The Chinese University of Hong Kong - Shenzhen

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Educația nu este doar transmiterea de cunoștințe și abilități.

În calitate de universitate tânără și vibrantă, CUHK Shenzhen se angajează să alimenteze o nouă generație de lideri. Prin excelență în predare, cercetare și transfer de cunoștințe, sperăm să contribuim la nivel global prin îngrijirea generațiilor viitoare care sunt internaționale în perspectivă, învățate în disciplinele lor, cu caracter vertical și angajate să răspundă nevoilor societății. Salutăm studenți cu performanță înaltă de pe tot globul pentru a face o călătorie care prezintă atât provocări semnificative, dar și oportunități care nu sunt disponibile nicăieri în altă parte a lumii.

133771_TeachingBuildingsLongxiangBlvd2.jpg

© The Chinese University of Hong Kong - Shenzhen

De ce CUHK Shenzhen?

În ciuda tinereții noastre, am stabilit o bază solidă și am demonstrat ceea ce suntem capabili să realizăm în viitor. Standardele noastre de elită și perspectiva internațională asigură absolvenții o cerere ridicată cu angajatorii și se înscriu în cursuri postuniversitare la universități de top din întreaga lume. Personalul nostru didactic este cadre didactice de prim rang recrutate la nivel mondial, inclusiv laureați Nobel. Acestea dezvoltă câmpuri de studiu care sunt la dispoziția celor mai avantajoase cunoștințe umane. Toate cursurile, cursurile și materialele sunt livrate în limba engleză. Sistemul colegial și cursurile de educație generală contribuie la dezvoltarea dezvoltării globale a studenților, în timp ce locația noastră într-unul dintre cele mai rapide și dinamice orașe din China oferă oportunități care nu sunt disponibile nicăieri în altă parte a lumii.

Cercetare

Universitatea Chineză din Hong Kong, Shenzhen este pe cale să devină una dintre cele mai importante instituții de cercetare din lume. Pe parcursul studiilor, puteți avea ocazia să vă aplicați cunoștințele într-una dintre facilitățile noastre de cercetare de talie mondială: fabricație de roboți și avansate, date și statistici mari, calculatoare și tehnologii informaționale, finanțe și economie, logistică și lanț de aprovizionare, biomedicale și bioinformatică, știință a materialelor și știință energetică și inginerie. Aceste institutii sunt conduse de laureați Nobel, câștigători ai premiului Turing și alți academicieni de renume, care predau și la universitate.

Stilul de viață

CUHK Shenzhen este amplasat pe un teren pitoresc. Frumos amenajat, înconjurat de dealuri acoperite de copaci și punctat de lacuri, este proiectat să sprijine eforturile academice, oferind în același timp facilități de recreere deosebite pentru odihnă, relaxare și pasiuni extrașcolare. Indiferent dacă doriți să participați la programul constant de evenimente sau timp cu prieteni selectați, există mai mult decât suficient pentru a vă menține distrat în campus

Shenzhen

Pe locul doi în topul celor mai importante 10 orașe ale lui Lonely Planet în 2019, Shenzhen este o metropolă cosmopolită costieră modernă, cu un mediu de afaceri în plină expansiune. A devenit un centru financiar major al sudului Chinei și este sediul a numeroase companii de înaltă tehnologie precum Huawei, ZTC, Tencent și TCL. Caracterul orașului se potrivește cu universitatea, ca stil de viață activ de divertisment al mall-urilor, restaurantelor, cinematografelor, cafenelelor, pub-urilor și cluburilor este asociat cu o apreciere deplină a aerului liber. Este unul dintre cele mai verzi orașe din China și este înconjurat de o serie fantastică de plaje și linii de coastă. Accesul este ușor cu propriul aeroport internațional, pe lângă alte aeroporturi internaționale importante din Guangzhou și Hong Kong, ambele fiind conectate cu trenul de mare viteză.

Solicitarea CUHK Shenzhen

Cum să aplicați

Procesul de aplicare include până la patru etape:

  1. Aplicația - completați o cerere online la http://admissions.cuhk.edu.cn/ro. Va trebui să includeți o copie a paginii foto a pașaportului, fișe academice, dovadă de competență în limba engleză, două scrisori de recomandare și o declarație personală. Data de închidere a cererilor este 15 iunie 2020.
  2. Interviul - candidații care sunt considerați potriviți pentru o bursă vor fi invitați pentru un interviu online. Personalul academic va analiza critic acreditările dvs. academice și va determina capacitatea dvs. de a studia la universitatea noastră.
  3. Oferta - dacă îndepliniți cerințele noastre, veți primi fie o ofertă condiționată, fie necondiționată. Dacă aplicați înainte ca scorurile finale să fie disponibile, veți primi o ofertă condiționată. Aceasta înseamnă că îți oferim o poziție și poate o bursă, dar oferta depinde de îndeplinirea condițiilor specifice (de exemplu, scoruri minime la un test). Când puteți demonstra că ați îndeplinit condițiile ofertei și bursa, vi se va trimite o ofertă necondiționată.

Cerințe de intrare

Cine poate aplica?

Solicitanții trebuie să dețină un pașaport dintr-o țară sau regiune diferită de China continentală, Hong Kong, Macao sau Taiwan pentru cel puțin patru ani. Solicitanții de succes vor demonstra realizările academice și abilitățile lingvistice necesare pentru a studia la CUHK Shenzhen. (această ultimă frază pare inutilă cu alte detalii adăugate)

Ce calificări sunt necesare?

Solicitanții pentru CUHK Shenzhen trebuie să aibă o evaluare internațională recunoscută, standardizată, acceptată pentru admiterea în universitate.

Care este cerința minimă de intrare?

Universitatea Chineză din Hong Kong, Shenzhen caută studenți de cea mai bună calitate. Cerințele noastre minime de intrare, pe baza calificărilor recunoscute enumerate mai sus, sunt:

  • un scor general în primii 15%,
  • subiecte de bază (matematică, engleză și subiecte direct legate de majoritatea dvs.), de asemenea, în top 15%.
  • Competență în limba engleză: echivalent cu IELTS 6.0 (consultați http://admissions.cuhk.edu.cn/ro pentru o listă completă).

burse de studiu

CUHK Shenzhen oferă mai multe burse generoase pentru a sprijini studenții internaționali care doresc să studieze aici.

  1. Burse de intrare: toți studenții care se aplică sunt considerați automat pentru o bursă care acoperă durata studiilor. Aceste burse merg la un nivel ridicat de studii complete, cazare completă și un indemnizație de viață pentru studenții de elită.
  2. Burse de performanță academică: în fiecare an, studenții cu performanță academică remarcabilă sunt considerați pentru alte premii de burse cuprinse între 20.000-80.000 RMB / an.
  3. Burse guvernamentale: atât guvernele locale, cât și cele provinciale au oferit burse pentru a atrage studenți internaționali de seamă. Aceste burse variază între 10.000-40.000 RMB / an.

Abordare

Universitatea Chineză din Hong Kong, Shenzhen
2001 Bd. Longxiang, districtul Longgang
Shenzhen, Guangdong, PR China
Cod poștal: 518172

E-mail: intladmissions@cuhk.edu.cn
Site web: http://www.cuhk.edu.cn/ro
Telefon: + 86-755-8427-3284

Locații

Shenzhen

Address
The Chinese University of Hong Kong, Shenzhen
2001 Longxiang Blvd, Longgang District

518172 Shenzhen, Guangdong, China

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră