St. Stephen's University

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Cu mândrie cel mai mic universitate din Canada, la Universitatea Sf. Ștefan este un premier Arte Liberale de învățământ, numai acceptarea până la 30 de studenți în fiecare an. Crezând că educația se întâmplă mai bine într-o comunitate de învățare mică in care oricine poate contribui, profesori împart viața de zi cu zi cu elevii, de fapt, obtinerea de a le cunoaște ca prieteni. În acest decor unic, aptitudini înnăscute fiecare student pot fi recunoscute și explorate, pregătindu-i pentru o carieră care se potrivește cine sunt.

Elevii locuiesc împreună într-o fostă Hotel în oraș mic in New Brunswick, care participă la gătit și curățenie împreună, precum și studierea si relaxant. Și pentru două mandate întregi ei călători în lume împreună ca o clasă, Vizitarea mai mult de o duzină de țări din Europa și Asia.

La baza universității, personalul și facultate sunt creștini, oferind comunității o fundație grija de acceptare și incluziunii. Elevii din toate mediile, perspective și etape în călătoria vieții lui spirituale sunt binevenite, fără cerințe de intrare religioase sau practicile obligatorii. Valorile SSU și se bucură de această diversitate, și vrea să fie un loc unde adulții tineri pot fi cine sunt ei cu adevărat, și să crească în maturitate în viața lor intelectuale, spirituale, practice, și relaționale.

SSU oferă grade în Umane, Psihologie și Studii Internaționale. Toate grade oferi absolvenți cu flexibilitate de spirit, o multitudine de perspective și o capacitate sporită de inovare. SSU se concentrează pe elevii cum să gândească, cum să prezinte un argument, cum să rezolve problemele și cum să se raporteze bine la diverse persoane. Angajatorii place asta! Experiența SSU deschide o lume de posibilități de educație, fie în plus sau o carieră plină de satisfacții, pregătirea studenților pentru viața și munca și ajutându-le dau seama ce vor să facă. Absolvenți SSU au ajuns să studieze sau să lucreze într-o mare varietate de domenii, inclusiv următoarele: Art Terapie, afaceri, dezastre, educație, film, arte plastice, jurnalism, drept, management, minister, asistență medicală, politică, asistență socială, teologie , și planificarea urbană.

Locații

Sfântul Ioan

St Stephen's University

Address
8 Main Street St. Stephen
E3L 3E2 Sfântul Ioan, New Brunswick, Canada
Număr de telefon
+1 506-466-1781

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră