Sun Yat-Sen University

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Sun Yat-sen Universitatea, Inițial cunoscut sub numele de Universitatea Guangdong, A fost fondată în 1924 de către Dr. Sun Yat-sen (de asemenea, numit Sun Zhongshan), un mare lider revoluționar democratic al secolului 20. Universitatea este situat în Provincia Guangdong, O zonă învecinată Hong Kong și Macao, care se află în fruntea reformei din China și deschiderea. Fiind unul dintre cele mai importante universități din Republica Populară Chineză, Sun Yat-sen Universitatea este o universitate multi-disciplinare de zboruri, inclusiv umaniste, științe sociale, științe naturale, științe tehnice, științe medicale, farmacologie, si Stiinte de gestionare.

Acesta are aproximativ 82384 de studenți care studiază în patru campusuri din și Zhuhai. Beneficiind de locația sa în apropiere Hong Kong și Macao iar avantajul regional de deschidere și dezvoltare economică, universitatea a devenit o bază importantă pentru talentele de formare la nivel înalt, de cercetare științifică, furnizarea de servicii pentru societate și moștenirea tradițiilor culturale.

De asemenea, Universitatea a construit cu succes relații de cooperare și schimburi internaționale cu multe universități de top din lume. În conformitate cu al Învățământului Superior Lumea Universitatea Times Ranking pentru perioada 2010-2011, Sun Yat-sen Universitatea a fost clasat în top 200 în lume. În prezent, Sun Yat-sen Universitatea acoperă o suprafață totală de 5.972 de kilometri pătrați și are 4 campusuri: Guangzhou South Campus, Guangzhou North Campus, Guangzhou East Campus, Și Zhuhai Campus.

Locații

Guangzhou

Address
Guangzhou South Campus,
No. 135, Xingang Xi Road

510275 Guangzhou, Guangdong, China

Guangzhou

Address
Guangzhou North Campus,
No. 74, Zhongshan Er Road

510085 Guangzhou, Guangdong, China

Zhuhai

Address
Zhuhai Campus,
Tang Jia Wan

519082 Zhuhai, Guangdong, China

Guangzhou

Address
Guangzhou East Campus,
Xiaoguwei Island, Panyu District

510006 Guangzhou, Guangdong, China

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră