University of Toronto

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Infiintata in 1827, Universitatea din Toronto are una dintre cele mai puternice facultăților de cercetare și predare în America de Nord, prezentând studenți de top de la toate nivelurile, cu un mediu intelectual de neegalat în profunzime și amploare pe orice alt campus canadian.

Misiune

O Universitatea din Toronto se angajează să fie o universitate importantă pe plan internațional de cercetare, cu licență, postuniversitare și programe profesionale de calitate excelenta.

Scopul Universității

O Universitatea din Toronto este dedicat promovarea o comunitate academică în care învățarea și bursa de fiecare membru poate înflori, cu protectie vigilent pentru drepturile individuale ale omului, precum și un angajament ferm pentru principiile egalității de șanse, echitate și justiție.

În contextul universitar unic, cea mai importantă a tuturor drepturilor omului sunt drepturile la libertatea de exprimare, libertatea academică, precum și libertatea de cercetare. Și noi afirmăm că aceste drepturi sunt lipsite de sens, cu excepția cazului în care implică dreptul de a ridica întrebări profund tulburătoare și provocări provocatoare la convingerile prețuite ale societății în general și a universității în sine.

Este acest drept al omului la radical, de predare și cercetare critică cu care Universitatea are o datorie mai presus de toate să fie preocupat; căci nu este nimeni altcineva, nici o altă instituție și nici un alt birou, în democrația noastră liberală modernă, care este custodele acestei drept cel mai prețios și vulnerabil a spiritului uman eliberat.

Obiectivele de la Universitatea din Toronto

O Universitatea din Toronto este determinat să se bazeze pe realizările sale din trecut și astfel spori cercetare și predare sale. Universitatea anticipează că aceasta va rămâne o universitate mare. Aceasta va continua să exploateze avantajele dimensiune prin încurajarea bursă într-o gamă largă de discipline în umaniste, științe sociale, științe și profesiile. Aceasta va continua să prețuiască moștenirea sa de colegii și universități federalizate care dau mulți studenți o acasă instituțional în cadrul Universității mare. Se va depune eforturi pentru a face campusuri sale setări atractive pentru activitatea științifică.

cercetare

Universitatea va continua să promoveze cercetarea de înaltă calitate. Universitatea se angajează să:

Asigurarea unui mediu favorabil de cercetare; Subliniind cercetare, publicare și contribuțiile profesionale conexe în definirea așteptărilor de carieră ale personalului profesoral; Asigurarea că facultăți și școli implicate în procesul de predare de licență, de asemenea, se angajeze în procesul de predare și cercetare absolvent; Menținerea o capacitate de a răspunde selectiv la noi domenii de cercetare în care acestea apar; Solicitarea de evaluare națională și internațională inter pares a calității programelor sale; Colaborarea cu alte universități, industrie, afaceri, profesiilor liberale, instituții, administrații din sectorul public, după caz, pentru obiective de cercetare; Furnizarea de informații, de bibliotecă și servicii de cercetare la cele mai înalte standarde internaționale.

învățătură

Universitatea va depune eforturi pentru a asigura că absolvenții săi sunt educați în sensul cel mai larg al termenului, cu capacitatea de a gândi clar, judeca obiectiv, și să contribuie constructiv la societate.

Universitatea dorește să crească capacitatea sa de a atrage studenți din alte părți în Canada și în străinătate, cu convingerea că în timp ce acești studenți dobândi o educație prezența lor va îmbogăți experiența de elevi din comunitatea locală. În toate programele sale de predare, Universitatea se angajează să:

Realizarea cele mai înalte standarde academice; Atragerea de studenți ale căror abilități și aspirații se potrivesc programelor disponibile; Răspunzând la nevoile unei populații elev diversă; Asigurarea cele mai bune facilități posibile, bibliotecile și materialelor didactice; Insistând asupra importanței predare în așteptările de carieră ale cadrelor didactice, recunoașterea excelenței în predare și oferirea de oportunități pentru îmbunătățirea procesului de predare; Asigurarea că personalul profesoral în mod normal învăța atât absolvent și studenți; Continuarea să atragă studenți din alte provincii ale Canadei și din străinătate; 8 Îmbogățirea experiența studenților prin cooperarea cu și asistarea acestora în realizarea obiectivelor educaționale în special ca acestea implică învățarea lor pe tot parcursul vieții și dezvoltarea carierei, de creștere fizică și emoțională și bunăstarea, nevoile lor, inclusiv cele speciale sau temporare , și activitățile lor culturale și recreative.

Campusuri

La Universitatea din Toronto, studenți, profesori și personal de studiu, muncă și de a trăi pe trei campusuri. Cu unele dintre arhitectura cele mai prestigioase și spațiu verde frumos în Toronto și zona Greater Toronto, și mai mult de 1.000 de activități extracurriculare la dispoziția studenților, U T oferă un mediu extraordinar în care să învețe și să lucreze.

Universitatea din Toronto se află într-una dintre mediile urbane cele mai vibrante din lume. Clasat pe locul orașul cel mai divers din America de Nord, Toronto și Greater Toronto zona înconjurătoare sunt dinamice, invitând zonele cu ceva pentru toată lumea. De la echipe sportive la evenimente culturale, festivaluri de la târguri de stradă, Toronto le are pe toate.

Există trei campusuri pentru a alege de la la U de T - Downtown Toronto (Sf. Gheorghe), Mississauga (în vest) și Scarborough (în est).

Mississauga (UTM)

Infiintata in 1967, la Universitatea din Toronto Mississauga (UTM) este U-al doilea cel mai mare divizie T cu o populație de studenți care totalizează peste 12.000.

Cu 15 departamente academice, un Institut de comunicare, cultură și Tehnologia Informației, 148 de programe și 89 de domenii de studiu, UTM oferă programe universitare și postuniversitare interdisciplinare studii.

Campusul are, de asemenea un mediu de cercetare vibrant și multe dintre facultate și cercetători sunt recunoscute pe plan internațional pentru munca lor inovatoare. Facilități premiat UTM sunt situate pe 225 de hectare de Greenbelt protejate de-a lungul râului de credit, la 33 de kilometri vest de U Downtown T lui Toronto (Sf. Gheorghe) Campus.

Downtown Toronto (Sf. Gheorghe)

Downtown Toronto (Sf. Gheorghe) campusul amestecuri arhitectura istorică și invitarea spatii verzi ca un fundal pentru o comunitate cu adevărat remarcabil.

Amplasat în centrul orașului Toronto, unul dintre orasele cele mai dinamice și diverse din lume, este un loc în care elevii, personalul și facultate se angajeze cu o viață academică vibrant și nenumărate activități co-curriculare.

Doar dincolo de campusul sunt evenimente in mai multe cartiere, și industriile care Toronto are de oferit. De la Scotiabank Nuit Blanche, un festival de artă anual care ruleaza de la amurg până în zori, la jocuri sportive într-una din facilitățile de înaltă performanță Centrului Varsity, acest locație este legată intrinsec de oferte culturale de renume ale orașului pentru a crea o experiență bogată și unică pentru toată lumea.

Scarborough (UTSC)

Educație experiențială este semnul distinctiv al Universității din Campus Scarborough Toronto (UTSC). Elevii obține un start cap pe viitorul lor, prin U TS numai programul de co-op, precum și stagii, hands-on de cercetare, implicarea in comunitate si o viata in campus vibrant.

Situat lângă repere naturale cu plecare din zona verde Toronto, campusul UTSC se confruntă cu o creștere dinamică. Noi Aquatics Centre și Field House reprezinta cea mai mare investiție din Canada în infrastructura sportivă de amatori, și se va deschide pentru Pan Am / Para Jocurile Panamericane din 2015.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea BBA-uri » Vedea BA-uri » Vedea BSc-uri » Vedea Programe de Licență » Vedea Health BScs » Vedea Health Licenţă »

Programe

Această școală oferă și:

BA

Licență de artă în economie

Campus Cu normă întreagă 4 anii September 2019 Canada Toronto

Oferte de Economie cu orice problemă care rezultă din conflictul dintre cererea de bunuri și servicii, precum și o cantitate limitată de resurse pentru a satisface aceste cerințe. Pregătire de licență în economie familiarizează elevii cu disciplina de gândire economică, și să le echipează pentru evaluarea inteligent de economice contemporane ... [+]

Bachelor of Art din Economie

Oferte de Economie cu orice problemă care rezultă din conflictul dintre cererea de bunuri și servicii, precum și o cantitate limitată de resurse pentru a satisface aceste cerințe.

Pregătire de licență în economie familiarizează elevii cu disciplina de gândire economică, și să le echipează pentru evaluarea inteligentă a problemelor economice contemporane.

Economie ofera programe care să conducă la ambele Hon. BA și Hon. Grade BSc.

Prima Anul Cursuri ECO 100Y1 - Introducere în economie MAT 133Y1 - Calculul și Algebra liniara pentru Comerț MAT 135H1 - Calculul I (A) MAT 136H1 - Calculul I (B) MAT 137Y1 - Calcul MAT 157Y1 - Analiza I Sfaturi pentru primul an ... [-]

Onoruri Bachelor of Arts în jurnalism

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 4 - 5 anii September 2019 Canada Toronto + 1 mai mult

Elevii din Jurnalism pot câștiga o licență onoruri de gradul Arte și un Ontario College Diplomă avansată în timp ce învață de la academicieni de frunte și profesioniști. Programul se concentrează pe critice de gândire, de cercetare, etica, scris și comunicații competențele necesare pentru a examina problemele legate de schimbare mass-media, jurnalism și societate ... [+]

Onoruri Bachelor of Arts în Jurnalism

Elevii din Jurnalism pot câștiga o licență onoruri de gradul Arte și un Ontario College Diplomă avansată în timp ce învață de la academicieni de frunte și profesioniști. Programul se concentrează pe critice de gândire, de cercetare, etica, scris și comunicații competențele necesare pentru a examina problemele legate de schimbare mass-media, jurnalism și societate.

Elevii învață să spună povestea din fiecare unghi sub orice formă mass-media relevante pentru publicul de azi. Absolvenții ia cu ei o experiență portofoliu care să demonstreze dobândită în producerea unei ziar comunitate reală, publicații online și radio pe internet, si sunt gata pentru o carieră profesională în mass-media sau în domeniul comunicațiilor din sectorul public și privat. Ia un inceput promitator pe cariera ta prin combinarea mai bune din universitate și colegiu educație. Universitatea din Toronto și programe comune Centennial Colegiul oferă facultate excepțională în fruntea domeniile lor și experiența reală în medii de ultimă oră.... [-]


Onoruri Bachelor of Arts în limba engleză

Campus Cu normă întreagă September 2019 Canada Toronto

Programele noastre de gradul si cursuri introduce pe elevi la întreaga gamă de genuri literare și tradiții în limba engleză, de la elegii unsprezecelea-lea scrise în limba engleză veche la romanele contemporane postcoloniale. Cursurile se pot concentra pe dezvoltarea anumitor forme (de exemplu, poemul liric), o anumită perioadă (de exemplu, vârsta Victorian), sau un anumit autor (Shakespeare, de exemplu, sau Jane Austen). Studenții beneficiază de o formare în profunzime în ... [+]

Onoruri Bachelor of Arts în limba engleză

Împreună cu artele vizuale și muzica, literatura are timp de milenii prevăzut umanitate mijloacele de a descriu, reflecta pe, și înțelege existența noastră, de la detaliile cele mai personale ale vieții de zi cu zi a eforturilor mari filozofice sau religioase pentru a intelege lumea ca un întreg. Artele literare sunt esențiale pentru ceea ce înseamnă să fii om; studiul lor în mod necesar joacă un rol central în universitate modernă. Programele noastre se concentrează în special pe modul în care literatura în limba engleză a dezvoltat-a lungul secolelor, peste tot în lume, și într-o varietate bogată de diferite forme și moduri, de la recitări orale la mass-media digitale. ... [-]


Onoruri Bachelor of Arts în lingvistică

Campus Cu normă întreagă September 2019 Canada Toronto

Lingvistică este studiul științific al limbajului uman. Aceasta cuprinde teorii ale structurii lingvistice în toate domeniile: sunete de vorbire (Fonetică și fonologie), cuvinte (morfologie), Exemple de (sintaxa), adică (semantica), și texte sau conversații (discurs). Alte sub-domenii ale lingvisticii includ psiholingvistică (achiziție de limbi, procesarea limbajului, a învăța cum să citească, și tulburărilor asociate, precum și neuronale ... [+]

Onoruri Bachelor of Arts în Lingvistică

Lingvistică este studiul științific al limbajului uman. Aceasta cuprinde teorii ale structurii lingvistice în toate domeniile: sunete de vorbire (Fonetică și fonologie), cuvinte (morfologie), Exemple de (sintaxa), adică (semantica), și texte sau conversații (discurs). Alte sub-domenii ale lingvisticii includ psiholingvistică (achiziție de limbi, procesarea limbajului, a învăța cum să citească, și tulburări asociate, precum și arhitectura neuronale care stau la baza toate acestea): sociologică (variație limbă în funcție de regiune, sex, clasă, etc. , precum și funcțiile sociale ale limbii); lingvistică istorice (cum Limbi schimba peste timp, și de ce); și lingvistică aplicată (de exemplu, învățarea limbilor străine în al doilea rând, traducere, lingvistică clinice).... [-]


Onoruri Bachelor of Arts în relațiile internaționale

Campus Cu normă întreagă 4 anii September 2019 Canada Toronto

Programul Relații Internaționale are o abordare interdisciplinară și include cursuri oferite de departamentele de istorie, științe politice și economie. Programul explorează întrebările de durată ale originile războiului și menținerea păcii, natura și exercitarea puterii în cadrul unui sistem internațional, și de caracterul schimbător al actorilor (atât de stat și non-stat), care participă la diferite niveluri ale ... [+]

Onoruri Bachelor of Arts în Relații Internaționale

Programul Relații Internaționale are o abordare interdisciplinară și include cursuri oferite de departamentele de istorie, științe politice și economie. Programul explorează întrebările de durată ale originile războiului și menținerea păcii, natura și exercitarea puterii în cadrul unui sistem internațional, și de caracterul schimbător al actorilor (atât de stat și non-stat), care participă la diferite niveluri ale internațional de luare a deciziilor.

Cariere

Funcția principală a programului este de a oferi studenților cea mai bună educație disponibil în Canada cu privire la natura relațiilor internaționale. Unii absolvent face munca mai mult în relații internaționale la școală absolvent. Alții caută educație complementară în continuare, de exemplu, prin frecventarea școlii de drept, programe de masterat în afaceri sau administrația publică, formarea profesorilor, sau școli de jurnalism, în curs de pregătire pentru o carieră în sectorul privat sau public.... [-]


Onoruri Bachelor of Arts în teatru

Campus Cu normă întreagă 4 anii September 2019 Canada Toronto

Programul Centrului de Drama, Teatrul, și Studii de performanță combină standarde înalte de pregătire practică teatru, profesionist cu un program academic larg, bogat, și riguros. Care oferă cursuri în literatură dramatică, dramaturgie, teatru lume, și teoria critică și istorie, precum și fluxuri practice în actorie, producție și proiectare, precum și dramaturgie și regie, Centrul de Drama pune accent pe integrarea de academice și ... [+]

Onoruri Bachelor of Arts în Drama

Programul Centrului de Drama, Teatrul, și Studii de performanță combină standarde înalte de pregătire practică teatru, profesionist cu un program academic larg, bogat, și riguros. Care oferă cursuri de literatură dramatică, dramaturgie, teatru lume, și teoria critică și istorie, precum și fluxuri practice în actorie, producție și proiectare, precum și dramaturgie și regie, Centrul de Drama subliniază integrarea lucru academice și practice în abordarea sa holistică a clasic prin teatru si performanta contemporan.

Prima Anul Cursuri DRM 100Y1 - Drama: Forma și stil Sfaturi pentru primul an

DRM 100Y- Drama: Forma și Style este o pre- sau co-necesare obligatorii pentru toate cursurile de DRM, inclusiv punctele de intrare la cele trei fluxuri practice: DRM 200Y - Introducere în performanță, DRM 228H - Introducere în dramaturgie, și DRM 254Y - Productie, toate acestea sunt deschise pentru studenții din primul an. Acceptarea în DRM 200Y se bazează pe o audiție și interviu a avut loc în aprilie și din nou în luna august; acceptare în DRM 254Y se bazează pe un interviu a avut loc în aprilie; și acceptare DRM 228H se bazează pe o supunere portofoliu datorat în luna mai.... [-]


BBA

De licență de administrare a afacerilor în management (BBA)

Campus Cu normă întreagă 4 anii September 2019 Canada Toronto

Universitatea din Toronto Scarborough oferă Bachelor of Business Administration (BBA) grad candidaților care au unul dintre programele specializate în Management. De asemenea, oferim o versiune Co-operative a Programului de Management, precum și un certificat de bază non-Co-op în afaceri ... [+]

Bachelor of Business Administration în Management (BBA)

Proiectarea curriculum-ului în Management este ghidat de declarația noastră de misiune, care urmează: "Misiunea Departamentului de Management de la Universitatea din Toronto Scarborough este de a oferi studenților noștri cu cea mai bună educație pre-profesional de management de licență în Canada. Cu un accent deosebit pe modelul nostru de co-op de învățământ, scopul nostru este de a furniza un set coerent de experiențe de învățare care învață simultan aptitudini de management și dezvoltă capacitatea de a gândi analitic cu privire la problemele și oportunitățile manageriale, economice și sociale. Facultatea noastra se angajează în cercetare recunoscut la nivel național și internațional, care avansează frontierele cunoașterii, servește interesele comunității noastre, și aduce perspective noi pentru studenții noștri. Vom îmbunătăți experiențele actuale și viitoare ale elevilor noștri prin construirea și menținerea legăturilor strânse cu organizații din sectorul privat și public, prin ai ajuta pe elevi pentru a reduce decalajul dintre educație și ocuparea forței de muncă, precum și prin furnizarea de o conexiune continuă și plin de viață în rândul studenților actuali si fosti a Universitatea din Toronto Scarborough Departamentului. "ofera Bachelor of Business Administration (BBA) grad candidaților care au unul dintre programele specializate în Management. De asemenea, oferim o versiune Co-operative a Programului de Management, precum și un certificat de bază non-Co-op în Afaceri.... [-]


BSc

Bachelor of Science în Informatică

Campus Cu normă întreagă 4 anii September 2019 Canada Toronto

Informatica este în cauză, în sensul cel mai larg cu studiul de calcul și a aplicațiilor de calcul. Dezvoltarea sa a fost stimulat de colaborari cu multe domenii, inclusiv ingineria, stiintele fizice si de viata, matematică și statistică și comerț. Cu toate acestea, informatică este mai mult decât un set de tehnici utilizate în aceste domenii de aplicare. Informatica ca o disciplină cuprinde o gamă largă de domenii de cercetare ... [+]

Bachelor of Science în Informatică

Informatica este în cauză, în sensul cel mai larg cu studiul de calcul și a aplicațiilor de calcul. Dezvoltarea sa a fost stimulat de colaborari cu multe domenii, inclusiv ingineria, stiintele fizice si de viata, matematică și statistică și comerț. Cu toate acestea, informatică este mai mult decât un set de tehnici utilizate în aceste domenii de aplicare. Informatica ca o disciplină cuprinde o gamă largă de domenii de cercetare. De exemplu, "interacțiunea om-calculator" este studiul de modele de utilizare calculator și proiectarea de interfețe între utilizatori și sistemele informatice. "Inginerie software" include atât procesul de software de construcție și studiul de producție de software ca o afacere. "Sisteme" (rețele, sisteme de operare, baze de date, compilatoare) se ocupă cu proiectarea și analiza sistemelor de calcul complexe. "Analiza numerică" implică proiectarea, testarea și analiza metodelor numerice pentru rezolvarea problemelor de calcul în domeniul științei și ingineriei. "Criptografia" este studiul de ascunderea de informații. "Teoria" cuprinde calculabilitate - ceea ce poate și ce nu poate fi calculată prin mașini; complexitate - efortul relativ necesar pentru a efectua diverse calcule; și verificare - dovada formală a corectitudinii programelor. ... [-]


Onorează Bachelor of Science în domeniul biotehnologiei

Campus Cu normă întreagă 5 anii September 2019 Canada Toronto

Biotehnologia a fost practicat de societatea umană încă de la începutul istoriei înregistrate în activități precum coacerea pâinii, fabricarea berii băuturi alcoolice, sau reproducere culturi alimentare sau animale domestice. În societatea modernă, biotehnologia este aplicarea cunoștințelor științifice asociate cu biologie moleculară, gene si proteine ​​pentru consolidarea sau protejării organismelor. Industria Biotehnologie speră să sporească potențialul viitor ... [+]

Onoruri Bachelor of Science în Biotehnologie

Biotehnologia a fost practicat de societatea umană încă de la începutul istoriei înregistrate în activități precum coacerea pâinii, fabricarea berii băuturi alcoolice, sau reproducere culturi alimentare sau animale domestice. În societatea modernă, biotehnologia este aplicarea cunoștințelor științifice asociate cu biologie moleculară, gene si proteine ​​pentru consolidarea sau protejării organismelor. Industria Biotehnologie speră să spori potențialul viitor al biotehnologiei cu privire la droguri, agricultură, forestiere și a produselor ecologice. Acest program specialist în biotehnologie oferă studenților o pregătire firmă în știința biotehnologiei și o înțelegere aprofundată a industriei, precum și implicațiile sale sociale și etice într-un cadru global. Facultatea sunt extrase din biologie și chimie departamente, cu cooperarea de la Facultatea de Management.... [-]


Onorează Bachelor of Science în Neuroscience

Campus Cu normă întreagă 4 anii September 2019 Canada Toronto

Neuroscience cuprinde aspecte ale o varietate de discipline, care au scopul comun de a intelege cum functioneaza sistemul nervos. Tehnici de discipline, cum ar fi componente anatomie, biochimie, biologie moleculara, farmacologie, fiziologie, psihologie și zoologie sunt folosite pentru a descoperi unele dintre misterele creierului și mecanismele sale de acțiune. Anchetatorii din Neuroscience si voi, de asemenea, contribuții fundamentale la aspecte clinice ale neurodysfunction și comportament ... [+]

Onoruri Bachelor of Science în Neuroscience

Neuroscience cuprinde aspecte ale o varietate de discipline, care au scopul comun de a intelege cum functioneaza sistemul nervos. Tehnici de discipline, cum ar fi componente anatomie, biochimie, biologie moleculara, farmacologie, fiziologie, psihologie și zoologie sunt folosite pentru a descoperi unele dintre misterele creierului și mecanismele sale de acțiune. Anchetatorii din Neuroscience si voi, de asemenea, contribuții fundamentale la aspecte clinice ale neurodysfunction și comportament.

Programul Major este destinat pentru studenții care doresc să combine studiile lor de Neuroscience cu alte domenii de interes. Programul Specialist este conceput pentru studenții care au un interes deosebit in neurostiinte și doresc să se concentreze studiile lor în acest domeniu. Programul Specialist (Co-operative) oferă studenților cu un fundal larg în Neuroscience, cu experiență de laborator intensiv și experiență practică în setările de locuri de muncă reale.... [-]


Onorează Bachelor of Science în psihologie

Campus Cu normă întreagă 4 anii September 2019 Canada Toronto

Psihologia este acea ramură a științei care caută să înțeleagă comportamentul și mintea. De ce organisme - uman și infraumane - acționează ca ce fac ei este una dintre întrebările cele mai convingătoare și de durată din istoria gândirii umane. Filosofi, artiști, romancieri, teologi și altele au căutat răspunsul printr-o varietate de mijloace. Psihologie utilizează metodele de cercetare stiintifica pentru a aborda problema ... [+]

Onoruri Bachelor of Science în Psihologie

Psihologia este acea ramură a științei care caută să înțeleagă comportamentul și mintea. De ce organisme - uman și infraumane - acționează ca ce fac ei este una dintre întrebările cele mai convingătoare și de durată din istoria gândirii umane. Filosofi, artiști, romancieri, teologi și altele au căutat răspunsul printr-o varietate de mijloace. Psihologie utilizează metodele de cercetare stiintifica pentru a aborda problema.

Domeniile de interes cuprinse în disciplina de psihologie includ: Cum oamenii invata, adapta, și amintiți-vă; modul în care acestea se schimba in timpul vietii lor; modul în care acestea sunt afectate de prezența altora; modul în care comportamentul lor se referă la funcțiile lor fiziologice; modul in care procesele mentale pot prezenta patologii și modul în care aceste patologii pot fi tratate. Ofertele noastre curs de psihologie includ toate aceste subiecte, acoperind cum psihologii merge despre a răspunde la întrebările importante din fiecare, și ceea ce am învățat despre fiecare.... [-]


Onorează Bachelor of Science în știința mediului

Campus Cu normă întreagă 4 anii September 2019 Canada Toronto

Activitatea umană este o cauza majora de schimbare de mediu. Studiul dinamicii ambelor schimbări naturale și antropice necesită cunoștințe care acoperă mai multe discipline științifice. Degradarea mediului înconjurător recente, cum ar fi poluarea de suprafață și subterane de apă, poluarea aerului și a solului, schimbările climatice, epuizarea resurselor, dispariția speciilor și a problemelor de eliminare a deșeurilor sunt un rezultat al lipsei de înțelegere a ... [+]

Onoruri Bachelor of Science în Știința Mediului

Activitatea umană este o cauza majora de schimbare de mediu. Studiul dinamicii ambelor schimbări naturale și antropice necesită cunoștințe care acoperă mai multe discipline științifice. Degradarea mediului înconjurător recente, cum ar fi poluarea de suprafață și subterane de apă, poluarea aerului și a solului, schimbările climatice, epuizarea resurselor, dispariția speciilor și a problemelor de eliminare a deșeurilor sunt un rezultat al lipsei de înțelegere a sistemelor și proceselor ecologice. Degradarea mediului are un impact nu numai asupra oamenilor, dar pe toate speciile și cele mai multe sisteme naturale, astfel încât înțelegerea ei necesită abordări și abilități la mai multe discipline, cum ar fi biologie, chimie, geologie, geografie, matematică, fizică, și ecologie.... [-]


Onorează Bachelor of Science în știință medico-legale

Campus Cu normă întreagă 4 anii September 2019 Canada Toronto

U de Forensic Science BSC T Mississauga lui, primul de acest fel din Canada, este proiectat pentru a oferi studenților cu o înțelegere de analize științifice, teorii, abilități de laborator, aplicații, și tehnici de câmp - permițând în același timp studentului de a sublinia un anumit Zona în detaliu. Acest lucru este realizat prin cerința unei fie un Forensic Science Major - care trebuie să fie urmărite împreună cu o ... [+]

Onoruri Bachelor of Science în Forensic Science

Forensic Science este studiul de dovezi fizice într-un context juridic modern. Este cel mai bine definit ca "știință în serviciu la instanțele de judecată." Există mai multe subdomenii ale Forensic Science, inclusiv Antropologie Legală, Biologie Forensic, Chimie Forensic, Forensic Science Computer, Psihologie, etc. Unic paradigma, unificator al Forensic Science este căutarea adevărului și sensul de probe în ambele anchete penale și prin instanțele judecătorești.

U de Forensic Science BSC T Mississauga lui, primul de acest fel din Canada, este proiectat pentru a oferi studenților cu o înțelegere de analize științifice, teorii, abilități de laborator, aplicații, și tehnici de câmp - permițând în același timp studentului de a sublinia o anumită zonă mai detaliat. Acest lucru este realizat prin cerința unei fie un Forensic Science Major - care trebuie să fie urmărite împreună cu un al doilea program major de știință într-o zonă aprobat de studiu sau un program de Medicină Legală specialist Știință în cazul în care elevii urmăresc unul dintre fluxurile de specializare. ... [-]


Licenţă

Bachelor of Science aplicate in inginerie chimica

Campus Cu normă întreagă 4 anii September 2019 Canada Toronto

Inginerii chimice combina chimie, biologie, matematica si inginerie pentru a rezolva problemele urgente și de a crea procese și produse inovative. Ca un student Inginerie Chimică, veți învăța să abordeze problemele cu un impact mare asupra societății: nevoia de a reduce amprenta asupra mediului, de a crea procese durabile și îmbunătățirea sănătății umane. Profesori noastre sunt in prim-planul de cercetare pentru a dezvolta combustibili regenerabili și materiale, utilizarea biotehnologiei pentru a ... [+]

Bachelor of Science Aplicate în Inginerie Chimica

Inginerii chimice combina chimie, biologie, matematica si inginerie pentru a rezolva problemele urgente și de a crea procese și produse inovative.

Ca un student Inginerie Chimică, veți învăța să abordeze problemele cu un impact mare asupra societății: nevoia de a reduce amprenta asupra mediului, de a crea procese durabile și îmbunătățirea sănătății umane. Profesori noastre sunt in prim-planul de cercetare pentru a dezvolta combustibili regenerabili și materiale, utilizarea biotehnologiei pentru a curăța poluarea, fabricarea produselor durabil, de a crea organe artificiale, precum și fortifica produsele alimentare pentru a aborda malnutriție.... [-]


Bachelor of Science aplicate în inginerie calculator

Campus Cu normă întreagă September 2019 Canada Toronto

Informatica este oferit de Facultatea de Arte și Științe de la Universitatea din Toronto. Acesta este în primul rând preocupat cu partea progamming de calculatoare, precum și teoria de calcul, analiza numerică și inteligența artificială. Inginerie calculator este oferit de Facultatea de Stiinte Aplicate & Engineering la U of T, ceea ce înseamnă că va fi un inginer, atunci când absolvent. Elevii de inginerie Computer învețe hardware și ... [+]

Bachelor of Science Aplicate în Inginerie Informatică

Informatica este oferit de Facultatea de Arte și Științe de la Universitatea din Toronto. Acesta este în primul rând preocupat cu partea progamming de calculatoare, precum și teoria de calcul, analiza numerică și inteligența artificială. Inginerie calculator este oferit de Facultatea de Stiinte Aplicate & Engineering la U of T, ceea ce înseamnă că va fi un inginer, atunci când absolvent. Elevii de inginerie Computer învețe hardware și software de calculatoare. Ei studiază arhitectura de calculator și cum computerele pot fi folosite în industrie, medicină și alte sisteme, cum ar fi de comunicații sau sisteme de tranzit. Ei pot alege din mai multe domenii de studiu, inclusiv electronice, fotonica, sisteme de energie, electromagnetice, rețele de comunicații, inginerie nano, inginerie biomedicala, pentru a numi doar câteva.... [-]


Bachelor of Science aplicate în inginerie mecanică

Campus Cu normă întreagă 4 anii September 2019 Canada Toronto

Ingineri mecanici proiectarea, fabricarea, si sisteme care se extind abilitățile noastre fizice funcționa. Un lucru inginer mecanic se vede în fiecare zi în tot ce mișcă. Aceasta include proiectarea unei aeronave, planificarea sistem de ventilație a unei clădiri și îmbunătățirea economiei de combustibil o masina de. Mecanica salveaza vieti, de asemenea, prin intermediul tehnologiilor de bioinginerie. Primul inima artificiala din lume a fost parțial proiectat, fabricat și ... [+]

Bachelor of Science Aplicate în Inginerie Mecanică

Ingineri mecanici proiectarea, fabricarea, si sisteme care se extind abilitățile noastre fizice funcționa. Un lucru inginer mecanic se vede în fiecare zi în tot ce mișcă. Aceasta include proiectarea unei aeronave, planificarea sistem de ventilație a unei clădiri și îmbunătățirea economiei de combustibil o masina de. Mecanica salveaza vieti, de asemenea, prin intermediul tehnologiilor de bioinginerie. Primul inima artificiala din lume a fost parțial proiectat, fabricat și implantat folosind principii de inginerie mecanică.

Ca un inginer mecanic, ești un inovator. Ești interesat de principiile fizice implicate în proiectarea unui produs, fabricarea și asamblarea ei, este o funcționare sigură și eliminare finală. Trebuie să ia în considerare, de asemenea, aspectul si usurinta de utilizare, costurile de proiectare, producție, exploatarea și efectele asupra mediului a produsului. Robotica, automatizare de fabricație, generarea de energie electrică ecologică sau orice altă formă de transport sunt doar câteva dintre domeniile în care pot fi utilizate produsul. De fapt, ar fi greu de găsit o zonă sau obiect în viața de zi cu zi care nu este într-un fel afectat de un inginer mecanic.... [-]


De licență de comerț

Campus Cu normă întreagă September 2019 Canada Toronto

Programele commerce combina economie și diferite sub-discipline de studenții de afaceri și de gestionare care să permită să dezvolte abilități analitice și dobândi cunoștințe de instituții. Acest context este util pentru rezolvarea problemelor și luarea deciziilor în mediile de afaceri și guvernamentale ... [+]

Licență De Comerț

Programele commerce combina economie și diferite sub-discipline de studenții de afaceri și de gestionare care să permită să dezvolte abilități analitice și dobândi cunoștințe de instituții. Acest context este util pentru rezolvarea problemelor și luarea deciziilor în mediile de afaceri și guvernamentale.

Absolvenți de Comert deveni frecvent profesioniștilor contabili, economiști, actuari, analiști financiari, analiști de marketing, manageri de firme si de guvern, sau proprietari de întreprinderi mici. Unii studenți commerce aleg să facă studii post-universitare; școli de drept și programe de MBA au fost favorizate de absolvenți.

... [-]

Onoruri Bachelor of Arts în studii de arhitectură

Campus Cu normă întreagă September 2019 Canada Toronto

Arhitectura este atât o profesie și o disciplină de studiu, cu privire la un spectru larg de oportunități de carieră. Ca o profesie joacă un rol esențial în producerea mediului construit, punte tehnic și sociale, practice și teoretice. Este o practică culturală și artistică, care este critic angajat cu forțele de urbanizare și schimbările tehnologice, provocările de mediu ... [+]

Onoruri Bachelor of Arts în Studii de arhitectură

Arhitectura este atât o profesie și o disciplină de studiu, cu privire la un spectru larg de oportunități de carieră. Ca o profesie joacă un rol esențial în producerea mediului construit, punte tehnic și sociale, practice și teoretice. Este o practică culturală și artistică, care este critic angajat cu forțele de urbanizare și schimbările tehnologice, provocările sustenabilitatea mediului, precum și lupta pentru exprimare culturală. Aceasta implică proiectarea, producția, precum și organizarea de cultură materială din scara de obiecte casnice la scara regiunii metropolitane. Ca atare, studiile în arhitectură a interacționa cu numeroase discipline conexe din domeniul stiintelor sociale si umaniste, precum și inginerie, tehnologie, și mass-media. Aceste studii pot duce la programe profesionale postuniversitare în arhitectură, arhitectura peisagistica, planificare și proiectare urbană, precum și o carieră în discipline de proiectare conexe, arte, istorie, afaceri, jurnalism, și politica publică.... [-]


Programul de comerț Rotman

Campus Cu normă întreagă September 2019 Canada Toronto

Oferit în comun de către Școala Rotman de Management și la Universitatea din Toronto Facultatea de Arte si Stiinte, programul nostru oferă o abordare echilibrată a afacerii, care este unic în educație de afaceri de licență în Canada. În urmărirea BCom cu noi, veti primi o pregătire solidă în fundamentele de management, având în același timp libertatea de a alege dintr-un curriculum flexibil și inovator. [+]

Oferit în comun de către Școala Rotman de Management și la Universitatea din Toronto Facultatea de Arte si Stiinte, programul nostru oferă o abordare echilibrată a afacerii, care este unic în educație de afaceri de licență în Canada. În urmărirea BCom cu noi, veti primi o pregătire solidă în fundamentele de management, având în același timp libertatea de a alege dintr-un curriculum flexibil și inovator.

Vei petrece primul an obtinerea prezentat principalele domenii de studiu de afaceri, precum și subiecții explorarea care au atractie la tine în arte și științe. În al doilea an, va alege o specializare într-una din cele trei domenii principale: Contabilitate, Finanțe și Economie, sau de management. În funcție de propriile interese personale, puteți alege, de asemenea, la minor sau major într-un al doilea subiect. Dvs. treilea și al patrulea vor fi cheltuite în cursuri avansate pentru a satisface specialist, majore sau minore (dacă este cazul), precum și cerințele elective.... [-]