New Brunswick College Of Craft And Design

Introducere

Citește Descrierea Oficială

New Brunswick College Of Craft And Design ( NBCCD ) este o comunitate culturală centrată pe cursant, oferind o bază excelentă pentru practica profesională și dezvoltare personală și încurajând întreprinderea creativă și aplicată pentru a învăța în Craft and Design.

La New Brunswick College Of Craft And Design , veți descoperi vocea dvs. creativă unică; veți inspira și veți fi inspirați de colegii și instructorii dvs. și veți deveni un membru pe tot parcursul vieții unei comunități de artiști care își construiesc și își proiectează carierele în întreaga lume.

Indiferent de programul pe care îl alegeți să studiați la New Brunswick College Of Craft And Design , veți absolvi cu abilități tangibile și transferabile - creativitate, gândire critică, inovație, colaborare, reziliență și adaptabilitate - active necesare în creșterea economiei creative de astăzi.

Locații

Fredericton

Address
Queen Street,457
E3B 1B7 Fredericton, New Brunswick, Canada

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Programe

În prezent, există programe de afisat

Vă rugăm să rafina căutare de mai sus, a verifica afară categoriile noastre populare de mai jos sau de a efectua o căutare de cuvinte cheie.


... or simply by choosing your degree: