaba Arhiepiscopiei Arhiepiscop și integrate de societate opt membri clasificate sorocabana, UNISO are panouri interne, inclusiv Consiliul Universitar - Consultant , format din lideri, profesori, elevi și personalul instituției, reprezentanți ai Responsabil entitatea sa, Primăria, Primaria, Asociația Bar de Brazilia - Baroul brazilian și Centrul de São Paulo stat Industries - Ciesp. Comunitate fiind UNISO există pentru a servi în mod eficient o, printr-un management strict și actualizate mereu.

Neconfesionale, adică, deși Responsabil corpul său a fost stabilit de către Episcopia Sorocaba, UNISO nu este deținut de către Biserica Catolică sau propunere academic este obligatorie pentru aceasta, dar este inspirat de valorile creștine.

Regional, dar fără a pierde caracterul universal, The UNISO este atent la caracteristicile și nevoile regiunii Sorocaba. În această regiune, UNISO este din ce introduce, producerea și diseminarea cunoștințelor, cu o eficacitate socială ca un agent puternic de operaționalizare a așteptărilor de bază ale comunității regionale.

Calitate, și anume scalate de căutare pentru o realizare constantă și semnificativă a universalității de cunoștințe și coerența cu proiectul său pedagogic ghidată de criteriile de apreciere a organelor relevante și nu de simpla creșterea cantitativă.

Programe predate în:
  • Portuguese (Brazil)

Această școală oferă și:

Licenţă

Universidade de Sorocaba (UNISO)

Caută pentru a satisface nevoile unei piețe competitive profesionist, oferind fundație teoretice solide cu aplicare la realitatea cotidiană a întreprinderilor de administ ... [+]

Caută pentru a satisface nevoile unei piețe competitive profesionist, oferind fundație teoretice solide cu aplicare la realitatea cotidiană a întreprinderilor de administrator dezvoltare la nivel mondial.

Câmp practică Acesta este compus din mai multe tipuri diferite de afaceri, de la industriile tradiționale și sectorul financiar, societăți comerciale, furnizarea de servicii pentru sectorul public.

Diferențial Cursul de administrație are o tradiție de 47 de ani, formând elevi să Sorocaba și regiunea din 1966. Fiind în prezent cursul cu cel mai mare număr de studenți din UNISO și, de asemenea, în regiune, are mai mult de 1.800 de studenți și o facultate de înaltă calificare, cu 72% din masterat și doctori cu personalul, cu mult peste cerințele minime ale MEC. În plus față de stagiu obligatoriu, acesta va avea posibilitatea de a dezvolta și de a trăi un design caracter social, prin acțiuni în ONG-uri sau entități de sprijin. ... [-]
Brazilia Sorocaba
Martie 2020
Portuguese (Brazil)
La zi
8 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Universidade de Sorocaba (UNISO)

Comunicarea curs, major în publicitate, are scopul de a forma profesioniștii și cercetătorii care acționează într-un mod de transformare în mai multe scenarii de comunica ... [+]

Comunicarea curs, major în publicitate, are scopul de a forma profesioniștii și cercetătorii care acționează într-un mod de transformare în mai multe scenarii de comunicare contemporane, pregătite pentru a proiecta, a produce si executa campanii de publicitate și proiecte de comunicare pentru promovarea dezvoltării și a imaginii produse și servicii.

Câmp practică Profesionist în publicitate este instruit și a stimulat atât cariera academică ca un cercetător și profesor, și pentru munca în diferite domenii de publicitate piața muncii, cum ar fi: service, planificare, cercetare, mass-media, creatie si productie. Publicitatea poate acționa, de asemenea, în sectorul Marketing Communications organizațiilor industriale, comerciale, furnizarea de servicii și în mass-media, precum și acționând în diferite sisteme de comunicații digitale, cum ar fi Digital TV, Internet, sistem mobil și sisteme mobile difuzat de comunicare. ... [-]
Brazilia Sorocaba
Martie 2020
Portuguese (Brazil)
La zi
8 - 12 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză