Citește Descrierea Oficială

Povestea CMU

Canadian Mennonite University este rezultatul amalgamarea trei colegii: Mennonite Fraților Bible College / Concord College (est. 1944); Canadian Mennonite Colegiul Biblic (est. 1,947); și Menno Simons College (est. 1,989).

Originile CMU reveni la începutul anilor 1990, atunci când oamenii din mediul de afaceri și din patru colegii menonite în Manitoba-PCCB, Concord College, Steinbach Bible College și Menno Simons College-au întâlnit pentru a discuta despre cooperarea inter-Mennonite în învățământul superior . Aceasta a dus la discuții formale între colegiile, începând din 1995. Steinbach Bible College retras din procesul în 1996.

În august 1998, guvernul din Manitoba a proclamat Carta pentru crearea unui nivel universitar, federație de gradul de acordare a colegiilor menonite. Pe 18 noiembrie 1998, cele trei colegii au semnat un memorandum de acord, ceea ce înseamnă aprobarea finală pentru crearea federației. La 4 mai 1999, a fost încheiat acordul de a cumpăra 500 Shaftesbury. Colegiul Federația Mennonite a început să ofere sale programe academice noi, sponsorizat în comun în septembrie 1999. Până în septembrie 2000, PCCB și Concord College situat împreună pe un campus comun la 500/600 Shaftesbury Boulevard. (Menno Simons Colegiul a ramas in centrul orasului Winnipeg ca campusul CMU de la Universitatea din Winnipeg.) În octombrie 2008, CMU a devenit membru al Asociației de universități și colegii din Canada (acum cunoscut sub numele de universități Canada).

Fiecare dintre colegii fondatori are propria poveste. Cu toate acestea, de la început, poveștile individuale au intersectat adesea și sunt acum parte dintr-o comună poveste o poveste de modul în care le-a condus pe Dumnezeu să lucreze împreună într-o misiune de învățământ comun numit CMU.

Misiune

CMU este o universitate creștină inovatoare, înrădăcinată în tradiția anabaptistă Mennonite, sa mutat și transformat de viața și învățăturile lui Isus Hristos. Prin predare, cercetare și servicii CMU inspiră și echipează femeilor și bărbaților pentru viața de serviciu, conducere și reconciliere în biserică și societate.

Misiune CMU lui, la fel ca cea a oricărei organizații, este ca o bobină dens ambalate cu potențialul și obligația de a primăvară la viață într-o gamă vibrant de programe și proiecte, conversații și angajamente. Misiunii CMU este în avans și acolo în particularitatea sa. Fidelitatea la povestea de a crea și transformarea lucrarea lui Dumnezeu prin Isus Hristos este bataile inimii, The mindfulness și impulsul motivant pentru servicii, conducerea și de reconciliere prin care CMU participă la biserică și societate.

La CMU, reconcilierea este de lucru academic cu tot felul de sociale, personale, teologice, interpersonale, artistice, fizice, și de mediu dimensiuni pentru a-numi doar câteva. Reconciliere, cum ar fi educația, este întotdeauna despre "înțelegerea de construcție." Și "înțelegeri de constructii" este întotdeauna despre angajarea în atât cunoștințe și relații, moduri de a vedea, angajarea și partajarea într-o lume care este minunată, care este tulburat, și care are nevoie de cel mai bun tratament vreodată și imaginația noastră.

Expresia "înrădăcinate în tradiția anabaptistă Mennonite" este, probabil, cel mai bine abordate prin mărturia de studenți CMU. Ce prinde pe la mintea lor și inimile ale lor la o dată este coerența și consecvența între ceea ce predau profesori în clasă și modul în care aceste "cadre didactice ale vieții" du-te despre viață de zi cu zi. Convingeri puternice față de reconciliere și integritate în viața și credința au fost în prima linie de apariția unor anabaptiști în secolul al XVI-lea. Integrarea acțiunii și mărturisire continuă să fie vital astăzi, la fel ca practicile de discernământ comunității în capturarea ceea ce este adevărat. Aceste convingeri propune o vulnerabilitate îndrăzneață și o libertate dinamică, și acestea fac profund și numai prin relații de încredere. Este în relații de încredere și discernământ comunitate care CMU se înțelege a fi o universitate legate de biserică, oferind un forum pentru dialog permanent cu privire la modul în care împreună suntem chemați să vorbească har și să adopte reconciliere în biserică, în societate și în lume, ca am stiu.

Din fluxul acestei misiuni, CMU a stabilit patru angajamente care caracterizeaza activitatea sa în toate programele și activitățile sale:

Educarea pentru Pace și Justiție

Un angajament de a educa pentru culori pace și dreptate toate programele noastre și viața noastră instituțională în ansamblu și este reprezentată în mod explicit în unele programe de semnătură și în activitatea de mai multe institute noastre (de exemplu, Scoala canadian de consolidare a păcii).

Învățare prin gândire și Făcând

Analiza academică este completată de învățare experiențială într-un mod care modelează atât gândire și de viață, în special prin practica noastră, Outtatown, co-op, si programe de internship.

Hospitality generos ... Dialogue Radical

CMU salută toate ca aceasta stimulează dialogul peste prăpăstiile religioase, economice, sociale, politice, etnice, naționale, culturale și care împart omenirea, în America de Nord și pe plan internațional.

Modelarea Invitational comunitar

Tempereaza CMU individualismul timpului nostru prin modelarea și cultivarea comunități invitatii, care sunt diverse încă învățăm împreună, în care oamenii se sprijine reciproc, și care încurajează compasiune și reprezintă speranța celor în ele și nu numai.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

BA

Canadian Mennonite University

Redekop Școala de Afaceri este dezvoltarea potențialului de lideri de afaceri viitoare de a reuni practica de afaceri de sunet cu angajamentele de credință, generozitate, ... [+]

Redekop Școala de Afaceri este dezvoltarea potențialului de lideri de afaceri viitoare de a reuni practica de afaceri de sunet cu angajamentele de credință, generozitate, și de servicii.

Câștig Perspectiva

În și dincolo de sala de clasă, elevii explora complexitatea de a face afaceri înțelept și decizii etice. Predare și îndrumare de profesori, proprietarii de afaceri, și nu-pentru liderii profit, împreună cu un program de antreprenor-in-residence, plasamente de practică, un club de afaceri on-campus, opțiuni de studiu internaționale, precum și posibilitatea de experiență co-op, să construiască o fundație de învățare îmbogățit.

Studenții sunt pregătite pentru o carieră într-un mediu de afaceri global pe măsură ce învață în cadrul unui program de afaceri inter-disciplinare. Ei au posibilitatea de a participa la diverse cursuri internationale de studiu de turism care variază de la microfinanțare și dezvoltare în America Latină la afaceri în Uniunea Europeană. Elevii vor beneficia de asemenea de o rețea extinsă de organizații internaționale care partenerii CMU cu întreaga lume pentru a crea stagii sau oportunități de carieră.... [-]

Canada Winnipeg
Septembrie 2020
Engleză
La zi
120 ore
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Canadian Mennonite University

Cum pot oamenii folosesc simboluri, imagini, sunete și pentru a crea sensul că pot fi partajate între grupuri și indivizi? În ce moment se publicatii convingătoare deveni ... [+]

Cum pot oamenii folosesc simboluri, imagini, sunete și pentru a crea sensul că pot fi partajate între grupuri și indivizi? În ce moment se publicatii convingătoare deveni propagandă? Cum new media sociale cu impact dinamica familiei în America de Nord? De ce va oameni împărtăși viața lor privată cu străini, cu condiția ca străinul deține un microfon?

În Comunicații și Studii Media, elevii vor fi dat un fundal în teorie de comunicații, precum și abilitățile practice de care au nevoie pentru a fi eficiente la locul de muncă. De-a lungul acestui proces, elevii vor fi încurajați să se confrunte întrebări mari din domeniu cu privire la sensul, răspândirea informații și idei, puterea de voce, și interacțiunile dintre credință și practică profesională.... [-]

Canada Winnipeg
Septembrie 2020
Engleză
La zi
3 - 4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Canadian Mennonite University

Va puteti imagina cat de muzică ar putea oferi o viziune de frumusețe într-o lume rupt, ne ajuta sa auzim vocile celor diferit de noi înșine, ne transforma, și să fie văz ... [+]

Va puteti imagina cat de muzică ar putea oferi o viziune de frumusețe într-o lume rupt, ne ajuta sa auzim vocile celor diferit de noi înșine, ne transforma, și să fie văzut ca un dar al lui Dumnezeu? Studiile muzicale echilibru disciplină riguroasă, alături de imaginație creatoare, și nevoia de excelență artistică și pasiune alături de compasiune și sensibilitate la nevoile umane. Concentrațiile includ performanță, educație muzicală, muzicologie, Ministerul muzică, și studii aprofundate.

Bachelor of Music este un program profesional, oferind următoarele concentrații: educație muzicală, Ministerul muzica, muzicologie, de performanță, și cuprinzătoare. Elevii sunt în măsură să finalizeze una sau mai multe concentrații pentru grade lor. Absolvenții de la aceste concentrații continua frecvent studii postuniversitare înainte de a începe o carieră profesională în muzică. În timp ce aceste concentrații sunt identificate ca pista de cariera, aceste grade sunt, de asemenea, valoroase ca grade de arte generale. B.Mus. absolvenți de multe ori sunt recunoscute la fel de bine-disciplinat, bine educat, iar oamenii imaginativ, cu competența de a servi societatea bine într-o varietate largă de domenii.... [-]

Canada Winnipeg
Septembrie 2020
Engleză
La zi
8 - 24 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Canadian Mennonite University

Biblice și teologice Studii (BTS) invită elevii să disciplinat, reflecție atent pe Biblie, pe tradițiile teologice și istoria Bisericii, și pe experiențele și practicile ... [+]

Biblice și teologice Studii (BTS) invită pe elevi să disciplinat, reflecție atent pe Biblie, pe tradițiile teologice și istoria Bisericii, și pe experiențele și practicile comunităților creștine din întreaga lume. Atât de trei ani și patru ani Bachelor of Arts cu un major în BTS asigura o latime de expunere la umaniste, științe, și științe sociale, și adâncime semnificativă biblică și teologică Studii. Aceste grade pregăti studenții bine pentru orice domeniu de muncă sau vocatie cu valoare competențe de comunicare, scriere, gândire analitică, critică, și de organizare. Un trei sau un BA de patru ani în BTS servește, de asemenea, ca o bază solidă pentru lansarea în studii profesionale, cum ar fi asistența socială, drept, și așa mai departe.... [-]

Canada Winnipeg
Septembrie 2020
Engleză
La zi
3 - 4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Canadian Mennonite University

Studii Dezvoltare Internațională (IDS) este studiul sărăciei, inegalității și cum de a crea schimbare și de a face lumea un loc mai bun de a trăi. Elevii explora etica di ... [+]

Studiile internaționale de dezvoltare (IDS) este studiul sărăciei, inegalității și cum de a crea schimbare și de a face lumea un loc mai bun de a trăi. Elevii explora etica din jurul ceea ce înseamnă, de fapt pentru a oferi ajutor la cineva care trăiesc în sărăcie, precum și cele mai bune practici în reducerea sărăciei și de a face o diferenta pe termen lung în viața oamenilor.

Justiție alimente, de răspuns la dezastre, politica de ajutor canadian, durabilitatea mediului, armate de conflict, boala, și educația sunt exemple de subiecte care IDS atinge pe. Atât de trei ani și patru ani Bachelor of Arts, cu o majoră în Studii Internaționale de Dezvoltare oferă o lățime de expunere la umaniste, științe, și științele sociale, și să includă adâncime semnificativă a IDS. Acest majoră este conceput pentru studenții interesați în justiție la nivel mondial, cetățenia, și dezvoltarea durabilă. Aceste grade pregăti studenții bine pentru orice domeniu de muncă sau vocatie cu abilități de valoare, comunicare, scris, gândire analitică, critică, și de organizare. Un trei sau un BA de patru ani în IDS servește, de asemenea, ca o bază solidă pentru lansarea în studiile profesionale, cum ar fi dezvoltarea comunității, politici publice, asistență socială, drept, și așa mai departe.... [-]

Canada Winnipeg
Septembrie 2020
Engleză
La zi
3 - 4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Canadian Mennonite University

Poate cântând "Acest mic Lumina Mine" într-adevăr ajuta cineva reinvete sa vorbeasca, după ce a fost împușcat în cap prin zona Broca lui? Cum poate îmbunătăți pe baza de ... [+]

Poate cântând "Acest mic Lumina Mine" într-adevăr ajuta cineva reinvete sa vorbeasca, după ce a fost împușcat în cap prin zona Broca lui? Cum poate îmbunătăți pe baza de interventii muzicale functionare si a calitatii vietii pacientilor cu Alzheimer? Ar putea fi muzica o alternativă viabilă la medicamente sau alte tipuri de terapie in tratarea tulburărilor de dispoziție? Cum muzica afecta dezvoltarea copiilor?

Dacă oricare dintre aceste întrebări vă interesează, ia în considerare inscrierea in programul de terapie prin muzica lui CMU, acreditat de către Asociația canadiană pentru Terapia prin muzica (CAMT).

Acest program este conceput pentru studenții interesați de o carieră în terapie prin muzica. Terapeuti de muzică folosi muzica într--un mod abil, sistematic de a promova schimbări pozitive în funcționarea mental, fizic, emotional, sau spirituală a indivizi și grupuri. Oportunități de angajare pentru terapeuti muzică există în instituțiile de sănătate mintală, case de îngrijire medicală, spitale, școli, case de grup, și multe alte setări. De asemenea, multi terapeuti muzica dezvolte propriile practici private. Terapeutii muzicale sunt de așteptat să fie realizate și muzicieni versatil cu o baza solida in studiul dezvoltării umane normale si anormale în plus față de abilitățile lor de terapie de muzică. De mai sus și dincolo de abilitățile și tehnicile de terapie prin muzica, studenții de la CMU dobândi o înțelegere a spiritualității, etică, și consiliere, de neprețuit pentru o carieră în orice profesie de îngrijire.... [-]

Canada Winnipeg
Septembrie 2020
Engleză
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

About CMU

Why I chose CMU

Residence Life at CMU

Community Life at CMU

Business