Donghua University

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Donghua University (DHU) este una dintre cele mai importante universități din China. Este situat în Shanghai, inima financiară și economică a Chinei. DHU intră direct sub Ministerul Chinez al Educației, ca parte a proiectului 211 pentru învățământul superior al țării. DHU este format din două campusuri: Campusul Yan'an Road din zona centrală și Campusul Songjiang în leagănul istoric al orașului.

DHU oferă nu mai puțin de 52 de programe de licență pentru studenți internaționali. De asemenea, oferă 26 de programe de doctorat și 53 de programe de masterat.

Există peste 2.700 de cadre didactice și peste 30.000 de studenți înscriși.

Disciplinele de vârf ale universității sunt textile, moda, materiale și afaceri. Știința și Ingineria Textilelor, disciplina cheie de stat, ocupă numărul 1 în Evaluarea Disciplinei de Primul nivel anunțată de China Academic Diplums and Graduate Education Development Center (CDGDC). Începând cu 2005, numărul de lucrări ale cercetării DHU rezumat în SCI, EI și ISTP a depășit numărul celorlalte 9 instituții textile similare din întreaga lume.

În plus, numeroase realizări ale cercetării au găsit aplicații în domeniul aviației și aerospațial, militar, construcții, protecția mediului și materiale noi. Au fost aduse contribuții speciale la proiectele spațiale cu echipaj din China, precum Shenzhou V, Shenzhou VI și Shenzhou VII.

DHU apreciază cooperarea și schimburile internaționale. A stabilit cooperarea cu peste 100 de universități celebre, centre de cercetare și întreprinderi din întreaga lume.

Din 1995, a găzduit cu succes Forumul Internațional al modei în cadrul Festivalului Internațional al Culturii de Moda din Shanghai. În afară de cea de-a 83-a Conferință Mondială a Textilelor, DHU a organizat multe conferințe academice internaționale la nivel înalt, cum ar fi Forumul Academic Internațional pentru doctorat. Studenți în domeniul științei textilelor și ingineriei, a celei de-a 25-a Conferințe internaționale de inginerie a datelor, a conferinței din anul 2009 a American Fiber Society și a conferinței internaționale privind știința și tehnologia mediului

Încă din 1954, Donghua University a înscris studenți internaționali. Acest lucru face ca DHU să fie printre primele universități chineze care au făcut acest lucru. Acesta a fost numit de guvernul municipal din Shanghai pentru a accepta studenții internaționali cu o bursă guvernamentală din Shanghai.

În 2002, a fost înființată Școala Internațională de Schimb Cultural, asumându-și întreaga responsabilitate în ceea ce privește recrutarea, cultivarea și managementul studenților internaționali. Ulterior, educația internațională a studenților s-a dezvoltat continuu, iar pentru câțiva ani succesivi, creșterea scării sale se situează pe primul loc în rândul instituțiilor de învățământ superior din toată țara. În 2019, 4907 de studenți internaționali din 136 de țări au studiat la Donghua University .

Locații

Shanghai

Address
West Yan’An Road Campus, Donghua University
Shanghai Shanghai, Shanghai, China

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră