Citește Descrierea Oficială

Asociația Prudentina de Educație și Cultură (APEC), sponsor al Universității de Vest din Paulista (Unoeste), a fost născut din visul de profesor Agripino Oliveira Lima Filho și Ana Cardoso Maia de Oliveira Lima pentru a satisface lipsa de învățământ superior din Presidente Prudente (SP ) și regiunea. În mai 1972, aceste educatori a venit cu cererea de autorizare de funcționare a Facultății de Arte, Științe, Litere și Presidente Prudente Educație (Faclepp) de la Consiliul Național al Educației.

Acesta a fost autorizată de către Consiliu în luna august a acelui an, iar pe 03 octombrie 1972 președintele, Emilio Medici Garrastazu, a semnat decretul 71190, creând primul colegiu APEC, The Faclepp. Acesta a fost apoi efectuat primul os de APEC, cu 536 de candidați concurează pentru 350 de locuri oferite. Pe 21 octombrie, 1972, episcopul diecezan Dom José Gonçalves da Costa a fost livrarea lectura inaugural de Faclepp provizoriu în Hristos sediul Regele College.

Datorită idealurile Agripino și Ana Lima și cererii mari pentru alte domenii ale cunoașterii, în anii următori s-au născut la colegiile de sanatate: asistenta medicala, farmacie, fizioterapie, medicina, stomatologie, clinice menționate, și locuri precum laboratoare și sala de sport sport. Apoi facultățile de Inginerie Civila, Tehnologia Informatiei si multe alte cursuri de top. Înalt al Bongiovani Garden (acum City University) a apărut rapid complexul de clădiri care include campusul I de Unoeste.

Ghidat de educație și de viață de calitate, APEC ivi sus. În 1987 sa născut campusul II, la km 572 al autostrăzii Raposo Tavares în vecinătatea Limoeiro de Presidente Prudente, cu cursuri în domeniul Științe Agricole, umane și sociale aplicate. In acelasi an, un decret ministerial 83 / MEC a recunoscut ca Unoeste universitar -, deoarece este singura instituție privată de învățământ superior din vestul São Paulo cu acest titlu.

Universitatea precum structurile materiale, tehnologice și umane, înmulțită întotdeauna de înaltă calitate. Ivindu-pavilioane, clinici, Spitalul veterinar, Experimental Farm, clădiri de laborator, centre agronomice, efectivele de animale și alte zone pentru învățământul superior, cercetare științifică și practica constantă a cetățeniei. Un alt datelor relevante: direcția de APEC are întotdeauna profesioniști cu înaltă competente, mulți fac parte din predare / personalul administrativ de la început până în prezent.

Programe predate în:
  • Portuguese (Brazil)

Această școală oferă și:

Licenţă

Universidade do Oeste Paulista (UNOESTE)

Turneul iese în evidență pentru unele aptitudini profesionale sunt îmbunătățite, vizate și realizat în cursul Unoeste ca calitati de lider, buna relație umană, claritate ... [+]

Turneul iese în evidență pentru unele aptitudini profesionale sunt îmbunătățite, vizate și realizat în cursul Unoeste ca calitati de lider, buna relație umană, claritate în organizarea și funcționarea idei și raționament logic. În timpul absolvire, academic va fi în contact cu discipline, cum ar fi antropologia, istoria, geografia, sociologia, Produse alimentare si bauturi, turism de planificare, cazare Facilități, Transport, Agenție de turism, printre altele. Specialistul turism promoveaza, organizeaza si planuri de excursii, evenimente si petrecere a timpului liber și activități de afaceri. Și poate acționa pe croaziere, statiuni, hoteluri, apartamente, agenții de turism, organizare de evenimente, companii aeriene, parcuri tematice, eco-turism, turismul de aventură, consultanta, activități de divertisment și de petrecere a timpului liber, de planificare de conferințe și convenții, organele publice, printre multe alte posibilități. Absolvire în Unoeste oferă lecții practice, excursii tehnice, specifice hosting laboratoare, alimentară și a băuturilor și computerul, precum și Junior Company, care permite elevilor de formare diferit.... [-]

Brazilia Presidente Prudente
Martie 2020
Portuguese (Brazil)
La zi
6 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză