Citește Descrierea Oficială

Bine ați venit la Universitatea Carleton, Universitatea de Stat din Canada!

Universitatea Carleton oferă educație de înaltă calitate mai mult de 24.000 de studenți full-time și part-time la nivel universitar și absolvent. Noi atragem studenți din peste 140 de țări în campusul nostru divers și incluziv și avem peste 153.000 de absolvenți care trăiesc în peste 160 de țări din întreaga lume.

Cele 22 de programe de licență - cu peste 100 de specializări, concentrații și specializări - oferă abilitățile și cunoștințele pentru a rezolva problemele din lumea reală.

Carleton 875 cadre universitare sunt recunoscute pe plan internațional pentru bursă și cercetare de vârf în mai mult de 50 de discipline. Studenții Carleton beneficiază de abordarea interdisciplinară, activă și practică a predării și cercetării practicate de membrii facultății și de numeroasele parteneriate pe care le are universitatea cu guvernul federal, alte universități și partenerii din sectorul privat.

Campusul și orașul nostru oferă un mediu minunat și frumos în care să trăiți și să studiați. Campusul este situat chiar la sud de centrul orașului Ottawa și este mărginit de râul Rideau, canalul istoric Rideau și cartiere rezidențiale plăcute. Locația noastră în capitala națiunii vă oferă acces la resurse incredibile în afara campusului, cum ar fi facilități guvernamentale, muzee și arhive, ambasade străine, laboratoare de cercetare în domeniul medicinei și științelor vieții și o industrie prosperă în domeniul tehnologiilor avansate.

Vino și face parte din această universitate extraordinară!

110034_109890_Riverbuilding.jpg

Ce definește Carleton?

 • Ne străduim să inovăm în cercetare, predare și învățare.
 • Locația noastră în Ottawa, capitala națiunii, ne conectează la lume.
 • Vă încurajăm experiența hands-on în sala de clasă.
 • Oferim suport excepțional pentru studenți.

Ce ne definește absolvenții?

 • Ei au un spirit antreprenorial.
 • Ei sunt pregatiti pentru o cariera in piata noastra de locuri de munca in plina schimbare.
 • Ele sunt conduse de dorința de a schimba lumea.
 • Sunt 153.000 de oameni puternici.

110035_109891_Carleton1.jpg

Ottawa, capitala națională a Canadei

Carleton de proximitate la instituțiile guvernamentale, biblioteci, mass-media și o economie prosperă a cunoașterii face din Carleton un loc excelent pentru a învăța și a trăi.

Studenții, personalul, profesorii și vizitatorii Universității Carleton pot profita de ceea ce Ottawa are de oferit pe tot parcursul anului: arte, în aer liber, sporturi profesionale și o viață de noapte interesantă și vibrantă și un sentiment puternic de comunitate.

Carleton University se află aproape de clădirile clădirilor Parlamentului maiestuoase ale Canadei, de piața Byward plină de viață și de frumosul parc Gatineau.

Bine de stiut:

 • Majoritatea programelor de licență Carleton includ studii de lucru. Carleton co-op studenții au lucrat cu mulți angajatori, printre care: Blackberry, Bombardier Aerospace, Canadian Revenue Agency, Mediu și Schimbări Climatice Canada, Ericsson, Hydro Ottawa, IBM Canada, Consiliul Național de Cercetare, Nokia, Ross Video, Scotiabank și multe altele.
 • După absolvirea unui program de diplomă, studenții internaționali pot solicita ca un permis de muncă să rămână în Canada timp de până la trei ani pentru a obține experiență profesională.
 • Carleton găzduiește o rețea vastă de peste 200 de cluburi și societăți active - o modalitate foarte bună de a întâlni oameni noi, de a dobândi competențe valoroase și de a-ți urmări interesele în afara clasei.

Programe predate în:
 • Engleză

Această școală oferă și:

BA

Carleton University Undergraduate

La Carleton, vă puteți structura BA în funcție de ceea ce doriți să obțineți. Puteți urma o diplomă intensă de patru ani sau un program general de trei ani. Puteți alege ... [+]

Rezumatul programului

La Carleton, vă puteți structura BA în funcție de ceea ce doriți să obțineți. Puteți urma o diplomă intensă de patru ani sau un program general de trei ani. Puteți alege un subiect minor care să vă completeze subiectul principal și puteți, în anumite cazuri, să aveți o concentrare sau o specializare - un set de cursuri direcționate spre o zonă de specialitate desemnată. Dacă sunteți interesat de două domenii de studiu, este posibil să le puteți urmări într-un program combinat. În programele noastre BA, vă sunt oferite o mulțime de oportunități de a perfecționa dvs. de cercetare, scriere și abilități de prezentare-aptitudini, care sunt foarte apreciate de către viitorii angajatori. Multe programe oferă, de asemenea, opțiuni de studiu de lucru, inclusiv co-op și destinații de plasare pe teren.... [-]

Canada Ottawa
Septembrie 2019
Engleză
La zi
3 - 4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Licenţă

Carleton University Undergraduate

Indiferent dacă sunteți un interpret aspirant, un critic înflăcărat curios despre felul în care muzica formează cultura sau un muzician talentat care dorește să împărtășe ... [+]

Rezumatul programului

Indiferent dacă sunteți un interpret aspirant, un critic înflăcărat curios despre felul în care muzica formează cultura sau un muzician talentat care dorește să împărtășească bucuriile de muzică ca profesor, Bachelorul de Muzică al lui Carleton vă va pregăti pentru a vă atinge obiectivele.

Programul "Bachelor of Music" (Onoruri) al Universității Carleton oferă o bază solidă în studiul și realizarea unei game largi de instrumente muzicale și tradiții. Subiectele de studiu includ practica, analiza și istoria muzicii clasice europene din Evul Mediu până în prezent; Muzica canadiană; muzica de calculator; compoziţie; etnomuzicologie; jazz; muzică populară și studii de gen. Unul dintre lucrurile unice despre programul lui Carleton Bachelor of Music este că este posibil ca studenții să efectueze instrucțiuni individuale de performanță cu instructori de înaltă calificare în aproape orice tradiție muzicală. De asemenea, oferim o gamă largă de ansambluri muzicale, inclusiv cor, jazz, fuziune jazz-rock, teatru de muzică, tobe africane și multe altele. În plus, Carleton este singura universitate din Canada care oferă un program de performanță în studiile carillon.... [-]

Canada Ottawa
Septembrie 2019
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Carleton University Undergraduate

Cunoștințele cognitive implică studiul cunoașterii, percepției și emoției dintr-o gamă largă de perspective. În ciuda numeroaselor metodologii diferite pe care le utilize ... [+]

Rezumatul programului

Cunoștințele cognitive implică studiul cunoașterii, percepției și emoției dintr-o gamă largă de perspective. În ciuda numeroaselor metodologii diferite pe care le utilizează, oamenii de știință cognitivi sunt uniți în interesul lor pentru minte și pentru creier.

Cercetătorii din programul nostru (studenți și membri ai facultății) studiază mintea prin combinarea metodelor și teoriilor a cinci discipline: psihologie, filosofie, lingvistică, neuroștiințe și știința calculatoarelor. Această abordare interdisciplinară permite o înțelegere unică în înțelegerea, gândirea, percepția, limbajul și emoția umană.

Licențiat al științei cognitive este oferit ca un program de onoruri, fie cu o opțiune teza sau cursuri, și ca un grad de trei ani.... [-]

Canada Ottawa
Septembrie 2019
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Carleton University Undergraduate

Economia poate fi o arie specializată de cunoaștere, dar este relevantă pentru aproape fiecare aspect al vieții noastre. În centrul său, este studiul unei alegeri motivat ... [+]

Rezumatul programului

Economia poate fi o arie specializată de cunoaștere, dar este relevantă pentru aproape fiecare aspect al vieții noastre. În centrul său, este studiul unei alegeri motivate în contextul resurselor limitate și al intereselor concurente. Nevoia de a face astfel de alegeri pătrunde în viața de zi cu zi a tuturor dintre noi - ca indivizi și în societate în ansamblu.

Avantajul Carleton

Învățământ și cercetare excepționale

La Carleton, veți fi învățați de facultate cu experiență, care au o înțelegere dură a disciplinei și sunt recunoscute pentru excelența lor în predare și cercetare. În plus, veți beneficia de cursurile oferite de economiștii de vârstă îndelungată, cu o experiență vastă de lucru în guvernul federal, firmele locale și organizațiile neguvernamentale.... [-]

Canada Ottawa
Septembrie 2019
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Carleton University Undergraduate

Bachelor-ul nostru de renume în domeniul Ingineriei oferă o gamă excepțional de cuprinzătoare de programe, de exemplu Bachelor în Inginerie Aerospatială, Bachelor în Ingi ... [+]

Rezumatul programului

Noastre de renume Bachelor of Engineering grad oferă o gamă excepțional de cuprinzătoare de programe. La Carleton, vă pregătim pentru o carieră de succes ca inginer prin combinarea programelor riguroase și a unui mediu de învățare extrem de susținător, cu o experiență practică practică.

Carleton's Bachelor of Engineering este renumit în Canada și în afara ei. Veți absolvi cu cunoștințele necesare pentru a întreprinde o gamă foarte largă de activități de inginerie, inclusiv proiectarea aeronavelor, a software-ului, a sistemelor de telecomunicații, a dispozitivelor medicale sau a soluțiilor de mediu pentru poluare. Pe parcurs, veți fi expuși unor progrese interesante în domenii precum tehnologiile senzorilor, robotica și rețelele globale de comunicații. Curriculum-ul general începe cu o fundație în matematică, științe fizice și principii de inginerie. Apoi, veți continua programul în care ați fost admis. Fiecare program oferă oportunități de a-ți specializa studiile în funcție de interesele și ambițiile tale. Toate programele oferă un minor opțional în Business, printre altele. Oportunități pentru absolvenții acestor programe există în domenii precum industria, educația și guvernarea și în domenii atât de diverse precum cercetarea, dezvoltarea produselor, proiectarea, managementul și consultarea.... [-]

Canada Ottawa
Septembrie 2019
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Carleton University Undergraduate

Sprott School of Business oferă o licență de afaceri internaționale, care este recunoscut ca un program de lider în educația de afaceri internaționale. Cu accent pe aface ... [+]

Rezumatul programului

Sprott School of Business oferă o licență de afaceri internaționale, care este recunoscut ca un program de lider în educația de afaceri internaționale. Cu accent pe afacerile internaționale, veți dezvolta abilități interculturale, veți cunoaște o altă limbă și veți studia în străinătate timp de un an într-o țară în care se vorbește limba respectivă.

Licențiat al Afacerilor Internaționale oferă o educație unică de afaceri care este cu adevărat internațională.

Sprott School of Business oferă de asemenea un program separat de licență de comerț.

Experimentează întâi ceea ce Sprott are de oferit prin umbrirea unui student Sprott pentru o zi. Aflați mai multe și înregistrați-vă acum pentru Sprott Student pentru o zi!... [-]

Canada Ottawa
Septembrie 2019
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Carleton University Undergraduate

În calitate de student în programul Bachelor of Business and Policy Management (BPAPM), veți examina o gamă largă de probleme cu care se confruntă astăzi societatea, prec ... [+]

Rezumatul programului

Influența politicii publice este omniprezentă în societatea noastră. Aceasta afectează calitatea aerului pe care îl respirăm și a apei pe care o bem. Aceasta afectează prosperitatea și amploarea sărăciei, precum și accesul nostru la educație și îngrijire medicală. Formează impactul și ritmul schimbărilor tehnologice. Aceasta determină îndatoririle și puterile funcționarilor noștri la domiciliu și în străinătate. Ea influențează ritmul schimbărilor tehnologice, amploarea și sensul practic al drepturilor noastre și amploarea sărăciei. În calitate de student în programul Bachelor of Business and Policy Management (BPAPM), veți examina o gamă largă de probleme cu care se confruntă astăzi societatea, precum și provocările instituționale și veți dezvolta abilitățile și cunoștințele necesare pentru a le aborda.... [-]

Canada Ottawa
Septembrie 2019
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Carleton University Undergraduate

Sprott School of Business oferă un program Bachelor of Commerce (Honors), care oferă o educație completă în afaceri. Programul este foarte flexibil, cu opt concentrații ( ... [+]

Rezumatul programului

Sprott School of Business oferă un program Bachelor of Commerce (Honors), care oferă o educație completă în afaceri. Programul este foarte flexibil, cu opt concentrații, precum și opțiunile de a adăuga co-op, de a studia în străinătate și / sau de un minor în alt subiect.

Primii doi ani ai programului BCom constau în cursuri de fundație în toate domeniile de activitate. Veți dezvolta, de asemenea, aptitudini critice în diverse forme de comunicații de afaceri, inclusiv prezentări, scrisori de intenție și rezumate.

Sprott School of Business oferă, de asemenea, o licență separată de program de afaceri internaționale de diplomă.

... [-]
Canada Ottawa
Septembrie 2019
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Carleton University Undergraduate

Trăim într-o societate media, dar ce anume înseamnă asta? Cum influențează o lume saturată de imagini, tehnologii și texte media modul în care trăim și lucrăm? Cum se sch ... [+]

Rezumatul programului

Trăim într-o societate media, dar ce anume înseamnă asta? Cum influențează o lume saturată de imagini, tehnologii și texte media modul în care trăim și lucrăm? Cum se schimbă mediascapeul în continuă schimbare, care afectează înțelegerea noastră a societății și capacitatea noastră de a-și modela viitorul? Acestea sunt câteva dintre întrebările fundamentale pe care o diplomă în comunicare și studii media (BCoMS) vă va ajuta să răspundeți.

Avantajul Carleton

În calitate de student Carleton, veți alege din cursuri care să acopere trecutul, prezentul și viitorul mass-media; utilizările și abuzurile tehnologiei; economia, politica și reglementarea comunicării; mass-media în contexte locale și globale; interfața dintre cultură, comunicare și identități; și analiza textelor, a imaginilor și a retoricii.... [-]

Canada Ottawa
Septembrie 2019
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Carleton University Undergraduate

Designerii industriali sunt responsabili pentru conceptul, designul și detaliile care sunt elaborate înainte de începerea procesului de fabricare a oricărui produs. Ei lu ... [+]

Rezumatul programului

Designerii industriali sunt responsabili pentru conceptul, designul și detaliile care sunt elaborate înainte de începerea procesului de fabricare a oricărui produs. Ei lucrează în spatele scenei pentru a determina caracteristicile, aspectul, materialele și ergonomia multor produse - de la prăjitoare la telefoane mobile - pe care le folosim zilnic.

Avantajul Carleton

La Universitatea Carleton, programul nostru Bachelor of Industrial Design (BID), unic și respectat la nivel internațional, îmbină studiile în design cu științele aplicate (cum ar fi matematica și fizica) și științele sociale (cum ar fi psihologia și afacerile). Ne concentrăm asupra procesului - de la concepție și design până la fabricație și utilizarea zilnică a produsului. Există, de asemenea, un accent pe contextul și scopul social al designului.... [-]

Canada Ottawa
Septembrie 2019
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Carleton University Undergraduate

Știința informatică este o disciplină în continuă schimbare care studiază teoria, proiectarea și implementarea aplicațiilor și sistemelor informatice. Veți învăța să util ... [+]

Rezumatul programului

Computerele și sistemele informatice joacă un rol central în afaceri, comunicare, știință, divertisment și medicină. Pe măsură ce seria de aplicații informatice continuă să se extindă, la fel și cererea pentru oamenii de știință din domeniul calculatoarelor. Știința informatică este o disciplină în continuă schimbare care studiază teoria, proiectarea și implementarea aplicațiilor și sistemelor informatice. Veți învăța să utilizați tehnologia informatică și informatică pentru a ajuta la rezolvarea problemelor cu care ne confruntăm astăzi în afaceri, știință și societate și cu care ne vom confrunta mâine.

Programul Honors Computer Science din Carleton este organizat în diverse cursuri, astfel încât să puteți dezvolta o experiență specială.... [-]

Canada Ottawa
Septembrie 2019
Engleză
La zi
4 - 5 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Carleton University Undergraduate

La Carleton, există trei elemente ale programului nostru de jurnalism. În primul rând, accentuăm abilitățile profesionale: totul, de la fluența gramaticală la producția d ... [+]

Rezumatul programului

Jurnaliștii sunt ochii, urechile și vocile comunităților și țării.

De la zonele de război până la principalele orașe, de la sălile de ședințe la camerele de consiliu, în spitale, secții de poliție, arene sportive și subsoluri de biserici, jurnaliștii se grăbesc să locuiască unde se întâmplă evenimentele. Ei pun întrebări, raportează ceea ce văd și aud, și oferă analiza schimbărilor și a problemelor care modelează societatea noastră.

În calitate de actori-cheie în funcționarea fiecărei democrații, jurnaliștii trebuie să fie bine educați, atenți, analiști, conștienți de responsabilitatea care îi revine în slujba lor și echipați cu o busolă morală pentru a-și ghida deciziile.... [-]

Canada Ottawa
Septembrie 2019
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Carleton University Undergraduate

Matematica este o forță motrice în spatele multor progrese de astăzi în medicină, economie și afaceri, știință și tehnologie. Ca student de licență în matematică, puteți ... [+]

Rezumatul programului

Matematica este o forță motrice în spatele multor progrese de astăzi în medicină, economie și afaceri, știință și tehnologie. În calitate de student Bachelor of Mathematics, puteți alege dintr-o gamă largă de opțiuni de program în funcție de interesele și obiectivele carierei. Cunoștințele și abilitățile matematice solide pe care le dobândiți la Carleton vă vor oferi un avantaj competitiv într-o mare varietate de cariere și vă vor pregăti să contribuiți la următoarea generație de inovații.

Avantajul Carleton

Programele noastre de studii vă oferă o pregătire concentrată. Spre deosebire de multe universități, oferim cursuri de matematică de primul an exclusiv pentru studenții interesați în urmărirea unei diplome de matematică sau de statistică. La Carleton, veți găsi cursuri predate de cercetători de vârf care se dedică succesului studenților, iar laboratoarele noastre de licență sunt instalate cu software matematic și statistic de ultimă generație, utilizat și în industrie. De asemenea, puteți primi asistență individuală tutorial cu probleme de matematică prin intermediul Centrului de Tutorial al matematicii care oferă un serviciu gratuit de accesare.... [-]

Canada Ottawa
Septembrie 2019
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Carleton University Undergraduate

Tehnologiile online evoluează rapid, revoluționează modul în care comunicăm, transmitem informații și povestim. Carleton's Bachelor of Media de producție și gradul de pro ... [+]

Rezumatul programului

Tehnologiile online evoluează rapid, revoluționează modul în care comunicăm, transmitem informații și povestim. Carleton's Bachelor of Media de producție și gradul de proiectare vă va oferi abilitățile de care aveți nevoie pentru a pârghii tehnologii web pentru a produce experiențe extrem de vizuale, convingătoare, și imersive, care aduce date și povesti la viață. În acest nou și noul program nou, captivant, în septembrie 2018, veți învăța teoria și practica de a realiza un întreg proiect - de la idee sau concept până la proiectare, producție și distribuție - prin integrarea povestirii non-fictive, de analiză și de design cu abilitățile tehnice.... [-]

Canada Ottawa
Septembrie 2019
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Carleton University Undergraduate

Studiile de arhitectură ale lui Carleton se concentrează pe cunoștințe, experiență, creativitate și imaginație. Programul nostru vă încurajează să explorați idei prin rea ... [+]

Rezumatul programului

Studiile de arhitectură ale lui Carleton se concentrează pe cunoștințe, experiență, creativitate și imaginație. Programul nostru vă încurajează să explorați idei prin realizarea, evaluarea ideilor în contextul experienței umane și exercitarea creativității prin scriere, modelare, desen, medii digitale și prezentări.

Școala de Arhitectură și Urbanism Azrieli de la Carleton acordă diplomă de licență pre-profesională a studiilor de arhitectură (BAS) după finalizarea cu succes a programului nostru de patru ani de studiu. Dacă intenționați să practicați arhitectura, puteți aplica apoi să continuați într-un program de masterat de arhitectură profesional la Carleton sau o formare profesională echivalentă la o altă universitate. Programul BAS este, de asemenea, un grad excelent pentru o serie de cariere sau studii suplimentare în domeniul designului, urbanismului, conservării și durabilității.... [-]

Canada Ottawa
Septembrie 2019
Engleză
La zi
Part time
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Carleton University Undergraduate

Carleton's Bachelor of Global and International Studies Program (BGInS) profită de avantajele și locația lui Carleton pentru a oferi educație universitară în probleme glo ... [+]

Rezumatul programului

Carleton's Bachelor de Studii Globale și Internaționale (BGInS) profită de avantajele Carleton și locația pentru a oferi educație de licență în probleme globale și internaționale, care vă poate oferi un avantaj în piața de locuri de muncă de astăzi. Programul are patru componente interconectate. Succesul cursului principal oferă tuturor studenților o bază comună multidisciplinară în studii globale și internaționale. Cele 18 specializări acoperă teme și zone geografice internaționale sau globale, oferindu-vă posibilitatea de a vă concentra studiile în funcție de interesele dvs.

Sunt incluse o cerință în a doua limbă și o cerință de experiență internațională, astfel încât să puteți absolvi nu numai cu noi cunoștințe și abilități, ci și cu o viziune asupra lumii extinsă.... [-]

Canada Ottawa
Septembrie 2019
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Carleton University Undergraduate

Lumea tehnologiei informației evoluează întotdeauna. Ceea ce este acum obișnuit a fost odată un progres. Bachelorul Tehnologiei Informației (BIT) oferă patru programe dis ... [+]

Rezumatul programului

Lumea tehnologiei informației evoluează întotdeauna. Ceea ce este acum obișnuit a fost odată un progres. Ca student într-unul din programele Bachelor of Technology (Tehnologia Informației), veți dobândi cunoștințele teoretice și abilitățile practice necesare pentru a aborda problemele IT de astăzi și posibilitățile de mâine.

Bachelorul Tehnologiei Informației (BIT) oferă patru programe distincte: Managementul resurselor informaționale (IRM), Multimedia interactiv și design (IMD), Tehnologia rețelelor (NET) și tehnologia fotonică și laser (PLT). Aceste programe sunt oferite în comun de Școala de Tehnologie a Informației din Carleton și școlile de sănătate și comunitare Algonquin College (pentru IRM), Media și Design (pentru IMD) și Tehnologie avansată (pentru NET și PLT). Veți absolvi o diplomă de licență în tehnologia informației de la Universitatea Carleton și o diplomă de bibliotecă și tehnician de informație (pentru studenții IRM), o diplomă avansată de arte aplicate (pentru studenții IMD), o diplomă avansată în tehnologie (pentru studenții NET) sau o diplomă avansată în tehnologie fotonică și laser (pentru studenții PLT) de la Algonquin College.... [-]

Canada Ottawa
Septembrie 2019
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Carleton University Undergraduate

În Bachelor of Humanities, elevii citesc cele mai influente cărți din lume și explorează cele mai interesante idei din lume în artă, filosofie, istorie, literatură, clasi ... [+]

Rezumatul programului

În Bachelor of Humanities, elevii citesc cele mai influente cărți din lume și explorează cele mai interesante idei din lume în artă, filosofie, istorie, literatură, clasică, muzică, religie și știință.

În acest program interdisciplinar de arte liberale, elevii studiază cele mai mari idei, cărți și lucrări ale lumii, produse de gânditori din istoria mondială înregistrată - de la vechea Mesopotamie până la America modernă. Accentul programului este pe idei, explorate prin grupuri mici de discuții și scrierea de sarcini. Studentul umanist tipic îi place să citească și este încântat să împărtășească idei cu studenții și profesorii.... [-]

Canada Ottawa
Septembrie 2019
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Carleton University Undergraduate

Studenții din domeniul științelor de primă vârstă sunt încurajați să se înscrie în cursul nostru unic de seminar, Seminar in Science, conceput special pentru a vă prezent ... [+]

Rezumatul programului

Experimentarea este o componentă cheie a științei învățării la Carleton. În primul an, cursurile dvs. vor avea de obicei o prelegere și o componentă de laborator sau tutorial. Fiecare laborator va dura trei ore pe săptămână, așa că dacă alegeți trei dintre aceste cursuri de laborator, puteți avea nouă ore de experimente hands-on în fiecare săptămână.

Laboratoarele noastre, tutoriale, cursuri de teren și seminarii se desfășoară în clase mici, ducând la o mulțime de interacțiuni personalizate cu profesorii, supraveghetorii de laborator și colegii.

Studenții de știință de primă vârstă sunt încurajați să se înscrie în cursul nostru unic de seminar, Seminar in Science, conceput special pentru a vă prezenta ultimele probleme științifice și pentru a vă ajuta să dezvoltați felul de comunicare, gândire analitică și abilități de cercetare de care veți avea nevoie pentru știința dumneavoastră studiile și cariera ta.... [-]

Canada Ottawa
Septembrie 2019
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Address
315 Robertson Hall 1125 Colonel By Drive
K1S 5B6 Ottawa, Ontario, Canada