Citește Descrierea Oficială

Elevii care intră la locul de muncă de astăzi au nevoie de abilități specializate pentru a avea succes. Lumea modernă necesită persoane care cunosc, adaptabile și flexibile cu seturi de competențe, care sunt în continuă schimbare. Curriculum-ul nostru unic excelează în această calitate și permite studenților să se specializeze în educația lor.

Cariere de succes

Instructorii sunt toti WAS profesionisti si un mare succes în disciplinele respective. Utilizand cunostintele lor, ne pregătim studenții noștri pentru a avea succes. facultatea noastră va inspira elevii să-și îndeplinească aspirațiile lor de carieră și de a reuși în forța de muncă.

Date pe scurt

  • A FOST are un nou brand de predare facilitate Apple a sponsorizat situat în Junction Function, Whistler.
  • WS are un brand nou laborator de producție, atelier și sală de clasă din cadrul facilitatea noastră.
  • WAS cursuri de a oferi studenților abilități din lumea reală de la experți care lucrează în prezent în domeniile lor.
  • studenți a crescut de a trăi, locul de muncă și să se joace pe munți, în satul Whistler și experimenta cele mai bune de pe Coasta de Vest.

Rezumat

Whistler Adventure School aduce studenți din întreaga lume pentru a experimenta de viață în frumoasa coasta de vest a British Columbia, Canada. A FOST este situat la cateva minute de la baza ambelor munți Whistler și Blackcomb, o stațiune de schi de clasă mondială, care a găzduit Jocurile Olimpice de iarnă din 2010.

WS este o facilitate nou deschis, care ofera certificare într-o gamă variată de subiecte construirea carierei. facultatea noastră sunt experți în domeniile lor și au fost selectate pe baza cunoștințelor lor de specialitate și capacitatea de a preda. orașele de munte, cum ar fi Whistler și angajatorii din lume rapid ritm de acțiune de sport impun angajaților cu aptitudini specializate, a fost este sprijinirea comunității și angajatorilor prin deschiderea oportunităților de instruire necesare.

WS oferă oportunitatea dincolo de clasă, cu oportunități de muncă co-op și stagii de construcții de carieră. călătoria dumneavoastră de învățământ se bucură în timp ce joacă în munți și care trăiesc în premiatul oraș multicultural Whistler.

Elevii pot completa cursuri individuale sau programe complete prin programarea calendarul lor în jurul stilului lor de viață Whistler.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

Welcome to Whistler

Introduction to Whistler Adventure School