Université de Hearst

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Un caz unic în Francofonia din Ontario


Université de Hearst este singura instituție din provincie care oferă programe strict în limba franceză. Cu noi totul este posibil într-o lume în care distanța nu contează.


Toate cursurile de la UdeH sunt prezentate în blocuri de trei săptămâni.

Veți putea să vă concentrați asupra unui curs la un moment dat, facilitând astfel integrarea și consolidarea învățării.


De ce optezi pentru un curs blocat?

Ei bine, modul de bloc:

  • Promovează concentrarea de idei, mai degrabă decât împrăștierea acestora.
  • Optimizați gestionarea timpului, resursele și munca în grup.
  • Eliminați ședințele stresante se termină. A terminat studiul a cinci examene în același timp.
  • Concentrați-vă pe excursii pe teren : ieșiri care ar putea avea loc într-o zi, o săptămână sau în timpul blocului complet. Wow!


Cum funcționează?

Spre deosebire de semestrul tradițional în care o persoană efectuează cinci cursuri simultan, din septembrie până în decembrie, Formula de curs bloc oferă un curs la un moment dat în douăsprezece întâlniri pe o perioadă de trei săptămâni consecutive.

Anul școlar este încă împărțit în sesiuni formate din cinci cursuri de bloc și o pauză de primăvară. Și da, o săptămână de timp liber pentru a vă reîncărca bateriile. Cu alte cuvinte, durata semestrului de cursuri de bloc, precum și numărul de ore de formare a fiecărui curs rămân aceleași ca înainte sau în altă parte. Formula este minunată!


Învățarea prin experiență

Varietatea abordărilor pedagogice și a activităților de învățare experiențiale reprezintă o parte integrantă a construirii cunoștințelor. Excursii pe teren, excursii de companie, experiențe culturale și conferințe sunt doar câteva ocazii de a vă absorbi în realități regionale, naționale și internaționale.

  • Interdisciplinaritatea la Lacul Superior Park
  • Excursie pe râul Moose
  • Vizită la baza militară Petawawa
  • Vizitarea companiilor din regiune
  • Fall of New Post
  • Baia tradițională indiană


Centrul pentru integrarea învățării anterioare

Centrele de integrare ale universității vă permit de asemenea să vă exersați cunoștințele și abilitățile practice în cursurile practice de traducere, cercetare și studii de arhivă. dezvoltarea economică și comunitară.


Stagiu la locul de muncă

Beneficiați de pregătire practică și de experiență fără a vă prelungi durata studiilor datorită plasamentelor de lucru integrate în anumite programe UdeH. Cu sprijinul Coordonatorului de stagii, planificați plasarea într-un bloc sau două la o companie sau o organizație comunitară. Rețineți că este necesar un permis de muncă pentru stagiul clienților internaționali.


Deschidere pe lume


Excursie de studiu

În fiecare an, UdeH merge într-o aventură într-o țară străină ca o călătorie de studiu. Din 2005, studenții de la Université de Hearst au vizitat țările din Europa, Maghreb, America de Sud și America Centrală. Următoarea noastră destinație este Thailanda.


Excursie creditată

În timpul călătoriei de studiu, există și alte oportunități pentru mobilitatea studenților. Formula de curs în vrac favorizează oferta de călătorii creditate: călătorii în timpul cărora se studiază, se observă sau se analizează o limbă, un fenomen social sau o problemă umană. Un curs spaniol ar putea avea loc foarte bine în Mexic, oferind astfel un context cultural ideal pentru învățarea limbii.

Locații

Hearst

Address
60, 9e Rue
P0L 1N0 Hearst, Ontario, Canada

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră