Citește Descrierea Oficială

Grenfell Campus, Universitatea Memorial este situat în estul Canadei, în orașul Corner Brook, pe coasta de vest a Newfoundland.

Poziția unică a lui Grenfell oferă studenților internaționali un mediu de învățare vibrant, prietenos și sigur. La Grenfell , dimensiunile noastre de clasă sunt mici, astfel că este ușor să cunoașteți profesorii și colegii de clasă - vă veți simți ca acasă în cel mai scurt timp. Universitatea Memorial se mândrește, de asemenea, cu cele mai mici rate de școlarizare internaționale din țară, oferind în același timp o educație care este respectată în întreaga lume.

Studenții internaționali joacă un rol important în viața studenților la Grenfell . Veți deveni parte a comunității campusului și veți adăuga diversitatea culturală a comunității.

De ce Grenfell? Pentru că suntem minunați, de aceea.

Suntem la prețuri accesibile, dispunem de o locație uimitoare, oferim clase mici într-un mediu sigur, oferim studenților de prim rang garanții de locuințe garantate și beneficiază de facilități de top.

accesibilitate

Ca un campus al Universității Memorial, vă veți bucura de cea mai mică rată de școlarizare în limba engleză vorbită în Canada. Guvernul provincial acordă prioritate educației, oferind finanțare extensivă Universității Memorial. Acest angajament ne permite să oferim o educație post-secundară accesibilă, dar de înaltă calitate.

Clase mici, mediu sigur

Sigur că o mulțime de universități au clase mici, dar la Grenfell, veți cunoaște profeții dvs. pe bază de nume. Și Corner Brook este și mai mic, așa că te vei simți în siguranță și sigur într-unul din cele mai sigure orașe din America de Nord. Oferim grade de licență de calitate în arte, afaceri, educație, arte plastice, asistență medicală, managementul resurselor și știință. Diplome de master sunt oferite în politica de mediu și ecosistemele boreale și științele agricole. Mediul nostru mic de campus vă va ajuta să vă dezvoltați în eforturile dvs. educaționale. Mulți dintre studenții noștri fac, de asemenea, să efectueze cercetări cu profesorii lor - o oportunitate care vă va oferi o experiență unică pe mâini.

Locație, locație, locație

Grenfell este situat într-una din cele mai frumoase locuri din țară: aer curat, ocean roaring, munți maiestuoși. Coasta de vest a Newfoundland este un hub de aventură în vara, iarna, primăvara și toamna. Traseele de drumeții traversează zona. Există locuri pentru schi, snowboard, urcare pe stâncă și zipline. Stațiunea Marble Mountain este la 1.700 de metri de schi și snowboarding de top și Blow Me Down Trails Cross Country Ski Club are 42 de km de trasee îngrijite - la doar câteva minute de campus. Și o scurtă călătorie cu mașina este Parcul Național Gros Morne, un loc de patrimoniu mondial cu adăposturi marine, păduri bogate și fiorduri sculptate de ghețari. Ia-ți groove-ul în aer liber.

De asemenea, suntem o comunitate de teatru înfloritoare, cu mai multe producții în fiecare an. Galeriile noastre de artă sunt acasă la exponate din întreaga lume. Faceți o plimbare în centrul orașului pentru cumpărături, pentru viața de noapte și pentru mese sau vizitați celelalte zone comerciale, inclusiv cartierul cu amănuntul cu cutii mari. Suntem un mic oraș cu tot ce aveți nevoie.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

BA

Memorial University, Grenfell Campus

Programul de limba engleză de la Grenfell Campus, Universitatea Memorial vă permite să lucrați spre un licență de arte cu un majore în limba engleză și un minor într-un a ... [+]

Programul de limba engleză de la Grenfell Campus, Universitatea Memorial vă permite să lucrați spre un licență de arte cu un majore în limba engleză și un minor într-un alt domeniu.

Oferim educație în literatura engleză și scriere creativă în cadrul unui program de licență în domeniul artelor liberale.

Programul de limba engleză al lui Grenfell include cursuri cheie care vă oferă o înțelegere puternică a aspectelor esențiale ale literaturii engleze. Cursurile se concentrează și pe domenii specifice de studiu în limba engleză, printre care:

Literatură canadiană Literatură dramatică Literatură modernă Scriere creativa De ce să studiezi limba engleză la Grenfell? ... [-]
Canada Corner Brook
Septembrie 2019
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Memorial University, Grenfell Campus

Puteți obține o diplomă în psihologie printr-o diplomă de Bachelor of Arts sau o diplomă de licență la Grenfell Campus. Puteți, de asemenea, să încheiați un onoruri în ps ... [+]

Puteți obține o diplomă în psihologie printr-o diplomă de Bachelor of Arts sau o diplomă de licență la Grenfell Campus.

Puteți, de asemenea, să încheiați un onoruri în psihologie prin fiecare grad.

De ce studiază psihologia la Grenfell?

Psihologia încearcă să înțeleagă modul în care gândim, acționăm și simțim. Prin explorarea funcțiilor și acțiunilor mentale, putem înțelege comportamentul individual și de grup. Programul de psihologie al lui Grenfell oferă studenților o gamă largă de subiecte și vă va oferi abilități și cunoștințe care vor avea relevanță pe tot parcursul vieții, inclusiv:

Gândire critică Probleme de rezolvare a abilităților Abilități analitice Abilități de scriere Abilități de prezentare ... [-]
Canada Corner Brook
Septembrie 2019
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Memorial University, Grenfell Campus

Grenfell oferă un program de patru ani de licență de arte cu un mare în studii de mediu. Programul este ideal pentru studenții care iubesc în aer liber și caută să proiec ... [+]

Grenfell oferă un program de patru ani de licență de arte cu un mare în studii de mediu.

Programul este ideal pentru studenții care iubesc în aer liber și caută să proiecteze soluții de mediu pentru viitor. Elevii din programul de studii de mediu de la Grenfell studiază probleme de mediu și soluții într-o varietate de domenii, printre care:

geografie economie Stiinte Politice Managementul resurselor Dreptul mediului Studii religioase Activități în aer liber De ce studiază studiile de mediu?

Planeta noastră are nevoie de campioni. Este nevoie de avocați pasionați, informați. Este nevoie de lideri care să poată echilibra nevoile industriilor cu aspirațiile conservatorilor și a publicului. Programul nostru vă va dota să deveniți un steward al planetei folosind o bază puternică interdisciplinară în etica mediului, economie ecologică și științe naturale. Veți analiza problemele prin intermediul obiectivelor locale și globale. Veți explora problemele de economie de mediu, inclusiv relațiile complexe dintre deficit și cerere, abundență și deșeuri.... [-]

Canada Corner Brook
Septembrie 2019
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

BBA

Memorial University, Grenfell Campus

Programul de fizică de la Grenfell Campus îți va satisface curiozitatea despre cum funcționează universul. Acest program de licență științifică de patru ani explorează to ... [+]

Programul de fizică de la Grenfell Campus îți va satisface curiozitatea despre cum funcționează universul. Acest program de licență științifică de patru ani explorează totul, de la cel mai mic nucleu până la cele mai îndepărtate galaxii. Elevii învață fundamentele, oferindu-le o bază solidă pentru a se dezvolta. Puteți alege direcția de studiu selectând cursuri în fizica subatomică și particule, astronomie și cosmologie.

De ce studiază fizica la Grenfell?

Oamenii care studiază fizica doresc să învețe cum funcționează universul. Curiozitatea lor le ia din tărâmul foarte mic - structura nucleului atomului - până la foarte mare - structura universului - și peste tot! Puteți afla despre astrofizică și cosmologie printr-unul dintre cele mai mari telescoape astronomice din Canada, chiar aici, la Observatorul Campus Grenfell. Sau puteți explora fundamentele energiei electrice și magnetismului, mecanica cuantică, geofizica și fizica particulelor. Vă puteți modela programul, astfel încât să vă concentrați asupra a ceea ce vă intrigă cel mai mult. Diploma de fizică poate fi finalizată în patru ani.... [-]

Canada Corner Brook
Septembrie 2019
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Memorial University, Grenfell Campus

Programul de administrare a afacerilor la Grenfell Campus, Memorial University, se concentrează pe știința și arta de a gestiona oamenii pentru a produce bunuri și servic ... [+]

Programul de administrare a afacerilor la Grenfell Campus, Memorial University, se concentrează pe știința și arta de a gestiona oamenii pentru a produce bunuri și servicii.

Studierea administrației afacerilor combină o serie de subiecte, printre care:

Contabilitate și finanțe Etica în afaceri și responsabilitatea socială Dreptul afacerilor Comunicații Antreprenoriat și inovare Managementul resurselor umane Marketing De gestionare a operațiunilor Strategia și managementul schimbării

Programul de afaceri Grenfell vă pregătește pentru acest domeniu competitiv, învățându-vă arta de a lucra cu oameni, resurse și idei.

De ce studiază administrarea afacerilor la Grenfell? ... [-]
Canada Corner Brook
Septembrie 2019
Engleză
La zi
Part time
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

BSc

Memorial University, Grenfell Campus

Matematica este în jurul nostru, de la aterizarea acelui salt de snowboard perfect la proiectarea următoarei aplicații best-seller. Este vorba despre descoperirea acestui ... [+]

Matematica este în jurul nostru, de la aterizarea acelui salt de snowboard perfect la proiectarea următoarei aplicații best-seller. Este vorba despre descoperirea acestui loc în care trăim prin algoritmi, calcule și raționamente logice. Programul de matematică computatională de la Grenfell Campus, Universitatea Memorial este o diplomă de licență de patru ani. Elevii își întăresc abilitățile logice raționale și dobândesc cunoștințe tehnice în diverse domenii, printre care:

economie inginerie Fizică biologie chimie psihologie afaceri Informatică De ce studiază matematica computatională la Grenfell?

Matematica computațională este de rezolvare a problemelor lumii reale cu numere. Este vorba de a învăța să gândești critic și de a dezvolta abilități analitice care te pregătesc pentru nenumărate oportunități. Matematica computațională este limba viitorului. Veți câștiga abilitățile de care aveți nevoie pentru a naviga în numere și pentru a vă pregăti pentru evoluția multor industrii.... [-]

Canada Corner Brook
Septembrie 2019
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Memorial University, Grenfell Campus

Poți să te ocupi de psihologie printr-o diplomă de licență de arte sau o diplomă de licență la Grenfell Campus. Puteți, de asemenea, să încheiați un onoruri în psihologie ... [+]

Puteți obține o diplomă în psihologie printr-o diplomă de Bachelor of Arts sau o diplomă de licență la Grenfell Campus.

Puteți, de asemenea, să încheiați un onoruri în psihologie prin fiecare grad.

De ce studiază psihologia la Grenfell?

Psihologia încearcă să înțeleagă modul în care gândim, acționăm și simțim. Prin explorarea funcțiilor și acțiunilor mentale, putem înțelege comportamentul individual și de grup. Programul de psihologie al lui Grenfell oferă studenților o gamă largă de subiecte și vă oferă abilități și cunoștințe care vor avea relevanță pe tot parcursul vieții, inclusiv:

Gândire critică Probleme de rezolvare a abilităților Abilități analitice Abilități de scriere Abilități de prezentare ... [-]
Canada Corner Brook
Septembrie 2019
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Memorial University, Grenfell Campus

Programul de științe ecologice de la Grenfell Campus, Universitatea Memorial, se concentrează asupra științelor naturale și asupra modului în care acestea sporesc conștie ... [+]

Programul de științe ecologice de la Grenfell Campus, Universitatea Memorial, se concentrează asupra științelor naturale și asupra modului în care acestea sporesc conștientizarea și înțelegerea mediului înconjurător.

Cursurile de program explorează o orientare bazată pe știință care permite înțelegerea reacțiilor, mecanismelor, diversității și impactului asupra mediului. Programul de patru ani de științe ecologice oferă cunoștințe aprofundate în două fluxuri - chimie și biologie.

De ce studiază știința mediului la Grenfell?

Lumea naturala, cu complexitatea si frumusetea ei, ofera multe oportunitati de a invata. Mediul nostru ne oferă energie, hrană, ocupare și recreere - și să o folosim în mod corespunzător, trebuie să o înțelegem.... [-]

Canada Corner Brook
Septembrie 2019
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Licenţă

Memorial University, Grenfell Campus

Artiștii vizuali sunt conduse de pasiunea lor de a se exprima prin munca lor și își motivează mediul înconjurător. Este modul în care percepeți și interpretați lumea. Pro ... [+]

Artiștii vizuali sunt conduse de pasiunea lor de a se exprima prin munca lor și își motivează mediul înconjurător. Este modul în care percepeți și interpretați lumea.

Programul de arte vizuale de la Grenfell Campus este un program bazat pe studio, de patru ani, în artă contemporană. Explorați creativitatea prin diferite domenii ale artei vizuale, cum ar fi

Desen pictură Sculptură

Instructorii noștri sprijină studenții în călătoria lor pentru a găsi materialele, procesele și practicile care se potrivesc cel mai bine viziunilor lor artistice. Vă vom ajuta să vă îmbunătățiți abilitățile tehnice, dezvoltând în același timp intenția dvs. de creație. ... [-]

Canada Corner Brook
Septembrie 2019
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Memorial University, Grenfell Campus

Licențiatul nostru de artă plastică de patru ani în teatru este singurul de acest gen din Atlantic Canada. Puteți studia producția cinematografică de actorie sau tehnică. ... [+]

Licențiatul nostru de artă plastică de patru ani în teatru este singurul de acest gen din Atlantic Canada. Puteți studia producția cinematografică de actorie sau tehnică.

Flux de acțiune - Dezvoltați abilități fundamentale de actorie, inclusiv voce, mișcare și vorbire. Veți învăța cum să aplicați aceste abilități studiului de scenă, tehnicii și performanțelor live.

Teatru tehnic de teatru - Învățați abilitățile cheie ale producției de teatru, inclusiv iluminatul, sunetul, dulapul, recuzita, tamplaria, redactarea, pictura scenica si gestiunea scenelor.

De ce să studiezi teatrul la Grenfell?

Programul de teatru al lui Grenfell combină pregătirea practică și academică. Pe lângă lucrul cu profesioniștii din teatru, veți obține o educație artistică liberală largă, cu o concentrare puternică în literatura dramatică. Deci, indiferent dacă urmăriți visele dvs. de teatru sau decideți să vă folosiți ca o platformă pentru o altă carieră, veți fi bine pregătiți.... [-]

Canada Corner Brook
Septembrie 2019
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Memorial University, Grenfell Campus

Programul de studii de patru ani se bazează pe cursurile existente, împărțite în diferite programe la Grenfell Campus și introduce, de asemenea, noi cursuri. ... [+]

Programul de management al resurselor durabile de la Grenfell Campus, Universitatea Memorial nu este licențiat în domeniul artelor, nici nu este o diplomă de știință.

Mai degrabă, este un burlac de gestionare a resurselor (BRM), care unește preocupările științifice cu privire la resursele naturale, cu dezvoltarea politicilor și de management. Programul de studii de patru ani se bazează pe cursurile existente, împărțite în diferite programe la Grenfell Campus și introduce, de asemenea, noi cursuri.

De ce studiați gestionarea durabilă a resurselor la Grenfell?

Ce este managementul durabil al resurselor? Cerințele umane asupra resurselor noastre prețioase sunt în creștere. Nevoia de a proteja aceste resurse este mai mare decât oricând. Societatea, economia și planeta noastră au nevoie de profesioniști educați care găsesc acest echilibru.... [-]

Canada Corner Brook
Septembrie 2019
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză