Crandall University

Introducere

Citește Descrierea Oficială

istorie

La sfârșitul anilor 1940, Convenția Baptistă Unite au devenit preocupat de tinerii care plecau Atlantic Canada pentru o facultate Biblie. În ciuda faptului că denumirea a avut o Universitatea din Wolfville, NS, a existat o zonă de educație creștină, care nu era acoperit. În 1949, Marea Baptist Bible Școala de fost fondată în Moncton atât ca un colegiu Biblie și un liceu. În următoarele două decenii, tineri au venit din întreaga Atlantic Canada pentru a studia într-un context creștin și de a trăi într-o comunitate creștină.

Excelență academică a devenit foarte repede un semn distinctiv al noii școli, și mulți oameni au dat sacrificiu pentru a extinde facilitățile și programele. Dr. Myron Brinton a lăsat o pastorație de succes pentru a ghida instituției tinerei pentru cele mai multe dintre primii zece ani. Simțul de familie și angajament creștin pregătit terenul pentru o mare parte din tradiția sa.

Prin 1968, Școala era în tranziție ca accentul a fost schimbat la un program post liceu. A devenit un colegiu biblic și un creștin Junior Colegiul de Arte Liberale. În 1970, numele a fost schimbat la Atlantic Baptist College pentru a reflecta noile programe. În această perioadă, președintele, Dr. Stuart E. Murray, a încercat să construiască o facultate puternic și de a oferi o selecție extinsă de cursuri.

În 1983, New Brunswick Legislatura a adoptat o cartă acordare Atlantic Baptist College, dreptul de a oferi diplome de bacalaureat. Peste un deceniu mai târziu, în 1996, actul original a Legislativului a fost modificat pentru a schimba numele de Atlantic Baptist University. Acest lucru a fost făcut pentru a reflecta creșterea continuă și dezvoltarea Universității după cum reiese din acordarea de grade intr-o varietate de discipline, inclusiv Arte, Știință, Afaceri, și Educație.

În 2008, și în 2010, s-au făcut ușoare modificări la Legea, în primul rând pentru a extinde furnizarea de grade dincolo de nivelul de bacalaureat, iar în al doilea rând pentru a schimba numele de Universitatea Crandall în onoarea lui Joseph Crandall, care a fondat mai multe biserici baptiste în cea mai mare Zona Moncton la sfârșitul anilor 1800. Acest nume nou a fost de asemenea prezentat ca o modalitate de a oferi mai clar o invititation studenților creștini și suporterii care nu au fost de o tradiție baptistă.

Misiune

Misiunea de la Universitatea Crandall este că de transformare a vieții prin educație universitară de calitate ferm înrădăcinate în credința creștină. Această misiune se realizează prin:

Învățătura artele liberale, științe și studii profesionale, care include: O abordare centrată pe student, care se concentrează pe învățarea, mai degrabă decât de livrare de doar informații; Un angajament de creștere globală a persoanei: spiritual, intelectual, personal / sociala si bunastarea fizica; Munca în echipă de personal restante și dedicat, facultate, administratorii și membrii consiliului; Dezvoltarea de o comunitate unită și de îngrijire în care participanții sunt sensibile la nevoile celuilalt, se încurajează reciproc in formarea caracterului, abilități de conducere și integrarea credinței și a învățării prin care sunt pregătite pentru poziții viitoare de influență și de conducere în serviciul de Împărăția lui Dumnezeu; Deschiderea persoanelor de orice rasă, culoare, sex și crez care aleg să devină parte din comunitatea de la Universitatea Crandall. Cercetarea de facultate care include dar nu se limitează la: Extinderea cunoștințelor în disciplina savantului; Un standard de excelență care își afirmă angajamentul Universitatii de a integrității academice; Dezvoltarea integrarea credinței și învățare prin burse și publicare care să evalueze teoriile / concluzii în lumina o viziune asupra lumii creștine.

Declarația de Credință

Dumnezeu: Există un singur Dumnezeu, veșnic existent în trei persoane: Tatăl, Fiul și Duhul Sfânt. În Dumnezeirii aceste trei persoane sunt egale și unite în esență și perfecțiune. Ei executa birouri distincte, dar armonioase în marea lucrare de răscumpărare. Dumnezeu este Tatăl tuturor oamenilor, în sensul general de Creator și Susținătorul universului. El are compasiune părintească pentru întreaga omenire. Dumnezeu este Tatăl, într-un sens personal, pentru toți cei care mărturisesc credința în singurul Său Fiu și unic Fiu, Isus Hristos. Isus Hristos este Dumnezeu arătat în trup; afirmăm nașterea Lui din fecioară, umanitate fără păcat, miracole divine, moartea înlocuitoare odată pentru totdeauna, învierea și înălțarea trupească, lucrarea de mijlocire înaintea Tatălui, și speranța binecuvântată a revenirii Sale personale în putere și glorie. Duhul Sfânt este a treia persoana a Dumnezeirii, care purcede de la Tatăl și de la Fiul. Duhul Sfânt convinge omenirea de păcat, neprihănire și judecata lui Dumnezeu; solicită oameni la pocăință și credința în Isus Hristos, locuiește și permite credinciosului să trăiască o viață sfântă; și împuternicește credinciosul să mărturisească și să lucreze pentru Domnul Isus Hristos.

Scripturile: Sfintele Scripturi ale Vechiului și Noului Testament au autoritatea de numai Dumnezeu si ne sunt date prin inspirație divină. Acestea sunt doar perfect, suprem, infailibil, și suficient standard pentru toate problemele de credință și conduită. Ei au fost păstrate cu grijă de către providența lui Dumnezeu prin lucrarea de credinciosi.

Humanity: Omenirea a fost creat fără păcat. Prin neascultarea primului om și femeie, păcatul a intrat în rasa umană. Prin acest neascultare toată umanitatea se naște păcătos, sub blestemul condamnare și moarte, în care au nevoie de pocăință și iertare.

Mântuirea: Mântuirea omenirii pierdute și păcătoasă este posibilă numai prin meritele lui Isus Hristos și moartea Sa înlocuitoare în numele nostru. Mântuirea trebuie să fie primite prin pocăință și credință, și este în afară de lucrări. Acesta este caracterizat prin regenerarea prin Duhul Sfânt.

Biserica: Biserica este format din toți credincioșii adevărați în Domnul Isus Hristos. Biblia identifică, de asemenea, Biserica locală ca un ansamblu de credincioși botezați organizate de cult, ucenicie, de mobilizare, precum și servicii de la alții pentru Dumnezeu.

Învierea și Judecata: Nu va fi o înviere generală a organelor de drepți și peste cei nedrepți. Dumnezeu va judeca întreaga omenire. Cei care sunt mântuiți vor trăi veșnic în prezența lui Dumnezeu. Cei care sunt pierduți în păcat vor primi condamnarea veșnică.

Locații

Moncton

Address
333 Gorge Road
Moncton


E1G 3H9 Moncton, New Brunswick, Canada

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră