The Sino-British College

Introducere

Citește Descrierea Oficială

sbcbanner101

Bine ati venit la Colegiul chino-britanică

Chino-britanică College (SBC) este un colegiu universitar internațional, stabilit în comun de către Universitatea din Shanghai pentru Știință și Tehnologie (USST) și nouă de conducere Universități din Marea Britanie: Universitatea din Bradford; Universitatea din Huddersfield; Universitatea din Leeds; Universitatea din Leeds Beckett; Liverpool Universitatea John Moores; Universitatea Manchester Metropolitan; Universitatea din Salford; Universitatea din Sheffield; Universitatea Sheffield Hallam.

SBC a devenit un colegiu universitar complet licențiat la 1 septembrie., 2006 Este singura din Shanghai instituția de învățământ superior care urmează să fie acordată o licență de către Ministerul chinez al Educației pentru a oferi programe complete de studii predate în întregime în limba engleză la mai multe universități de peste mări (așa-numitul "1 la N Consorțiu model"), fie învățat în întregime, la campusul din Shanghai sau cu o perioadă de studiu în străinătate. Absolvenții sunt acordate grade de la una dintre instituțiile britanice partenere.

SBC se bazează într-un campus istoric frumos în inima orașului Shanghai. În prezent, are aproximativ 1.600 de studenti full-time si peste 70 de studenți internaționali din aproximativ 20 de țări și regiuni. Programele de studii sunt predate în întregime în limba engleză în întregul spectru de afaceri și Inginerie de către o echipă academică de înaltă calificare care cuprinde aproape 80 de angajați internaționali din 15 țări diferite, plus aproximativ 80 de personal administrativ bilingv dintre care mulți au studiat grade internaționale.

În vara anului 2015, SBC a găzduit trei ceremonii de absolvire pentru studenții absolvenți de la Liverpool Universitatea John Moores (Engineering), Universitatea din Huddersfield (Events Management) și Universitatea din Sheffield (Management). După cum a cincea cohorta de SBC elevi / USST de completare de grade plin de licență din Marea Britanie în întregime în limba engleză, în Shanghai, în 2015 absolvenți au fost recunoscute ca fiind realizat un mare succes, atât în ​​ceea ce privește performanța academică remarcabilă, responsabilitate socială prin munca lor de caritate și capacitatea de inserție profesională ridicată cu peste 98% deja angajați sau în programe postuniversitare la universități excelente în Marea Britanie, Statele Unite ale Americii, Canada și Australia, etc.

Echipa a SBC se angajează să ofere educație grad internațional la cel mai înalt nivel, cu sprijin continuu din partea universităților partenere din China și Marea Britanie.

viziunea 2025

Viziunea SBC este de a fi recunoscut ca un centru internațional și centru de excelență, studenților și atragerea de facultate din întreaga lume, cu o reputatie pentru dezvoltarea unor lideri responsabili social și inovatoare, capabile să funcționeze în diferite culturi.

PRME

A deveni un semnatar Principiile pentru Educație Managementul responsabil (PRME), este în concordanță cu viziunea noastră în 2025, în care ne vom angaja cu retele, la nivel internațional, național și local, într-un mod care întărește poziționarea și legăturile noastre strategice cu temele generale pentru care dorim să fie cunoscut, lider și anume responsabilă, întreprinderi și inovație și empatie culturală.

Grupul consultativ internațional (IDG)

IDG este stabilit pentru a consilia executiv Colegiul cu privire la punerea în aplicare a, precum și orice revizuire ulterioară, planul strategic al Colegiului Vision 2025 și pentru a asista Colegiul realiza și susține un profil înalt în rețelele-cheie.

Fapte at-o privire

Chino-britanică College (SBC) a fost acordat licența în 2006 pentru a oferi diplome britanice predate în limba engleză, la campusul sale emblematice - imaginat ca "Model Campus of Learning" - a stabilit la Campus Fuxing de la Universitatea din Shanghai pentru Știință și Tehnologie .

(Ca de toamna 2016)

Corp Student

Numărul de elevi: Aproximativ 1.600 de studenți, inclusiv 74 de studenți internaționali din 21 de țări și regiuni.

Facultate

SBC are în prezent aproape 80 de membri ai facultăților internaționale dispersate între 3 școli academice. În prezent, majoritatea an 4 cursuri sunt conduse de către facultate Fly-de universități partenere cu tutorii din SBC. Toate modulele USST sunt acoperite de predare facultate din campusul principal USST.

Domenii de studiu

SBC are trei școli, după cum urmează: School of Business și Management

Școala de Inginerie și Calculatoare

Școala de limbi, Educație și Culturi

NOTĂ: Fapte at-o privire sunt actualizate periodic, folosind cele mai recente date disponibile.

SBC Campus

sbcbanner102

istoric Campus

Construit aproape un secol în urmă, campusul unic SBC are o arhitectura europeană clasică și este situat în centrul Shanghai. Cladirile includ caracteristici germane, franceze și britanice de proiectare și grădini campus sunt menținute cu o combinație de caracteristici chineze și europene. Încă de când a fost construit campus, acesta a fost un loc de învățare distins și de cercetare, dar este, de asemenea, un loc care este o resursă pentru comunitatea locală.

fantastic Locație

studenții și personalul SBC se pot bucura de una dintre locațiile cele mai convenabile din orice universitate din China, cu restaurante, magazine, cinema si transport in cateva minute de campus. De exemplu, distanțele de mers pe jos de campus sunt: ​​statia de metrou - Shaanxi South Road, liniile 1, 10 și 12, stații de autobuz, baruri și restaurante, teatru, spitale, biblioteci publice și facilități sportive.

Shanghai Biblioteca și Spitalul Harmony sunt situate aproape una de cealaltă la doar 2 minute cu autobuzul sau taxiul de la campusul SBC, iar Shanghai Piața Cultura nou construit este chiar peste Shaanxi South Road.

Shanghai Hongqiao Airport este la 30 de minute cu taxiul și Aeroportul Internațional Shanghai Pudong este de 60 de minute cu taxiul. În mod alternativ, trenul glonț aduce sosiri de la Aeroportul Internațional Pudong la centrul orașului în aproximativ 30 de minute, apoi vizitatorii se pot transfera la metrou sau taxi la SBC Campus.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea BA-uri » Vedea Programe de Licență »

Programe

Această școală oferă și:

BA

BA (Hons), Business Management

Campus Cu normă întreagă 4 anii September 2019 China Shanghai

Gradul de Management oferit de Universitatea Sheffield Hallam la SBC este ideal pentru studenții care doresc să avanseze cunoștințele, aptitudinile și perspectivele de carieră în managementul afacerilor. Accentul se pune pe dezvoltarea abilităților practice și de înțelegere de afaceri, alături de cunoștințe academice. Predare prin proiecte și studii de caz legate de organizațiile din viața reală și scenarii îmbunătățește șansele de angajare. Există un accent pe abilitățile de necesare în organizațiile de afaceri, cum ar fi rezolvarea problemelor, luarea deciziilor, negociere, cercetare și management de proiect. [+]

BA (Hons) Management

Anul 2: Caile

Management 2 + 2s (1 + 2s) Business legate de Management 2 + 2s (1 + 2s)

Vă rugăm să consultați secțiunea curs de căutare pentru mai multe 2 + 2 (1 + 2) opțiuni.

* Studenții internaționali care au suficiente cerințe lingvistice academice și în engleză pot fi scutiți de anul de fundație și de a finaliza gradul în numai 3 ani.

Obiectivul general al proiectului pentru acest curs este că acesta este-specializarii centrice, academic provocator și oferă o experiență de student stimulatoare. Cursul facilitează studenților ":

Studiul organizațiilor, managementul acestora și mediul extern în schimbare, în care organizațiile funcționează; Pregătirea și dezvoltarea unei cariere în afaceri și management; Caracteristici superioare abilităților de învățare de-a lungul vieții și dezvoltarea personală pentru a contribui la societate în general. ... [-]

Ba management (Hons) evenimente

Campus Cu normă întreagă 4 anii September 2019 China Shanghai

Acest curs este proiectat pentru a produce absolvenți echipate cu abilitățile, cunoștințele și competența de a gestiona evenimente, care se pot angaja cu specialiști în planificarea și executarea unei serii de evenimente de rutină și complexe. Acest lucru poate include de selecție locul de desfășurare, siguranța publică și de control al mulțimii, furnizarea de personal, marketing, design si de asteptare, de promovare a muzicii și sponsorizare. [+]

BA Management (Hons) Evenimente

Anul 2: Caile

Events Management 2 + 2s (1 + 2s) Evenimente legate de Management 2 + 2s (1 + 2s)

Vă rugăm să consultați secțiunea curs de căutare pentru mai multe 2 + 2 (1 + 2) opțiuni.

* Studenții internaționali care au suficiente cerințe lingvistice academice și în engleză pot fi scutiți de anul de fundație și de a finaliza gradul în numai 3 ani.

Ce este acest curs despre?

Managementul evenimentelor devine din ce în ce mai important ca un specialist în domeniu de studiu. Evenimentele sunt foarte variate și pot varia de la mici funcții private la festivaluri la scară largă, turnee sportive, concerte pop, carnavaluri și internaționale mega-evenimente, cum ar fi Jocurile Olimpice.... [-]


Licenţă

Beng (Hons), electronică industrială și de control inginerie

Campus Cu normă întreagă 4 anii September 2019 China Shanghai

Acest curs oferă un program de studiu, care dezvoltă cunoștințe de bază și de înțelegere a principiilor de inginerie, matematică și de calcul, adecvate pentru domeniul electronicii industriale și inginerie de control. Acesta va permite să dezvolte cunoștințe de specialitate, intelectuale și abilități practice care vă va ajuta să analizeze, de a investiga și de a dezvolta soluții solide la problemele de inginerie. [+]

BEng (Hons) Electronică Industrială și Ingineria control

Anul 2: Caile

Electrice și electronice Inginerie conexe 2 + 2s (1 + 2s)

Vă rugăm să consultați secțiunea curs de căutare pentru mai multe 2 + 2 (1 + 2) opțiuni.

* Studenții internaționali care au suficiente cerințe lingvistice academice și în engleză pot fi scutiți de anul de fundație și de a finaliza gradul în numai 3 ani.

Acest curs grad este oferit de Universitatea John Moores din Liverpool și livrate la SBC.

Ce este acest curs despre?

Acest curs oferă un program de studiu, care dezvoltă cunoștințe de bază și de înțelegere a principiilor de inginerie, matematică și de calcul, adecvate pentru domeniul electronicii industriale și inginerie de control. Acesta va permite să dezvolte cunoștințe de specialitate, intelectuale și abilități practice care vă va ajuta să analizeze, de a investiga și de a dezvolta soluții solide la problemele de inginerie.... [-]


Beng inginerie (Hons) sisteme de producție

Campus Cu normă întreagă 4 săptămâni September 2019 China Shanghai

Acest curs oferă un program de studiu, care dezvoltă cunoștințe de bază și de înțelegere a principiilor de inginerie, matematică și de calcul, adecvate pentru domeniul ingineriei de fabricație. Acesta vă va permite să dezvolte abilități de cunoștințe de specialitate, intelectuale și practice care vă vor permite să analizeze, să investigheze și să dezvolte soluții robuste pentru fabricarea problemelor inginerești. [+]

BEng (Hons) De fabricație Ingineria Sistemelor

Anul 2: Caile

Inginerie mecanică legate 2 + 2s (1 + 2s)

Vă rugăm să consultați secțiunea curs de căutare pentru mai multe 2 + 2 (1 + 2) opțiuni.

* Studenții internaționali care au suficiente cerințe lingvistice academice și în engleză pot fi scutiți de anul de fundație și de a finaliza gradul în numai 3 ani.

Acest curs grad este oferit de Universitatea John Moores din Liverpool și livrate la SBC.

BEng (Hons) "Cu Managementul" Opțiunea

Aceste două programe de inginerie BEng (Hons) sunt concepute pentru a oferi cerințele educaționale inițiale pentru un inginer profesionist, împreună cu o gamă adecvată de competențe transferabile și de management. Ambele premii pot fi selectate în continuare o opțiune "cu Management", care prevede un an final de schimbat, inclusiv un modul de management strategic și un management de proiect tematice de inginerie, dacă se dorește.... [-]