Citește Descrierea Oficială

Universitatea din Paraíba Valley - Univap recunoscut de MEC în 1992, este o comunitate non-profit, de predare, de cercetare și extensie. Istoria Univap început din 1954 cu crearea Facultății de Drept Paraíba Valley.

Apoi alte facultăți au apărut ca urmare a nevoilor din regiune, în special în Sao Jose dos Campos, care a fost în creștere rapidă cu sosirea a numeroase industrii. Astăzi, Universitatea are mai mult de 40 de programe postuniversitare în diverse domenii ale cunoașterii, administrate de facultățile de drept, stiinte medicale, Inginerie, Arhitectură și Urbanism, Educație și Arte si Stiinte sociale și de comunicare. Ca o universitate oferă, de asemenea Educație Continuă și absolvent motivația propriu-zisă, șase programe de masterat și de doctorat trei grade.

Univap are la Campus Urbanova, cea mai mare infrastructura de la Universitatea: Institutul de Cercetare si Dezvoltare (IR & D), care prevede 44 de laboratoare, dotate cu inalta precizie si taiere dispozitive margine; Centrul de studiu Nature, care sintetizează Serpentarium, fluturele gradina Nursery medicinale Plante și Observatorul de Astronomie și spațiu Fizica. Are in prezent trei campusuri, 2 in Sao Jose dos Campos (Urbanova și Castejón) și 1 în Campos do Jordao (Platanus).

Programe predate în:
  • Portuguese (Brazil)

Această școală oferă și:

BSc

Universidade do Vale do Paraíba (UNIVAP)

Bachelor de inginer chimist a absolvit UNIVAP este un generalist profesionist, care are grijă de adăugarea de cunoștințe pentru a vă permite să lucreze în toate sectoarel ... [+]

Bachelor de inginer chimist a absolvit UNIVAP este un generalist profesionist, care are grijă de adăugarea de cunoștințe pentru a vă permite să lucreze în toate sectoarele industriale, precum și a gestiona și de cercetare a diferitelor procese de transformare implicate în piața actuală lucru.

calificare: inginer chimist

ore: 3840 ore (minim 5 ani)

Profilul absolvenților

Cursul urmărește să asigure scaparea un profil profesional care le permite să absoarbă, să dezvolte noi tehnologii și de a acționa în mod critic și creativ în identificarea și rezolvarea problemelor, luând în considerare aspectele sale politice ale economice, sociale, de mediu și culturale, cu cerințe etice viziune a societății. De asemenea, caută să dezvolte o postura de dezvoltare profesională continuă.... [-]

Brazilia São José dos Campos
Martie 2020
Portuguese (Brazil)
La zi
5 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză