Citește Descrierea Oficială

Universitatea din Nottingham Ningbo China (UNNC) a fost prima universitate chino-străină care și-a deschis porțile în China. Înființată în 2004, cu aprobarea completă a Ministerului chinez al Educației, suntem conduse de Universitatea din Nottingham cu cooperare din partea Zhejiang Wanli Education Group, un jucător-cheie în sectorul educației din China.

Fapte rapide despre universitate

 • Universitatea din Nottingham Ningbo China (UNNC) a fost prima universitate chino-străină care și-a deschis porțile în China în 2004.
 • La UNNC avem peste 6500 de studenți, iar aproximativ 750 sunt studenți internaționali
 • Avem peste 700 de membri ai personalului, împărțiți între serviciile academice și profesionale.
 • Personalul și studenții noștri provin din peste 70 de țări și regiuni din întreaga lume.
 • Universitatea este situată într-un campus de 144 acri (584,666 m²) din Ningbo, provincia Zhejiang.
 • Avem trei facultăți: Business, Știință și Inginerie, Științe Umane și Științe Sociale.
 • Oferim 28 de cursuri universitare și 22 de cursuri postuniversitare.
 • Universitatea are zece centre de cercetare și institute.
 • Am obținut o licență de acordare a doctoranzilor în decembrie 2008 și am aproximativ 300 de doctoranzi.
 • Avem prima clădire neutră din punct de vedere al carbonului din China, care găzduiește Centrul pentru tehnologii energetice durabile (CSET).

Raport anual

"2016 a fost un an de tranziție, cu numeroase inițiative și realizări interesante. Face un bun început în direcția misiunii noastre pentru 2020 și plasează UNNC într-o poziție mai puternică pentru viitor"

 • Prof. Chris Rudd Universitatea din Nottingham Ningbo Raport anual 2016 este acum disponibil. Acest raport a rezumat și a subliniat progresele cheie și realizările Universității din ultimul an academic. Acesta a împărtășit unele dintre cele mai proeminente realizări și momente pline de bucurie ale Universității în anul de început al implementării Strategiei 2020. Patru domenii importante de dezvoltare incluse în raport sunt:
 • Predare și Învățare
 • Cercetare și disciplină
 • Reformele și restructurarea
 • Responsabilitate socială și implicare comunitară

Absolvenți în cerere

Avem peste 6.000 de studenți și, în fiecare an, aproximativ 1500 de absolvenți cu calificări academice excelente, abilități transferabile, o perspectivă creativă și o perspectivă nouă. Acestea sunt solicitate de angajatorii din întreaga lume care recunosc beneficiile angajării talentelor cu o perspectivă internațională.

Politica noastră de internaționalizare înseamnă că studenții noștri pot studia la Universitatea din Nottingham din Marea Britanie sau pot să studieze în străinătate sau să studieze în alte universități din întreaga lume.

Studenții internaționali provin din peste 60 de țări din întreaga lume, iar studenții chinezi sunt selectați din majoritatea provinciilor pe baza examenelor de admitere la facultate.

Concurența pentru intrare este rigidă și studenții trebuie să aibă un nivel minim de engleză pentru a fi acceptați în programele noastre de studii. Suntem familiarizați cu o serie de calificări de absolvire a școlii de peste mări. Pentru informații suplimentare despre calificările necesare pentru a studia aici, trimiteți un e-mail echipei noastre de admitere.

Cercetare cu impact puternic

La cercetarea UNNC se desfășoară toate facultățile și disciplinele și avem mai multe centre și institute care generează cercetări cu impact ridicat.

Ne-am angajat să oferim expertiză de vârf în domeniul cercetării, care este relevantă pentru interesele și nevoile Chinei.

Studenții noștri postuniversitari joacă un rol important în comunitatea noastră de cercetare și suntem dornici să susținem talentul de cercetare al viitorului.

Personal de cea mai bună calitate

Avem peste 600 de personal didactic, de cercetare și servicii profesionale la UNCC, recrutați din universități de top, institute de cercetare și companii din cel puțin 40 de țări din întreaga lume.

Toate învățăturile din campus se desfășoară în limba engleză de către personalul detașat din Nottingham sau numit la standardele Universității din Nottingham.

Programe predate în:
 • Engleză

Această școală oferă și:

BA

The University of Nottingham Ningbo China

Acest curs oferă o educație cuprinzătoare de licență în finanțe și contabilitate, împreună cu o înțelegere pe deplin integrat a teoriei și practicile de management în dif ... [+]

BA (Hons) Finanțe, Contabilitate și Management

Acest curs oferă o educație cuprinzătoare de licență în finanțe și contabilitate, împreună cu o înțelegere pe deplin integrat a teoriei și practicile de management în diferite organizații. În special, gradul oferă un nucleu interdisciplinar puternic de material în teoria și practica contabilă și financiară, concentrându-se asupra firmei moderne și asupra mediului său financiar.

În calitate de absolvent, veți avea o bază fermă pentru o carieră de succes într-o serie de domenii de activitate sau pentru studii și cercetări ulterioare. Veți avea cunoștințe detaliate despre concepte de finanțe, contabilitate și management și abilitățile de a le aplica în mod independent în problemele de afaceri.... [-]

China Ningbo
Contactează şcoala
Engleză
La zi
3 - 4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
The University of Nottingham Ningbo China

... [+]

[-]
China Ningbo
Septembrie 2019
Engleză
La zi
3 - 4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
The University of Nottingham Ningbo China

Primul an cuprinde un program special de limba engleză pentru scopuri academice concepute de personal cu înaltă experiență de la Centrul aclamat de Limba engleză Learning ... [+]

Studii Europene ba Structura cursului

Anul 1 (Anul preliminar)

Acest an nu este obligatoriu pentru studenții cu calificări adecvate pentru intrarea în anul 2. Primul an cuprinde un program special de limbă engleză pentru scopuri academice, proiectat de personal cu o experiență deosebită de la Centrul de învățare a limbii engleze (CELE) aclamat la Universitatea din Nottingham. Acesta este atent integrat cu programele de studiu oferite de fiecare școală academică, astfel încât să pregătească studenții pe deplin pentru anii 2-4 de gradul.

Anul 2 (anul calificărilor)

În acest prim an de studii de specialitate puteți alege dintre modulele care acoperă fundațiile istorice, sociale și culturale ale Europei moderne. Aceste module sunt structurate în jurul abordarea învățarea centrată pe elev cu lectură vastă în timp ce practica abilitățile de studiu va fi nevoie de cercetare mai independent mai târziu în gradul dumneavoastră. Veți începe, de asemenea, cursurile de formare a limbilor străine, care sunt concepute pentru a promova abilitățile de comunicare multilingvistice necesare pentru a avea succes astăzi pe scena internațională.... [-]

China Ningbo
Septembrie 2019
Engleză
La zi
3 - 4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

BSc

The University of Nottingham Ningbo China

... [+]

[-]
China Ningbo
Septembrie 2019
Engleză
La zi
3 - 4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Licenţă

The University of Nottingham Ningbo China

... [+]

[-]
China Ningbo
Septembrie 2019
Engleză
La zi
3 - 4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

The University of Nottingham Ningbo China

Mavic Pro Drone Tour of The University of Nottingham Ningbo China