Citește Descrierea Oficială

AACSB Accredited

Ca un lider inovator în domeniul educației la nivel mondial, Fairleigh Dickinson University caută noi modalități de a oferi oportunități unice de învățare pentru studenți din întreaga lume. Cel mai nou campus al Universității a deschis în 2007, în Vancouver, British Columbia. Situat în vestul Canadei lângă granița cu SUA, Vancouver este una dintre cele mai pitorești orașe, cosmopolit și multicultural din lume.

Vancouver Campus oferă studenților una dintre puținele posibilități de a câștiga un grad colegiu american în timp ce studia în Canada. Toate programele de studii oferite la Campus din Vancouver au fost autorizate de către British Columbia Ministerul Educației avansate. Fairleigh Dickinson University - Vancouver întâmpină studenții din întreaga lume pentru a crea un mediu de învățare cultural divers. Vancouver oferă resurse pentru studenții care au nevoie de sprijin suplimentar pentru dezvoltarea abilităților lor în limba engleză, înainte de începerea studiilor universitare.

De ce Fairleigh Dickinson? Fairleigh Dickinson University este un centru de excelență academică, dedicat pregătirii cetățenilor lumii prin intermediul educației la nivel mondial. Universitatea se străduiește să ofere studenților cu înțelegerea multidisciplinare, interculturale și etice necesare pentru a participa, să conducă și să prospere pe piața mondială de idei, comerț și cultură.

Fondată în 1942, FDU este cea mai mare universitate privată din New Jersey, care deservesc aproape 12.000 de absolventi si studenti, inclusiv mai mult de 1.000 de studenți internaționali din întreaga lume. Universității două campusuri din SUA se află în nordul New Jersey, în apropiere de New York City. În plus față de Campus Vancouver, Universitatea deține și operează un campus în Wroxton, Anglia.

Vancouver Campus este operat prin Dickinson Universitatea Fairleigh din British Columbia Foundation, care este o entitate non-profit în British Columbia, Canada.

Acreditărilor și aprobări Universitatea este acreditată de către statele Comisiei Mijlociu privind învățământul superior și licențiat de către statul New Jersey a Comisiei privind învățământul superior. Silberman College of Business Administration FDU detine acreditare prestigioasa de AACSB International - Asociatia pentru Advance Collegiate Schools of Business. Multe dintre programe individuale de studii academice ale Universității sunt acreditate de către agențiile profesionale și educaționale adecvate.

Termenul "universitate" este utilizată sub acordul scris al British Columbia Ministerul Educației avansate eficiente 8 mai 2006, care au fost supuse unui proces de evaluare a calității și sa constatat că îndeplinesc criteriile stabilite de minister. Fairleigh Dickinson University este prima institutie non-canadian pentru a obține aprobarea în conformitate cu standardele stricte adoptate de British Columbia, în 2003.

Programe predate în:
Engleză

Această școală oferă și:

BA

Fairleigh Dickinson University, Vancouver Campus

Zona din Vancouver este una dintre cele mai populare destinații turistice din Canada și, ca rezultat o locație bogat cu oportunități de carieră pentru persoanele care cau ... [+]

Specializare în Ospitalitate și Management Turistic O EDUCAȚIE PUTERNIC Un program pentru tine de a câștiga acreditările, va trebui să înceapă sau să avanseze în cariera ta în industria cea mai rapidă creștere din lume.

Zona din Vancouver este una dintre cele mai populare destinații turistice din Canada și, ca rezultat o locație bogat cu oportunități de carieră pentru persoanele care caută locuri de muncă în industria ospitalității și turismului. Bachelor of Arts în Studii Individualizat (BAIS), programul oferă o oportunitate ideală atât pentru persoane fizice care doresc să se pregătească pentru o carieră în industria ospitalității și turismului la nivel local sau internațional, cât și pentru cei care lucrează în prezent în industria care doresc să obțină o diplomă de licență pentru avansarea în profesia lor. La FDU Vancouver, puteți câștiga acreditările educaționale necesare pentru o carieră plină de satisfacții în industria ospitalității prin intermediul acestui program specializat oferit de către universitate Școala Internațională de Ospitalitate și Managementul Turismului.... [-]

Canada Vancouver
Septembrie 2019
Engleză
La zi
120 ore
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

BSc

Fairleigh Dickinson University, Vancouver Campus

Concentrația de International Business pregătește studenții să înțeleagă și să participe efectiv la administrarea firmelor de afaceri care operează într-un mediu multinaț ... [+]

Concentrația de International Business pregătește studenții să înțeleagă și să participe efectiv la administrarea firmelor de afaceri care operează într-un mediu multinațional. Cursuri examinează teorii în profunzime și concepte relevante pentru efectuarea de afaceri într-o arenă competitivă la nivel mondial aplicate. Cursurile de afaceri internaționale includ: Afaceri Internaționale, Management Internațional, Marketing Internațional și Comerț Internațional.

Programul de afaceri Repere Oportunități de practică

În timpul ultimului an de studiu, elevii au posibilitatea de a se înscrie într-un stagiu fie pentru credit, fie nu pentru credit. Acest lucru are multe beneficii, deoarece le permite să câștige experiență de muncă valoroasă, să dezvolte și să se bazeze pe abilități, să facă un picior în ușă la o companie etc.... [-]

Canada Vancouver
Septembrie 2019
Engleză
La zi
150 ore
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Fairleigh Dickinson University, Vancouver Campus

Bachelor of Science Program (BS), în domeniul tehnologiei informației (IT) oferă un curriculum interdisciplinar concentrându-se pe tehnologia informației și Informatică. ... [+]

Bachelor of Science Program (BS), în domeniul tehnologiei informației (IT) oferă un curriculum interdisciplinar concentrându-se pe tehnologia informației și Informatică. In plus, programul este unic prin faptul că se unește teme academice tradiționale, cu lider și a practicilor de margine IT actuale și tehnologie.

Obiectivul general al programului este de a pregăti studenții cu cunoștințe ample, integrate IT inclusiv comunicații, rețele de calculatoare, sisteme informatice, managementul bazelor de date, dezvoltare de software, dezvoltarea site-ului, media digitale și publicarea electronică. Studenții învață cum să evalueze tehnologiile actuale și emergente; să identifice nevoile utilizatorilor; proiectare interfețe ușor de utilizat; se aplică, configura și gestiona tehnologii; și să evalueze impactul tehnologiilor asupra indivizilor, organizațiilor și societății.... [-]

Canada Vancouver
Septembrie 2019
Engleză
La zi
122 ore
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Fairleigh Dickinson University Vancouver
Address
842 Cambie St Vancouver, BC V6B 2P6 Canada
V6B 2P6 Vancouver, British Columbia, Canada
Website
Număr de telefon
+1 604-682-8112