Institute for Tourism Studies, Macau

Introducere

Citește Descrierea Oficială

În 2017, Institutul pentru Studii în Domeniul Turismului (IFT) a primit o Recunoaștere Internațională a Calității (IQR) de la Agenția de Asigurare a Calității pentru Învățământul Superior (QAA) din Regatul Unit, făcând IFT să devină prima instituție de învățământ superior din lume care primește această recunoaștere internațională. IFT a fost clasat de "QS World University Rankings by Subject 2017" ca a doua cea mai bună instituție de învățământ superior din Asia în domeniul ospitalității și managementului timpului liber și cea de-a 18-a instituție de învățământ superior din acest domeniu din lume.

Institutul pentru Studii de Turism, Macao (IFT), Înființată în 1995, este o instituție publică de învățământ superior care intră sub guvernarea a secretarului pentru Afaceri Sociale și Culturii din Regiunea Administrativă Specială Guvernul Macao, Republica Populară Chineză. IFT oferă programe de studii și profesionale într-o gamă largă de discipline legate de turism cum ar fi ospitalitate, turism de afaceri, de patrimoniu, de evenimente, de vânzare cu amănuntul și de marketing, de agrement și de divertisment, sportive și de recreere, studii creative și culturale, și arte culinare. IFT oferă, de asemenea, diverse programe la nivel executiv în parteneriat cu școli de turism de top din lume. Institutul este încredințată de către autoritățile locale pentru a desfășura activități de cercetare la nivel de politici legate de planificarea și dezvoltarea turismului.

O misiune a IFT este de a deveni o instituție terțiar internațional de alegere pentru studii de turism și industria serviciilor. Nu numai pentru beneficiile Macao, dar, de asemenea, pentru regiunea Asia-Pacific, se va dota studenții cu cunoștințe profesionale și de competență tehnică în curs de pregătire pentru viitoarele responsabilităților lor de conducere în industria. În scopul de a îndeplini misiunea de mai sus, Institutul are următoarele trei caracteristici:

  1. Identitate unică - Institutul funcționează independent, specializat în furnizarea de învățământ superior și de formare profesională în managementul turismului și industria de servicii.
  2. Integrare - Se îmbină cele mai bune metode de dezvoltare academice și de formare profesională.
  3. Internaționalizarea - Se urmărește o cooperare reciproc avantajoase cu instituții similare din străinătate, promovând în mod activ experiența internațională de învățare între facultate și studenți.

În 1997, Rețeaua de Educație Asia-Pacific și institutele de formare în Turism (APETIT), un organism pe deplin susținută de către Comisia Economică și Socială a Națiunilor Unite pentru Asia și Pacific (UNESCAP) IFT selectat ca "formare centrul de antrenor" oferta servicii de instruire și consultanță pentru membrii APETIT din regiunea Asia-Pacific. În același an, IFT a primit de la Asociatia Pacific Asia Travel (PATA), Premiul de Aur în "Educație și formare", care a recunoscut conținutul și calitatea programelor de IFT lui. În 2002, IFT a fost prezentat, din nou, cu acelasi premiu pentru că a înființat "Macao competențe profesionale sistem de recunoaștere" (MORS) pentru industria turismului și serviciilor locale, în colaborare cu Uniunea Europeană (UE).

În 1999, în cooperare cu UE, Centrul Macao-Europa pentru Studii Avansate de Turism (ME-CATS) a fost înființat în cadrul Institutului, care încorporează noi concepte europene de turism și de gestionare a industriei de servicii în dezvoltarea turismului din regiunea Asia-Pacific. Acest centru își propune să devină o bază pentru educație și formare profesională în regiunea Asia-Pacific. Acesta promovează schimbul de cunoștințe și experiență între instituțiile de învățământ superior din Europa și din regiune.

În anul 2000, IFT a devenit prima instituție de învățământ pentru a se acorda TedQual Certificarea de către Organizația Națiunilor Unite Mondiale a Turismului (OMT). Aceasta a confirmat standardul internațional și calitatea realizată de IFT în educație și formare. În 2003, IFT a fost invitat de Educație, Știință și Cultură Organizația Națiunilor Unite (UNESCO) și Centrul Internațional pentru Studiul Conservarea și restaurarea bunurilor culturale (ICCROM) pentru a fi membru fondator al Academiei din Asia de Management al Patrimoniului (AAHM ). Acest rețele consorțiu institute de învățământ superior în întreaga regiune Asia-Pacific, care sunt implicate în cercetare și predare de conservarea patrimoniului și de gestionare a instituției culturale.

"Ceremonia de premiere 2008 de decorații și titluri de onoare al SAR Guvernului Macao, Republica Populară Chineză", a avut loc la 16 ianuarie 2009. Patruzeci de persoane și organizații au fost acordate distincții și premii pentru realizările lor personale, contribuții notabile la RAS Macao și publicul lor dedicate si in folosul comunitatii. Institutul pentru Studii de turism a fost decorat cu Medalia de Merit pentru Turism în semn de recunoaștere a contribuțiilor sale semnificative în progresul dezvoltării turismului local.

IFT va continua să depună eforturi înainte în eforturile sale de învățare și de inovare educațională, promovând profesioniști și de a face contribuții la dezvoltarea turismului din Macao și din regiunea Asia-Pacific.

Locații

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră