Carleton University Undergraduate

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Bine ați venit la Universitatea Carleton, Universitatea de Stat din Canada!

Universitatea Carleton oferă educație de înaltă calitate mai mult de 24.000 de studenți full-time și part-time la nivel universitar și absolvent. Noi atragem studenți din peste 140 de țări în campusul nostru divers și incluziv și avem peste 153.000 de absolvenți care trăiesc în peste 160 de țări din întreaga lume.

Cele 22 de programe de licență - cu peste 100 de specializări, concentrații și specializări - oferă abilitățile și cunoștințele pentru a rezolva problemele din lumea reală.

Carleton 875 cadre universitare sunt recunoscute pe plan internațional pentru bursă și cercetare de vârf în mai mult de 50 de discipline. Studenții Carleton beneficiază de abordarea interdisciplinară, activă și practică a predării și cercetării practicate de membrii facultății și de numeroasele parteneriate pe care le are universitatea cu guvernul federal, alte universități și partenerii din sectorul privat.

Campusul și orașul nostru oferă un mediu minunat și frumos în care să trăiți și să studiați. Campusul este situat chiar la sud de centrul orașului Ottawa și este mărginit de râul Rideau, canalul istoric Rideau și cartiere rezidențiale plăcute. Locația noastră în capitala națiunii vă oferă acces la resurse incredibile în afara campusului, cum ar fi facilități guvernamentale, muzee și arhive, ambasade străine, laboratoare de cercetare în domeniul medicinei și științelor vieții și o industrie prosperă în domeniul tehnologiilor avansate.

Vino și face parte din această universitate extraordinară!

110034_109890_Riverbuilding.jpg

Ce definește Carleton?

 • Ne străduim să inovăm în cercetare, predare și învățare.
 • Locația noastră în Ottawa, capitala națiunii, ne conectează la lume.
 • Vă încurajăm experiența hands-on în sala de clasă.
 • Oferim suport excepțional pentru studenți.

Ce ne definește absolvenții?

 • Ei au un spirit antreprenorial.
 • Ei sunt pregatiti pentru o cariera in piata noastra de locuri de munca in plina schimbare.
 • Ele sunt conduse de dorința de a schimba lumea.
 • Sunt 153.000 de oameni puternici.

110035_109891_Carleton1.jpg

Ottawa, capitala națională a Canadei

Carleton de proximitate la instituțiile guvernamentale, biblioteci, mass-media și o economie prosperă a cunoașterii face din Carleton un loc excelent pentru a învăța și a trăi.

Studenții, personalul, profesorii și vizitatorii Universității Carleton pot profita de ceea ce Ottawa are de oferit pe tot parcursul anului: arte, în aer liber, sporturi profesionale și o viață de noapte interesantă și vibrantă și un sentiment puternic de comunitate.

Carleton University se află aproape de clădirile clădirilor Parlamentului maiestuoase ale Canadei, de piața Byward plină de viață și de frumosul parc Gatineau.

Bine de stiut:

 • Majoritatea programelor de licență Carleton includ studii de lucru. Carleton co-op studenții au lucrat cu mulți angajatori, printre care: Blackberry, Bombardier Aerospace, Canadian Revenue Agency, Mediu și Schimbări Climatice Canada, Ericsson, Hydro Ottawa, IBM Canada, Consiliul Național de Cercetare, Nokia, Ross Video, Scotiabank și multe altele.
 • După absolvirea unui program de diplomă, studenții internaționali pot solicita ca un permis de muncă să rămână în Canada timp de până la trei ani pentru a obține experiență profesională.
 • Carleton găzduiește o rețea vastă de peste 200 de cluburi și societăți active - o modalitate foarte bună de a întâlni oameni noi, de a dobândi competențe valoroase și de a-ți urmări interesele în afara clasei.

Locații

Ottawa

Address
315 Robertson Hall
1125 Colonel By Drive

K1S 5B6 Ottawa, Ontario, Canada