Citește Descrierea Oficială

Lancaster University College At Beijing Jiaotong University

Lancaster University College At Beijing Jiaotong University oferă programe de diplomă pentru studenții chinezi și internaționali.

Lancaster University College At Beijing Jiaotong University este un institut comun, înființat în parteneriat cu Universitatea Jiaotong din Beijing (BJTU) din China și Universitatea Lancaster din Marea Britanie.

Campusul este situat lângă Weihai, provincia Shandong, pe coasta de est a Chinei între Beijing și Shanghai.

Cursurile noastre sunt predate de Universitatea Lancaster și de cadrele universitare de la BJTU. Absolvenții vor primi o calificare de la ambele universități, precum și o transcriere academică comună.

111609_pexels-photo-267885.jpegPredand si invatand

La Universitatea Lancaster College, Universitatea Jiaotong din Beijing (LUC la BJTU) asigurăm că studenții sunt implicați activ în procesul de învățare, încurajăm să lucrăm în echipe și să luăm primele oportunități de a explora diferite abordări de cercetare.

Stilul nostru de învățare și predare asigură faptul că LUC la absolvenții BJTU sunt echipați pentru cerințele de angajare, la scară internațională, ajutând elevii să-și dezvolte abilitățile necesare pentru angajare mai târziu. Încurajăm învățarea independentă și auto-dirijată și îi arătăm pe studenți cum să aplice cunoștințele pe care le învață.

Elevii de la LUC la BJTU se pot aștepta la:

  • Dezvoltați abilități de gândire critică într-un mediu de învățare bazat pe sarcini
  • Angajați în sarcini care sunt concepute pentru a ajuta la construirea abilităților de rezolvare a problemelor
  • Provocați idei explorând o varietate de perspective academice
  • Lucrați pe proiecte de grup pentru a dezvolta abilitățile necesare pentru a lucra în echipă
  • Analizați și evaluați informațiile dintr-o varietate de surse diferite
  • Urmăriți cercetarea printr-o varietate de abordări
  • Scopul general este de a permite studenților să devină cursanți reflectorizanți pe toată durata vieții.

În timpul studiilor, veți fi învățați de experți și cercetători de la ambele universități partenere.

Veți studia în limba engleză și alături de cursurile dvs. academice, veți beneficia de modulele special concepute pentru limba engleză și abilitățile de studiu.

Studenții LUC-BJTU vor avea, de asemenea, șansa de a-și petrece o parte din timpul studiat la Beijing sau la Universitatea Lancaster din Marea Britanie, iar absolvenții noștri vor fi eligibili pentru burse de absolvenți LU pentru studii aprofundate postuniversitare la Universitatea Lancaster.

111464_pexels-photo-1595391.jpegUnde este Weihai?

Situat în estul provinciei Shandong, Weihai se află pe coastă între Beijing și Shanghai, aproape de Peninsula Coreeană și de-a lungul mării din arhipelagul japonez.

Denumită "Garden City" în China, orașul de coastă Weihai este renumit pentru calitatea excelentă a aerului, clima temperată, pădurile luxuriante și insulele pitorești. Insulele sale învecinate, primăvara caldă, stațiunea de pe plajă și alte atracții înseamnă că există numeroase locuri de vizitat.

Orașul Weihai

Weihai are aproximativ 2,8 milioane de locuitori și șapte instituții de învățământ superior. Este un oraș dezvoltat economic, cu multe întreprinderi mari de stat și private. Weihai, China și Incheon, Coreea de Sud sunt zona de demonstrație pentru cooperarea economică locală din zona de comerț liber din China.

  • Cele mai recente întreprinderi internaționale din Weihai: Samsung Electronics (Shandong) Imprimante digitale Ltd., Weihai Daewoo Electronics Co, Ltd., ITOCHU Corporation, produse Howden
  • Întreprinderi celebre chineze în Weihai: grupul Wego, grupul triangular, grupul Jinhou, Weihai Guangtai, covorul Haima, grupul Shandong Weida, grupul Dishang, grupul Jiajiayue, grupul Beiyang, grupul farmaceutic Disha

Unde mă voi baza?

Campusul nostru se află pe coasta de sud a Peninsulei Shandong. Dispune de toate facilitățile de care aveți nevoie, cu spații de cazare construite, sport, facilități pentru cumpărături și mese.

Este la aproximativ o oră de centrul orașului Weihai și la 40 de minute de aeroportul Weihai.

În campus, am investit în resursele de care aveți nevoie pentru a vă completa gradul, cu o bibliotecă bine aprovizionată și cu săli moderne și spații de predare.

110884_pexels-photo-203237.jpeg

Programe predate în:
Engleză

Această școală oferă și:

Licenţă

Lancaster University College At Beijing Jiaotong University

Gradul nostru de Administrare a Afacerilor vă va dezvălui modul în care întreprinderile și managerii operează într-un mediu internațional. Acesta vă va oferi o bază excel ... [+]

BMgt Business Administration

Gradul nostru de Administrare a Afacerilor vă va dezvălui modul în care întreprinderile și managerii operează într-un mediu internațional. Acesta vă va oferi o bază excelentă în disciplinele de bază ale studiilor de management.

Predăm conceptele și teoriile de bază ale practicii manageriale contemporane pe tot parcursul programului, cu flexibilitatea de a vă permite să selectați domenii de specialitate pentru a vă completa viitoarele opțiuni de carieră.

Veți dezvolta abilități personale, inclusiv reflecție și analiză critică, lucrul în grup, scrierea de rapoarte și aptitudinile de prezentare.

De ce să alegi acest curs?Acest curs vă va oferi o cunoaștere teoretică și practică aprofundată a organizațiilor de afaceriVă veți pregăti pentru o carieră viitoare în afaceri și pentru a aduce o contribuție la societateVeți învăța să analizați critic și să reflectați asupra problemelor de afaceriVeți dezvolta adaptabilitatea și flexibilitatea, pentru a vă ajuta să răspundeți la schimbări și incertitudiniVeți îmbunătăți abilitățile de învățare, abilitățile de comunicare și dezvoltarea personalăStructura cursului... [-]
China Weihai
September 2019
La zi
4 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Lancaster University College At Beijing Jiaotong University

Gradul nostru de licență de licență este proiectat pentru a vă oferi abilitățile necesare pentru a lucra în industria modernă de comunicații, care acoperă comunicațiile w ... [+]

BEng Communications Engineering

Gradul nostru de licență de licență este proiectat pentru a vă oferi abilitățile necesare pentru a lucra în industria modernă de comunicații, care acoperă comunicațiile wireless, prin fibră optică, mobilă, prin satelit și transport.

Acest grad va dota studenții cu abilitățile de electronice de ultimă oră și de comunicații cu elemente în analog

Cursul va acoperi conținutul adecvat pentru lucrul în industria modernă de comunicații, inclusiv comunicațiile wireless, fibră optică, mobilă, prin satelit și transport.

Cursul va acoperi, de asemenea, fizica de bază, inginerie mecanică, sisteme de control și inginerie electrică pentru a lărgi baza de cunoștințe a studenților, pentru a-și spori perspectivele de carieră și a crea ingineri bine rotunjite.... [-]

China Weihai
September 2019
La zi
4 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză