University of Alberta

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Facultatea de kineziologie, sport și recreere de la University of Alberta este una dintre facultățile de acest gen. Suntem mândri să ne lăudăm cu excelență în predare și cercetare, ambele fiind recunoscute recent în clasamentele QS World University pe subiect, unde Facultatea a ocupat top 10 în lume în materie de sport, pentru clasamentele 2017, 2018 și 2019.

Forța noastră în cercetare și predare este diversitatea noastră în aceste domenii. Excelența noastră în cercetare și predare cuprinde munca pe care o facem în domeniile sport, exercițiu, activitate fizică, sănătate, turism, reabilitare sport, recreere, management sportiv și multe altele. Diversitatea noastră se extinde la aspectul domeniilor studiate - biologice, mecanice, comportamentale și socioculturale.

Prin cercetarea, predarea și diversele arme de serviciu din cadrul Facultății, ne mândrim că suntem dedicați îmbunătățirii calității vieții și a sănătății comunităților noastre prin activități fizice, sport și recreere pentru mai mult de 50 de ani.

Colegial și interdisciplinar

Cu 37 de membri ai facultății la bord, 16 antrenori atletici, peste 1000 de studenți și 140 de studenți absolvenți și peste 450 de sportivi-studenți, KSR oferă o atmosferă diversificată din punct de vedere colegial, cercetare interdisciplinară, oportunități de predare și educație remarcabile.

Interesele didactice și de cercetare ale facultăților abordează perspectivele biomecanice, istorice, neuromotorii, pedagogice, filosofice, fiziologice, psihologice și socioculturale ale mișcării umane, activității fizice și exercițiilor fizice.

Locații

South Central Edmonton

Address
T6G 2R3 South Central Edmonton, Alberta, Canada

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră