Citește Descrierea Oficială

istorie

La sfârșitul anilor 1940, Convenția Baptistă Unite au devenit preocupat de tinerii care plecau Atlantic Canada pentru o facultate Biblie. În ciuda faptului că denumirea a avut o Universitatea din Wolfville, NS, a existat o zonă de educație creștină, care nu era acoperit. În 1949, Marea Baptist Bible Școala de fost fondată în Moncton atât ca un colegiu Biblie și un liceu. În următoarele două decenii, tineri au venit din întreaga Atlantic Canada pentru a studia într-un context creștin și de a trăi într-o comunitate creștină.

Excelență academică a devenit foarte repede un semn distinctiv al noii școli, și mulți oameni au dat sacrificiu pentru a extinde facilitățile și programele. Dr. Myron Brinton a lăsat o pastorație de succes pentru a ghida instituției tinerei pentru cele mai multe dintre primii zece ani. Simțul de familie și angajament creștin pregătit terenul pentru o mare parte din tradiția sa.

Prin 1968, Școala era în tranziție ca accentul a fost schimbat la un program post liceu. A devenit un colegiu biblic și un creștin Junior Colegiul de Arte Liberale. În 1970, numele a fost schimbat la Atlantic Baptist College pentru a reflecta noile programe. În această perioadă, președintele, Dr. Stuart E. Murray, a încercat să construiască o facultate puternic și de a oferi o selecție extinsă de cursuri.

În 1983, New Brunswick Legislatura a adoptat o cartă acordare Atlantic Baptist College, dreptul de a oferi diplome de bacalaureat. Peste un deceniu mai târziu, în 1996, actul original a Legislativului a fost modificat pentru a schimba numele de Atlantic Baptist University. Acest lucru a fost făcut pentru a reflecta creșterea continuă și dezvoltarea Universității după cum reiese din acordarea de grade intr-o varietate de discipline, inclusiv Arte, Știință, Afaceri, și Educație.

În 2008, și în 2010, s-au făcut ușoare modificări la Legea, în primul rând pentru a extinde furnizarea de grade dincolo de nivelul de bacalaureat, iar în al doilea rând pentru a schimba numele de Universitatea Crandall în onoarea lui Joseph Crandall, care a fondat mai multe biserici baptiste în cea mai mare Zona Moncton la sfârșitul anilor 1800. Acest nume nou a fost de asemenea prezentat ca o modalitate de a oferi mai clar o invititation studenților creștini și suporterii care nu au fost de o tradiție baptistă.

Misiune

Misiunea de la Universitatea Crandall este că de transformare a vieții prin educație universitară de calitate ferm înrădăcinate în credința creștină. Această misiune se realizează prin:

Învățătura artele liberale, științe și studii profesionale, care include: O abordare centrată pe student, care se concentrează pe învățarea, mai degrabă decât de livrare de doar informații; Un angajament de creștere globală a persoanei: spiritual, intelectual, personal / sociala si bunastarea fizica; Munca în echipă de personal restante și dedicat, facultate, administratorii și membrii consiliului; Dezvoltarea de o comunitate unită și de îngrijire în care participanții sunt sensibile la nevoile celuilalt, se încurajează reciproc in formarea caracterului, abilități de conducere și integrarea credinței și a învățării prin care sunt pregătite pentru poziții viitoare de influență și de conducere în serviciul de Împărăția lui Dumnezeu; Deschiderea persoanelor de orice rasă, culoare, sex și crez care aleg să devină parte din comunitatea de la Universitatea Crandall. Cercetarea de facultate care include dar nu se limitează la: Extinderea cunoștințelor în disciplina savantului; Un standard de excelență care își afirmă angajamentul Universitatii de a integrității academice; Dezvoltarea integrarea credinței și învățare prin burse și publicare care să evalueze teoriile / concluzii în lumina o viziune asupra lumii creștine.

Declarația de Credință

Dumnezeu: Există un singur Dumnezeu, veșnic existent în trei persoane: Tatăl, Fiul și Duhul Sfânt. În Dumnezeirii aceste trei persoane sunt egale și unite în esență și perfecțiune. Ei executa birouri distincte, dar armonioase în marea lucrare de răscumpărare. Dumnezeu este Tatăl tuturor oamenilor, în sensul general de Creator și Susținătorul universului. El are compasiune părintească pentru întreaga omenire. Dumnezeu este Tatăl, într-un sens personal, pentru toți cei care mărturisesc credința în singurul Său Fiu și unic Fiu, Isus Hristos. Isus Hristos este Dumnezeu arătat în trup; afirmăm nașterea Lui din fecioară, umanitate fără păcat, miracole divine, moartea înlocuitoare odată pentru totdeauna, învierea și înălțarea trupească, lucrarea de mijlocire înaintea Tatălui, și speranța binecuvântată a revenirii Sale personale în putere și glorie. Duhul Sfânt este a treia persoana a Dumnezeirii, care purcede de la Tatăl și de la Fiul. Duhul Sfânt convinge omenirea de păcat, neprihănire și judecata lui Dumnezeu; solicită oameni la pocăință și credința în Isus Hristos, locuiește și permite credinciosului să trăiască o viață sfântă; și împuternicește credinciosul să mărturisească și să lucreze pentru Domnul Isus Hristos.

Scripturile: Sfintele Scripturi ale Vechiului și Noului Testament au autoritatea de numai Dumnezeu si ne sunt date prin inspirație divină. Acestea sunt doar perfect, suprem, infailibil, și suficient standard pentru toate problemele de credință și conduită. Ei au fost păstrate cu grijă de către providența lui Dumnezeu prin lucrarea de credinciosi.

Humanity: Omenirea a fost creat fără păcat. Prin neascultarea primului om și femeie, păcatul a intrat în rasa umană. Prin acest neascultare toată umanitatea se naște păcătos, sub blestemul condamnare și moarte, în care au nevoie de pocăință și iertare.

Mântuirea: Mântuirea omenirii pierdute și păcătoasă este posibilă numai prin meritele lui Isus Hristos și moartea Sa înlocuitoare în numele nostru. Mântuirea trebuie să fie primite prin pocăință și credință, și este în afară de lucrări. Acesta este caracterizat prin regenerarea prin Duhul Sfânt.

Biserica: Biserica este format din toți credincioșii adevărați în Domnul Isus Hristos. Biblia identifică, de asemenea, Biserica locală ca un ansamblu de credincioși botezați organizate de cult, ucenicie, de mobilizare, precum și servicii de la alții pentru Dumnezeu.

Învierea și Judecata: Nu va fi o înviere generală a organelor de drepți și peste cei nedrepți. Dumnezeu va judeca întreaga omenire. Cei care sunt mântuiți vor trăi veșnic în prezența lui Dumnezeu. Cei care sunt pierduți în păcat vor primi condamnarea veșnică.

Această școală oferă și:

BA

Crandall University

O diplomă de licență Arte de la Universitatea Crandall vă echipează cu instrumentele analitice și competențele de scriere necesare pentru a reuși în studii avansate sau o ... [+]

Un Arte Liberale Educație Fit pentru provocările de azi

O diplomă de licență Arte de la Universitatea Crandall vă echipează cu instrumentele analitice și competențele de scriere necesare pentru a reuși în studii avansate sau o carieră profesională. Un grad Crandall Bachelor of Arts, de asemenea, vă oferă mult mai mult. Veți dobândi cunoștințe, de asemenea, spirituală, care va sprijini și întări credința și vă pregăti bine pentru a face față provocărilor vieții.

Ia-o clipă să se uite peste selecția noastră de Bachelor of Arts majors. Vezi de ce studenții noștri gândi la o educație Universitatea Crandall a fi o valoare remarcabilă în învățământul superior. Acesta este de patru ani pe care le pregăti pentru orice viata aduce drumul tau.... [-]

Canada Moncton

BBA

Crandall University

Business School Crandall oferă, de asemenea, gradul de BBA Cooperativa Educație că, prin experiență la locul de muncă, oferă studenților posibilitatea de a pune în practi ... [+]

Pregatiti-va pentru o carieră provocatoare în afaceri la Business School Crandall lui

Studiu Business Administration vă pregătește pentru o multitudine de opțiuni de carieră. La Business School Crandall lui, elevii de afaceri au posibilitatea de a concentra studiile lor de afaceri în Contabilitate, Marketing sau Management. Prin programul vă va învăța să comunice în mod clar, analiza problemele organizatorice, rezolva provocările de afaceri și de a identifica cele mai bune practici de afaceri.

Business astăzi este incredibil de complex. Instrumentele și abilitățile puteți câștiga la Business School Crandall va dota vă pentru a reuși într-o carieră exigente sau să continue un masterat în Business Administration.... [-]

Canada Moncton

BSc

Crandall University

O diplomă în biologie de la Universitatea Crandall va ajuta să câștige abilități de analiză, interpretare și comunicare necesare pentru a începe cariera în domeniul știin ... [+]

Studiul forme de viață uimitoare Lumea lui

Biologie explorează lumea organismelor vii. Rezultatele în acest domeniu sunt esențiale pentru progresele în agricultură, medicină, biotehnologie și ecologie. O diplomă în biologie de la Universitatea Crandall va ajuta să câștige abilități de analiză, interpretare și comunicare necesare pentru a începe cariera în domeniul științei sau urmeze studii de învățământ avansate.

Împreună, cu profesorii și colegii dvs., va studia funcțiile și interacțiunile organismelor vii prin investigarea proceselor structura, comportamentul și viața. În plus, veți avea posibilitatea de a dezvolta abilități care să sporească înțelegerea dumneavoastră a lumii prin completarea holistică arte liberale curriculum de bază al universității.... [-]

Canada Moncton

Licenţă

Crandall University

Bachelor of programului Educației de la Universitatea Crandall este una dintre cele mai respectate programele de pregătire a cadrelor didactice din estul Canadei. Un grad ... [+]

Educație La Crandall

Bachelor of programului Educației de la Universitatea Crandall este una dintre cele mai respectate programele de pregătire a cadrelor didactice din estul Canadei. Un grad Crandall Educației pregătește să învețe în orice sală de clasă, oriunde.

Scopul nostru licență de program de educație este de a absolvi profesorii care vor deveni lideri de învățământ centrat pe student, cu un angajament de a importantă misiune de educare generationsto veni.

După finalizarea cu succes a diplomă de licență Educație, va fi bine pregătit pentru a face față unor provocări de predare într-o gamă largă de setări clasă. Veți fi, de asemenea, eligibile pentru a aplica pentru un nivel de 5 predare Certificat New Brunswick, care echipează te pentru a preda în sala de clasă școala primară sau secundară.... [-]

Canada Moncton
Crandall University

Acest parteneriat unic oferă studenților posibilitatea de a Crandall a lua o diplomă de la Universitatea Acadia (prin Acadia Divinity College) concomitent cu gradul lor C ... [+]

Crandall-Acadia licență de parteneriat Teologie

Acest parteneriat unic oferă studenților posibilitatea de a Crandall a lua o diplomă de la Universitatea Acadia (prin Acadia Divinity College) concomitent cu gradul lor Crandall. În programul Acadia Bachelor de Teologie, elevii vor lua cursuri de specialitate care se concentrează pe ucenicie personal, serviciu creștin în biserică și comunitate, precum și cursuri în studii biblice și teologie. Elemente practice în cadrul programului va oferi studenților posibilitatea de a servi și conduce la nivel local și la nivel internațional.

Acest grad este conceput special pentru acei studenți care au o pasiune pentru slujirea lui Dumnezeu și dezvoltarea unei relații puternice cu El. Acesta oferă o fundație solidă pentru a conduce în ministere bisericii și comunității.... [-]

Canada Moncton
Crandall University

Bachelor noastre de absolvenți de învățământ tehnic deține o reputatie solida in intreaga lume. Adesea, ele sunt solicitate în mod expres de plasare de internship în locu ... [+]

Educație tehnic la Crandall

Bachelor of Technical Education ieri (BTEd.) Este un program inovator conceput pentru a combina abilitățile dumneavoastră tehnice anterioare și de formare cu formarea profesorilor 21. secol. Dacă aveți un fundal în domenii precum tehnologia de afaceri, în domeniul TIC, Arte culinare, design interior, Tranzacții, sau ospitalitate și doresc să lucreze într-un cadru școală, atunci acesta este programul pentru tine.

După finalizarea cu succes a diplomă de licență Technical Education, va fi eligibil pentru a aplica pentru un nivel de 4 certificat de predare de la Departamentul de Educație New Brunswick.

Programul Special subliniază de o licență de Technical Education... [-]

Canada Moncton