Carleton University Undergraduate

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Bine ați venit la Universitatea Carleton, Universitatea de Stat din Canada!

Universitatea Carleton, Universitatea Capitalei din Canada, este o universitate dinamică și inovatoare, cu un angajament puternic în predare, cercetare și învățare. Programele noastre academice, comunitatea campusului, locația capitală și posibilitățile globale oferă nenumărate oportunități pentru a învăța să se întâmple atât în interiorul, cât și în afara clasei.

Universitatea Carleton este situată în Ottawa, o capitală G7, care oferă oportunități pe care nu le veți găsi nicăieri altundeva. Cunoscută în primul rând ca sediul guvernului federal al Canadei, Ottawa este asta și multe altele. Găzduiește peste 130 de ambasade și comisioane înalte din întreaga lume, precum și numeroase organizații și muzee naționale. Un procent mare din principalele centre medicale, clinice și de cercetare în domeniul științelor vieții din Canada sunt situate în zona Ottawa, precum și o industrie tehnologică compusă din peste 1.900 de companii.

Ottawa este, de asemenea, una dintre cele mai frumoase capitale din lume, cu un număr mare de parcuri de cartier și spații verzi liniștite, căi navigabile care trec prin oraș și repere istorice și arhitecturale. Magnificul parc Gatineau, care are 165 km de trasee de drumeții, este situat în regiunea Capitalei Naționale.

view from above campus with downtown in background

Situat pe un campus frumos, la doar câteva minute de centrul orașului, Carleton și-a câștigat reputația de una dintre cele mai importante universități din domeniile afacerilor internaționale, comerțului, jurnalismului și tehnologiei înalte. Gama largă de programe de renume național și internațional oferă flexibilitatea de a alege gradul care se potrivește intereselor dumneavoastră.

Cu peste 100 de specialități și specializări din care să alegeți, Carleton oferă 22 de programe de licență la facultățile de Arte și Științe Sociale, Afaceri, Inginerie și Proiectare, Știință și Afaceri Publice. Peste 30.000 de studenți se bucură de cursurile noastre mici și interactive, de cercetare de ultimă generație, de laborator și de facilități sportive.

students

Cele mai bune medii de învățare unesc teoria și practica. Cercetările arată că învățarea experiențială contribuie la implicarea elevilor, la învățarea mai profundă, la îmbunătățirea rezultatelor academice și la îmbunătățirea abilităților de muncă și de viață. La Carleton, ne străduim să oferim alt = "studenților experiențe din viața reală care să aducă sala de clasă în lume și lumea în clasă. Subliniem cercetarea practică, implicarea comunității, experiența de lucru și învățarea captivantă.

Multe dintre programele noastre oferă opțiuni de cooperare sau practicum, permițând alt = "studenților să-și dezvolte abilitățile într-un mediu de lucru. Încurajăm, de asemenea, cercetarea universitară, inițiativele antreprenoriale și învățarea în comunitate. completează tot ceea ce este predat în sala de clasă și deschide ușile oportunității la finalizarea diplomei de licență.

Carleton are o lungă istorie de atragere a studenților internaționali alt = "în campusul nostru primitor și inclusiv. Astăzi universitatea are aproximativ 4.500 de studenți internaționali alt =" din 150 de țări, creând o comunitate academică diversă și de susținere. Ne-am angajat să oferim înapoi prin educație în timp ce urmărim contribuții la binele comun. Aceste valori fundamentale se află în centrul atenției universității asupra cercetării, parteneriatelor comunitare și excelenței didactice.

Locații

Ottawa

Address
315 Robertson Hall
1125 Colonel By Drive

K1S 5B6 Ottawa, Ontario, Canada

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră