Vatel Hotel & Tourism Business School

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Studiați managementul hotelului la Școala Vatel din Suzhou, China

Unic în China, Vatel Suzhou oferă un mix de cursuri și practici teoretice în hoteluri, restaurante, stațiuni și alte instituții partenere.

Vatel Suzhou oferă două grade (un licențiat în trei ani și un MBA în doi ani) și programe personalizate pe termen scurt pentru directori și manageri. Toate cursurile sunt învățate în engleză pentru a oferi studenților noștri expunerea internațională de care au nevoie pentru a efectua în industria mereu mai solicitantă a ospitalității. Vatel Suzhou va aduce în China una dintre cele mai avansate arte ale ospitalității, „art de Vivre” franceză. Vatel Suzhou face parteneriat cu trei hoteluri de 5 stele la mai puțin de 30 de minute distanță de campus pentru a organiza practicile profesionale în timpul cărora studenții vor lucra alternativ în bucătărie, F.

Personalul didactic joacă un rol foarte important în succesul viitor. La Vatel, profesorii îți transmit cunoștințele și pasiunea pentru tine. Datorită metodelor interactive de instruire care sunt apropiate de realitatea domeniului ospitalității. Acestea vă oferă instrumentele pentru dezvoltarea abilităților dvs. tehnice, conceptuale și analitice ca viitori manageri. Angajamentul de lungă durată al personalului didactic Vatel, indiferent dacă sunt profesori universitari sau profesori invitați, selectați pentru excelența lor în domeniul specific, contribuie la succesul dvs.

Alegeți Vatel Suzhou

Datorită pregătirii sale profesionale și personalizate

Într-o economie globală și foarte competitivă, doar o diplomă nu mai este suficientă. Absolvenții Vatel recente sunt preferați față de alții pentru calitățile lor umane și profesionale.

Din cauza valorilor sale de responsabilitate și solidaritate

Spiritul Vatel își are rădăcinile în valorile împărtășite de echipa didactică și studenți: la Vatel, toată lumea are drepturi, dar și responsabilități, dar toți sunt împuterniciți să participe la succesul profesional al viitorului absolvent Vatel.

Din cauza programului de schimb Marco Polo

Candidații, în timp ce își continuă studiile în Vatel, sunt cufundați într-o cultură diferită, o limbă diferită, devin mai deschiși față de ceilalți, sunt mai bine pregătiți pentru a avea o carieră internațională.

Din cauza inovațiilor sale

În Convenția internațională anuală, toți directorii școlii Vatel sunt capabili să se întâlnească pentru a discuta inovațiile didactice în școlile lor. Cea mai bună dintre aceste inovații este apoi integrată în programele de predare Vatel.

Datorită celor 35.000 de studenți, o rețea pe care puteți conta

Fiecare dintre cei 7.000 de elevi, oriunde ar fi localizată școala sa gazdă, poate conta pe toți cei din grupul Vatel și pe cei 35.000 de elevi ai săi care lucrează în cele mai frumoase hoteluri de pe Pământ. Această rețea este mai puternică decât oricare alta pentru a vă ajuta să găsiți un loc de muncă care să se potrivească visurilor și ambițiilor voastre.

Din cauza sprijinului acordat hotelurilor JHM

Există numeroase hoteluri în cadrul JHM Group, care oferă stagii și locuri de muncă formale pentru studenții și absolvenții noștri. JHM îi ajută pe studenți să se dezvolte într-o carieră de succes în industria ospitalității.

126351_JHM.png

Join.ln Hospitality Management Co., Ltd. (JHM) oferă un nivel ridicat de cultură corporativă și un sistem riguros de management al întreprinderii, cu o perspectivă de management global a standardelor internaționale. O echipă internațională formată din cei mai buni talentați în managementul ospitalității se află într-un loc care să se asigure că fiecare oaspete care vizitează proprietățile noastre se poate bucura de experiență de cea mai înaltă calitate.

Portofoliul de brand al JHM este format din hoteluri de top Tonino Lamborghini

Pentru a sprijini extinderea rapidă și a asigura disponibilitatea suficientă a talentului pentru numărul său tot mai mare de proprietăți, Vatel Hotel

O școală de ospitalitate care oferă facilități de ultimă generație

un campus nou, de 3.500 de metri pătrați | 14 săli de clasă moderne echipate cu videoproiector și wifi | Cafenea Vatel pentru a vă exersa cocktailurile și abilitățile barista | o cameră de hotel nebună pentru a vă exersa abilitățile de curățare și reglare

Practici și stagii sunt disponibile în cele mai bune hoteluri din Suzhou și China

În total, 2376 de camere în 7 hoteluri sunt disponibile pentru studenții noștri pentru practici profesionale și stagii:

 • Suzhou Crowne Plaza: 354 camere
 • Suzhou Tonino Lamborghini: 91 de camere
 • Suzhou Kempinski: 458 camere
 • Suzhou Hyatt: 355 camere
 • Suzhou Nikko: 469 camere
 • Kunshan Tonino Lamborghini: 289 camere
 • Huangshi Tonino Lamborghini: 360 camere

Vatel Cafe și Vatel Restaurant disponibile pentru studenții noștri pentru a-și exersa abilitățile

 • Situat în campus, Vatel Cafe oferă cea mai bună oportunitate pentru studenții noștri de a practica managementul cafenelelor.
 • Situat în hotelul Suzhou Tonino Lamborghini, restaurantul Vatel oferă clienților locali bucătăria autentică franceză; între timp, oferă studenților noștri un centru de pregătire de înaltă performanță.

125682_125677_1Fduogongnengquxueshenggonggonghuodongquyufu.jpg

Bucurați-vă de stilul de viață Suzhou, tradiție întâlnită cu modern

Cu canale și lacuri celebre pe întregul oraș, Suzhou a fost numită '' Veneția Orientului ''. Este unul dintre cele mai vechi orașe din China, cu o istorie de peste 2.500 de ani, situată în delta râului Yangtze.

Marco Polo a vizitat Suzhou și a fost uimit de diversele ei culturi și industrie prosperă.

Fiind un oraș turistic, Suzhou este renumit pentru istoria, atracțiile turistice și dezvoltarea economică.

Paradisul din cer, Suzhou pe pământ

Clasat drept cel mai bun oraș viu din Chino, Suzhou este numit „țara peștilor și orezului” a resurselor naturale și a meșteșugurilor delicate. Specialități faimoase includ mătase Suzhou, broderie Suzhou, fonduri, instrumente muzicale tradiționale chineze, felinare, mobilier, sculptură de jad, tapiserie de mătase, ceai Biluochun, crabi de lac etc.

Centrul de transport

Parcul industrial Suzhou este cel mai dinamic și vital parc industrial din China, unde există mai mult de 3.000 de întreprinderi, zeci de hoteluri și stațiuni de înaltă calitate și cel mai mare centru comercial din Asia Suzhou Center. Situată pe cel mai important hub de transport, Suzhou se află la 30 de minute de Shanghai cu trenul de mare viteză.

Bijuterie istorică și culturală

Acest oraș are peste 60 de grădini clasice păstrate, care sunt listate ca Patrimoniul Cultural Mondial, cum ar fi Grădina Administrator Humil, Grădina persistentă. În afară de aceasta, există faimoasa operă Kunqu și Pingtan (cântat la baladă în Suzhou format). Străzile și benzile din zona orașului vechi sunt în stilul Song-dinastiei. Faceți timp și întâlniți cea mai tradițională cultură aici, în Suzhou.

Vater, o rețea globală de școli de management al ospitalității și alți absolvenți

Vatel are 50 de școli de management al ospitalității, situate în Europa, în America, în Asia și în Africa. Aceștia au aceeași misiune: pregătirea generațiilor tinere pentru a-și construi viitorul profesional în industria internațională a ospitalității și a managementului turismului.

Vatel a decis să:

 • Tehnici de management de predare bazate pe două secole de istorie în industria ospitalității, bazate pe servicii de înaltă calitate și pe satisfacția clienților. Aceasta include toate aspectele culturale ale clienților, de la țara în care se află hotelul până la personalul care lucrează în el.
 • Transmite arta franceză a ospitalității, recunoscută în întreaga lume ca semn al calității, al bunului gust și al excelenței.
 • Preda limba franceză în toate țările care nu vorbesc limba franceză în care își desfășoară activitatea Grupul.

Avem acum 35.000 de studenți care lucrează în întreaga lume și care sunt mândri să se numească Vateliens și să lucreze în cele mai frumoase hoteluri de pe Pământ.

Vatel este internațional

La începutul secolului XXI, la 20 de ani de la deschiderea primei școli Vatel în Franța, toți factorii de dezvoltare internațională erau gata de a merge: conceptul nostru educațional, bazat pe amestecul progresiv și controlat de teorie și experiență profesională, a fost dovedit; este durabil și gata de a fi extras în străinătate. De atunci, s-au deschis noi campusuri în Europa, Asia, America și Africa.

Situată pe patru continente, rețeaua de școli Vatel alcătuiește primul grup de școli de afaceri la nivel mondial în managementul ospitalității și turismului, ales de profesioniști drept cea mai bună școală de administrare a ospitalității.

Spiritul Vatel, valori de-a lungul vieții

Succesul lui Vatel se bazează pe cinci piloni. Peste tot în lume, membrii facultății noastre au învățat să:

 • au legături profunde cu elevii lor.
 • creează condiții de învățare dinamice.
 • transmit cunoștințele și cunoștințele lor.
 • introduceți conceptul de conduită adecvată în toate situațiile.
 • au relații strânse cu profesioniștii care lucrează în posturi de management hotelier și turistic.

Echipele didactice ale Grupului Vatel sunt formate în egală măsură din profesori din universități și profesioniști care și-au făcut un nume în domeniile lor.

Locații

Suzhou

Address
No 1. Renai Road Suzhou Industrial Park
Suzhou, Jiangsu, China

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră