Citește Descrierea Oficială

Profilul școlii

Guangdong Israel Institute of Technology (abreviere GTIIT) este o instituție de renume mondial de învățământ superior din Israel Institute of Technology (abreviere Technion) și Universitatea Shantou (abreviere UTS) de educație de cooperare este o universitate chino-străine de cooperare cu personalitate juridică independentă, este situat în Guangdong Shantou City.

Guangdong Israel Institutul de Tehnologie pe 05 decembrie 2016 aprobat de către Ministerul chinez al Educației a stabilit în mod oficial, primul an de înscriere în 2017, a fost primul care a introdus de înaltă calitate mai mare de resurse educaționale israeliene universitățile partenere din străinătate o entitate juridică independentă în China. Ei bine-cunoscut economist Li Jiange, 2004 laureat al premiului Nobel pentru Chimie Aaron Ciechanover au fost primul presedinte, vicepresedinte executiv.

Israel Institute of Technology, Guangdong va depune eforturi pentru a se construi într-un înalt nivel universitar de cercetare recunoscute pe plan internațional de educație, cercetare și inovare, introducerea unei cuprinzătoare resurse educaționale de înaltă calitate, de renume mondial, Israel Institute of Technology, pentru a efectua inovare de predare și educație, cultiva capacitatea inovatoare, lumea are ingineri excelente și profesioniștii în tehnologie viziune și umaniste. Guvernul Popular din provincia Guangdong, Guvernul Shantou Poporului orașului și Fundația Li Ka Shing pentru a sprijini înființarea școlii.

Israel, Institutul de Tehnologie din limba Guangdong de predare este limba engleză, se va stabili în cele din urmă să acopere inginerie, 10 de Știință și trei domenii ale științelor vieții, dimensiunea elevului în școală a 5.000 de persoane. burse școlare Legea de licență, master și doctorat absolvenții vor primi o diplomă Israel, Institutul de Tehnologie din Guangdong, certificate de diplomă și gradul Israel Institute of Technology.

Conectați-vă în numele Institutului de Tehnologie din Israel originilor culturale Guangdong fiecărui partener și unitate.

Ebraic litera "Tet" în numele lui Israel Institute of Technology, în numele cocoșului roșu, în numele Shantou, Shantou Universitatea din Phoenix.

viziune

  • Cu scopul de a construi o universitate de primă clasă, împingând inovația și cercetarea, protecția mediului și prosperitate socială.
  • A spori nivelul de inovare și competitivitate din provincia Guangdong, pentru dezvoltarea și progresul Chinei și Israel, pentru a contribui la bunăstarea umană.

misiune

  • Ca Israel, Institutul de „capodopera“ Technology, Guangdong Israel Institutul de Tehnologie va fi înrădăcinată în profund, patrimoniul sol bogat al culturii chineze, se angajează să antreprenoriat și inovație, construit pentru una dintre universitatile de cercetare din lume.
  • Guangdong Israel Institute of Technology, în strânsă legătură cu industria locală si Dr. Shuo, savanti post-doctoral cel mai înalt nivel de cercetare, eforturile de a instrui lideri și cercetători de pionierat.

De ce Israel Institutul de Tehnologie din Guangdong?

· O genă de elită secol

Guangdong Israel Institute of Technology este primul care a introdus de înaltă calitate mai mare a resurselor de învățământ israelian universitar de cooperare externă cu personalitate juridică independentă a țării noastre, cooperarea de la Universitatea Shantou și Institutul de Tehnologie din Israel a avut loc, ne-am angajat la dezvoltarea capacității superioare de a inginer viziune inovatoare, la nivel mondial și umaniste și profesioniștii în tehnologie, are ca scop să se construiască într-o universitate de cercetare internațională de educație la nivel înalt, de cercetare și inovare au recunoscut.

Israel Institute of Technology este instituțiile de top din lume de învățământ superior în universități de cercetare de top din lume, cum ar fi perene lista de top 50. În ultimii ani, trei profesori a câștigat Premiul Nobel. De la fondarea sa în 1912, Israel Institute of Technology a fost angajat la dezvoltarea de noi tehnologii, este recunoscut ca fiind unul dintre lider ecosistemului antreprenorial din lume, antreprenori de succes ale viitorului „incubator“.

Universitatea Shantou în ultimii ani a fost aderarea la transportul rutier internațional, școală fin, care rulează calitatea și nivelul de atenție și de restabilire a sectorului de învățământ superior recunoscute pe scară largă la domiciliu și în străinătate. Timp de doi ani consecutivi pentru a intra în Times Superior World Education University Rankings (Times Higher Education World University Rankings), 2016-2017 de anul legat de locul 22 în lista universităților din China continentală.

· Legislația școlară fundamentală - Inovare

„Triunghi al cunoașterii“

Guangdong Israel Institutul de Tehnologie din Israel a introdus o tradiție academică excelentă și punctele forte academice Institutul de Tehnologie, în special, de a introduce un Institut israelian cuprinzător de Tehnologie, bazat pe „triunghiul cunoașterii“, modelul strategiei educaționale, să joace pe deplin avantajele de co-educație, cercetare și inovare generate de combinarea a trei zone, Guangdong Israel Institutul de Tehnologie pentru a deveni un „diferit“ universități.

Cursuri de afaceri de credit

Pentru a încuraja inovația și spiritul antreprenorial, Guangdong Israel Institute of Technology, toți studenții sunt obligați să participe la o cursuri de credit de afaceri pentru a obține o perspectivă în tehnologie și inovare de proces și antreprenoriat. Programul nu numai că permite elevilor să învețe cum să creeze o afacere, dar, de asemenea, să învețe cum să promoveze ideile lor la o societate existentă, contribuie la realizarea de noi produse sau tehnologii noi.

„Vizitatorii și Centrul de Inovare“ școală (vizitatori & Innovation Center) este de a arăta elevilor să vină, deschide un nou mod de gândire, un site special în activități inovatoare.

Consolidarea transferului de tehnologie

Guangdong Israel Institutul de Tehnologie, Israel, Institutul de Tehnologie va construi pe experiența în comercializarea tehnologiei, stabilirea rapidă a unui mecanism eficient pentru a încuraja cercetătorii invenții și descoperiri ale tehnologiei de comercializare lor, brevete de proprietate intelectuală declarate, cataliza, incubarea de noi produse, noi procese. În același timp, vom lucra îndeaproape cu guvernul municipal Shantou, pentru a (Shantou) inovare și cooperare științifică și tehnologică zona de la Universitatea Shantou în domenii conexe.

Caracteristici · Predarea - internaționale

Predarea Marea Britanie

Guangdong Israel Institutul de Tehnologie folosind cursuri specializate în predarea limbii engleze. Elevii din clasele de jos etapa vor fi supuse unor riguroase de formare limba engleză, pentru a dota studenții cu același nivel de limbă necesar pentru a studia la Universitatea din țările vorbitoare de engleză, și sa pune în continuare bazele pentru învățarea limbii engleze.

Prima clasă de facultate internaționale

Israel Institute of Technology, Guangdong recrutare la nivel mondial de profesori, mai mult de 60% dintre cadrele didactice trimise de către Institutul de Tehnologie din Israel. sunt necesare nu numai profesorii de școală în timp ce încerca să joace un rol important în trei domenii de educație, cercetare și inovare, dar, de asemenea, să se stabilească pe deplin sinergiile rezultate din activitățile în trei domenii. Profesorii sunt ambele angajat la descoperirea de noi cunoștințe, gândire inovatoare și metode de cercetători activi în procesul de predare încurajează, de asemenea, elevii să se concentreze pe inovare și inventarea unor noi produse, elevii devin modele.

Schimburi Internaționale

Guangdong Israel Institutul de Tehnologie studenți pe parcursul celor patru ani de studii universitare de licență, Israel Institute of Technology au posibilitatea de a participa la un curs de vară sau un schimb de semestru de student. Guangdong Israel Institutul de Tehnologie va crea schimburi open-minded, active, atmosferă vibrantă pentru studenții din străinătate au inspirat reciproc și să învețe împreună.

· Educarea oamenilor filozofia - pentru a permite studenților să devină erou adevărat

Israel Institutul de Tehnologie filosofiei educaționale Guangdong necesită absolvenți de-a lungul carierei lor de a se adapta la dezvoltarea disciplinei lor profesionale, dacă este necesar, chiar și auto-dezvoltare poate face. Prin urmare, Israel Institute of Technology, Guangdong pentru a utiliza schimbul mai interactiv de CLT, prin învățare ghidate, bazate pe cercetare, pentru a permite studenților să devină cu adevărat protagonistul învățării.

Guangdong Israel Institutul de Tehnologie axat pe consolidarea capacității și abilități de lider ale studenților pentru învățarea pe tot parcursul vieții, astfel încât să poată continua să se gândească nu numai în domeniul profesional, sugerează îmbunătățiri, precum și capacitatea de a dezvolta noi produse, noi procese, sau de a crea propriile lor afaceri.

· Perspectivele de carieră

Israel Institute of Technology School devreme în Guangdong se va concentra pe domenii care sunt strâns legate de protecția mediului și energiei, securitatea alimentară, sănătatea umană și trei sociale și economice. Cum să se ocupe de poluarea mediului, precum și modul în care să se extindă energia din surse regenerabile, modul de utilizare a high-tech biotehnologie pentru a asigura siguranța alimentelor, acestea sunt provocările cu care se confruntă în prezent dezvoltarea economică și socială mondială. Provocările cu care se confruntă societatea necesită o mulțime de talent, Guangdong Israel Institutul de Tehnologie va face propriile sale eforturi și contribuții.

După Guangdong Israel Institutul de Tehnologie student absolvent, puteți alege locuri de muncă directe, absolvent de școală în școală, sau să aplice pentru studii în străinătate.

· În strictă strictă de înscriere la facultate

Guangdong Israel Institutul de Tehnologie începând cu 2017 pentru înscrierea internă și externă, să învețe din sistemul de asigurare a Israelului calității învățământului superior, intrare stricte, ieșire stricte.

Tot Institutul de Tehnologie din Israel din Guangdong, studenții sunt obligați să stabilească o bază teoretică solidă și disciplină științifică în stadiul lor de învățare profesională, ceea ce face o înțelegere mai profundă și aplicarea de noi tehnologii și capacitatea de a fi soluții inovatoare în fața unor noi probleme. Toți elevii sunt necesare pentru a consolida bazele matematicii și științei în stadiul grade bazate pe cerința de a petrece o mulțime de timp pentru a face design experimental și utilizarea de verificare în laborator de predare.

Conform reglementărilor de admitere și înscriere a studenților în Guangdong Israel Institute of Technology naționale a făcut un statut oficial de student, completează cursurile necesare în termenul prevăzut de cerința lor oficiale totală, atunci când cerințele de absolvire, și diplome de absolvire acordate emise de Guangdong Israel Institute of Technology. Pentru a îndeplini condițiile de acordare a absolvenților o diplomă de licență, acordat gradul Israel Institutul de Tehnologie din licență, o diplomă de licență în Guangdong Israel Institutul de Tehnologie și diplomele acordate.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

BSc

Guangdong Technion Israel Institute Of Technology

Nenumărate necesități ale vieții moderne este produs de industria chimică, inginerii chimice joacă un rol-cheie în acest proces. Ingineri chimice responsabile pentru dive ... [+]

Inginerie Chimică și Tehnologie

Colegiul: Institute of Technology

Profil profesional: nenumărate necesități ale vieții moderne este produs de industria chimică, inginerii chimice joacă un rol - cheie în acest proces. Ingineri chimice responsabile pentru diverse arta chimice, inclusiv procesul de proiectare inițial pentru a finaliza întregul proces de producție: Energia (centrale electrice, energia din surse regenerabile, energia solară ...), apa (desalinizare, de tratare a apelor reziduale), un polimer, un microelectronică , nanotehnologie, produse farmaceutice și biotehnologie, protecția mediului și de calitate. inginerie chimică este nucleul transformării, transformarea structurii materiei prin materialul astfel încât să aibă proprietățile dorite.... [-]

China Shantou
Septembrie 2019
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Guangdong Technion Israel Institute Of Technology

Studenții au capacitatea de a se angaja în biotehnologie și inginerie alimentară două domenii de activitate, este de inginerie și tehnologie cu științele naturale, științ ... [+]

Biotehnologie

Colegiul: Institute of Technology

Profil profesional: Studenții au capacitatea de a se angaja în biotehnologie și inginerie alimentară două domenii de activitate, este de inginerie și tehnologie cu științele naturale, științele vieții, în special într - o combinație de specialitate biotehnologie. Materialul biologic este o comuna teme de cercetare de inginerie alimentară și biotehnologie, care formează baza celor două domenii ale curriculum-ului de bază de combinare.

Program de formare profesională este conceput pentru a permite absolvenților să lucreze în același timp, competentă în domeniul biotehnologiei și industria alimentară. Biotehnologie și procese biochimice este generalizarea aplicații industriale high-tech. În plus față de industria alimentară, absolvenții practicienilor într-o gamă largă de domenii din industria farmaceutică, industria cosmetică, industria de protecție a mediului, agențiile de reglementare standard, Food and Drug Administration și alte agenții.... [-]

China Shantou
Septembrie 2019
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Guangdong Technion Israel Institute Of Technology

Odată cu dezvoltarea rapidă a ce în ce mai puternice cereri de materiale noi, care au contribuit, de asemenea, la dezvoltarea rapidă a științei materialelor și tehnologie ... [+]

Stiinta si Ingineria Materialelor

Colegiul: Institute of Technology

Profil profesional: Odată cu dezvoltarea rapidă a ce în ce mai puternice cereri de materiale noi, care au contribuit , de asemenea , la dezvoltarea rapidă a științei materialelor și tehnologiei moderne știință și tehnologie, noi tehnologii, noi produse și tehnologii noi. Materiale de specialitate știință și inginerie la formare cu capacitatea de a dezvolta noi tehnologii necesare pentru avansate inginer materiale industriale pentru țintă, și perspectivele sale sunt luminoase.

Studenții profesioniști se concentreze pe cercetare și dezvoltare din industria de semiconductori la aplicații de înaltă tehnologie materiale pe bază și alte aplicații biomateriale, pentru a le dota cu cercetarea, dezvoltarea și conducerea generală a noilor materiale și proprietățile materialelor, împreună cu capacitatea practică de a lucra. Aceste cursuri de bază profesionale includ matematica, fizica, chimie, calculatoare și introducere în știința materialelor, cursuri avansate care acoperă toate domeniile importante de discipline materiale de inginerie. Elevii vor participa la cooperare Ingineria Materialelor Senior Project cu industria, inițial însușit metode și instrumente ale științei materialelor și ingineria materialelor avansate.... [-]

China Shantou
Septembrie 2019
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză