Read the Official Description

AMERICAN UNIVERSITY OF Phnom Penh Studiul local. În toată lumea live.

O American University din Phnom Penh (AUPP) a deschis portile in luna mai, 2013. AUPP a fost început de către cetățenii din Cambodgia, care au o pasiune și angajamentul de a furniza educație de calitate superior în Cambodgia, și dorința de a ajuta în avans Cambodgia cu liderii educați.

O American University din Phnom Penh (AUPP) este o instituție independentă de învățământ superior care oferă un, de înaltă calitate de educație în stil american riguros care pregătește studenții cu baza teoretică puternică și abilități practice pentru a continua studiile și de a fi competitive pe piața mondială. AUPP oferă un mediu educațional în care elevii obține competență în domeniul lor de studiu, demonstrează capacitatea de gândire și de comunicare abilitatile critice eficiente și utiliza strategii de rezolvare a problemelor de sunet. AUPP educă elevii să contribui cetățeni globali care au o bază puternică de cunoștințe, se angajează să învățarea continuă și să demonstreze standarde etice înalte și comportament.

O American University din Phnom Penh este recunoscut ca un lider în învățământul superior, cunoscut pentru rigoarea academică, excelența predare și inovare, precum și standarde etice înalte. Partenerii University cu universitățile și colegiile din Statele Unite și alte instituții de învățământ superior pentru a oferi oportunități și acces care să garanteze că absolvenții noștri sunt printre cele mai bune educat în lume.

AUPP oferă o mare oportunitate pentru studenți, precum și o alternativă pentru studenții care merg în străinătate pentru a studia în SUA, Australia, Marea Britanie, sau chiar din regiune. Ca o universitate internațională, AUPP oferă o educație superioară pentru cambodgieni și de alte naționalități. Acesta oferă o educație de calitate pentru o carieră, ci și o educație excelentă pentru studenții care doresc să meargă în străinătate pentru o diplomă de master.

AUPP oferă programe de licență în Drept; Afaceri Globale; Afaceri; și, Tehnologie Information Management. În prezent, un minor există în Studii Liberale și Economie. Aceste programe au fost alese strategic și proiectat pe baza tendințele și necesitățile naționale, regionale și internaționale. Programele suplimentare sunt identificate, de asemenea, bazate pe analize de piață.

Toate acțiunile de universitate sunt ghidate de standardele naționale și internaționale de acreditare.

AUPP înțelege și se angajează să continue parteneriate cu mediul de afaceri și industrie, împreună cu alte universități internaționale. În prezent, AUPP are parteneriate cu Universitatea din Massachusetts, Lowell, Universitatea din Ohio și California State University, Long Beach, precum și MOU cu industria locală, cum ar fi RMA. Universitatea se străduiește să aducă invitați la campus, ia fieldtrips pentru întreprinderi și alte organizații, să fie angajat cu proiecte comunitare, astfel încât elevii să aibă experiențe de viață reale de a se referă la cursuri lor academice, precum și desfășura activități de cercetare pentru îmbunătățirea Cambodgia.

Misiune

Universitatea Americana din Phnom Penh (AUPP) este primul independent instituția de învățământ superior în stil american, oferind o calitate și educație riguroasă care pregătește studenții cu baza teoretică puternică și abilități practice pentru a continue studiile și să fie competitive pe piața mondială. Universitatea Americana din Phnom Penh oferă un mediu educațional în care elevii obține competență în domeniul lor de studiu, demonstrează capacitatea de gândire și de comunicare abilitatile critice eficiente și utiliza strategii de rezolvare a problemelor de sunet. Universitatea Americana din Phnom Penh educă elevii să contribui cetățeni globali care au o bază puternică de cunoștințe, se angajează să învățarea pe tot parcursul vieții și să demonstreze standarde etice înalte și comportament.

Viziune

Universitatea Americana din Phnom Penh va fi un lider în învățământul superior, cunoscut pentru rigoarea academică, excelența predare și inovare, precum și standarde etice înalte. Partenerii University cu universitățile și colegiile din Statele Unite și alte instituții de învățământ superior pentru a oferi oportunități și acces care să garanteze că absolvenții universităților noastre sunt printre cele mai bine educați din lume.

Valorile

Cetățeni Educat

Universitatea Americana din Phnom Penh consideră că cunoașterea este esențială pentru progresul societăților Cambodgia și globale și se angajează să excelență academică.

Învățarea pe tot parcursul vieții

Universitatea Americana din Phnom Penh subscrie la convingerea că indivizii ar trebui investite într-un proces de învățare pe tot parcursul vieții, și încearcă să insufle că credința în absolvenții săi.

Responsabilitatea socială și perspectivă globală

Universitatea Americana din Phnom Penh se angajează să abordarea provocărilor din societatea globală de astăzi și ia în serios responsabilitatea de a pregăti studenții / absolvenții să fie cetățeni buni la nivel mondial.

Integritate

Universitatea Americana din Phnom Penh consideră că un comportament etic este critica din partea societății bunăstării; standarde etice înalte sunt fundamentale pentru Universitate și la experiența studenților.

Programs taught in:
Engleză

Această școală oferă și:

BA

AUPP: American University of Phnom Penh

O Programul Afaceri Globale oferă studenților o înțelegere a provocărilor actuale din regiune ASEAN și din întreaga lume. ... [+]

Misiunea programului este de a pregăti studenții pentru lider mondial și de servicii și de a forma următoarea generație de lideri politici pentru a aborda problemele complexe ale unei lumi globalizate. Acesta este destinat pentru persoanele care doresc să fie factorii de decizie de la agențiile guvernamentale naționale, regionale, locale și, organizațiile internaționale, organizațiile non-guvernamentale și corporațiile multi-naționale.

O Programul Afaceri Globale oferă studenților o înțelegere a provocărilor actuale din regiune ASEAN și din întreaga lume. Programul oferă o oportunitate de a studia problemele contemporane cruciale - conflict între și în interiorul națiunilor, democratizare, globalizarea economică și politică, conflictele regionale și importanța crescândă a actorilor non-statali; precum și analiza problemelor externe și economice de elaborare a politicilor și de securitate din regiune și de pe o scară globală.... [-]

Cambodgia Phnom Penh
August 2019
La zi
4 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
AUPP: American University of Phnom Penh

O Bachelor of Arts în Drept (BA, Drept) Programul pregătește absolvenți pentru succesul în carieră în firme private, departamentele juridice, ONG-uri, OIG sau de guvern. ... [+]

Legea este o carieră solicitantă în care capacitatea de a analiza informațiile și să ofere soluții clienților este esențială pentru succesul. Programul de Drept de la AUPP se bazează pe gândirea critică, abilitățile profesionale și etică, și oferă o gamă largă de opțiuni de curs. Programul include cursuri de drept civil și penal, iar programul include cursuri specifice cu privire cambodgian, ASEAN și dreptul internațional.

O Bachelor of Arts în Drept (BA, Drept) Programul pregătește absolvenți pentru succesul în carieră în firme private, departamentele juridice, ONG-uri, OIG sau de guvern. Studenții înscriși în BA, Programul de Drept sunt de așteptat să dezvolte competențele de bază în domeniul cunoașterii, analiză, sensibilitate culturală, și profesionalism.... [-]

Cambodgia Phnom Penh
August 2019
La zi
4 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

BSc

AUPP: American University of Phnom Penh

O Tehnologia Information Management (ITM), programul este conceput pentru a dezvolta profesioniștilor în domeniul tehnologiilor informației și comunicațiilor în curs de d ... [+]

O Tehnologia Information Management (ITM), programul este conceput pentru a dezvolta profesioniștilor în domeniul tehnologiilor informației și comunicațiilor în curs de dezvoltare și convergente. O diplomă în ITM produce absolvenți care pot organiza procesele de afaceri pentru a sprijini strategice corporative nevoile, cerințele și obiectivele la nivel de management. Programul este conceput pentru a reduce decalajul dintre problemele de afaceri și capacitățile tehnologiei informației, în timp ce alinierea tehnologia cu strategiile de afaceri. Elevii spori gândirea lor critică, rezolvarea de probleme, și abilități analitice, cu cunoștințe de principii de management. Programul este un echilibru de tehnologie, management, comunicatii si artele liberale.... [-]

Cambodgia Phnom Penh
August 2019
La zi
4 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
AUPP: American University of Phnom Penh

O Business Programul pregătește absolvenți pentru succesul în lumea afacerilor, fie în Cambodgia, Asia de Sud-Est, sau dincolo de. ... [+]

O Business Programul pregătește absolvenți pentru succesul în lumea afacerilor, fie în Cambodgia, Asia de Sud-Est, sau dincolo de. Educație de afaceri și exercitarea cu succes a unei cariere afaceri necesită absolvenți de a înțelege concepte economice de bază și relații matematice, în timp ce, în același timp fiind analitic și posibilitatea de a comunica idei eficient prin comunicări scrise și verbale.

Studenții înscriși în Afaceri dezvolta competențele de bază în fiecare dintre domeniile funcționale de afaceri - marketing, finanțe, contabilitate și management - pentru a înțelege inter-relatiile dintre aceste zone funcționale și modul în care aceste relații pot avea un impact funcționarea și valoarea unei organizații.... [-]

Cambodgia Phnom Penh
August 2019
La zi
4 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

AUPP Now Accepting Applications