Citește Descrierea Oficială

Zhejiang International Universitatea de Studii (ZISU) este o universitate publică sub autoritatea din provincia Zhejiang, în cazul în care Limbi și Literaturi Străine sunt discipline avantajate, literatură, economie, management, pedagogie, științe, artă și alte discipline dezvolte coordonat. ZISU pot fi urmărite înapoi la Zhejiang Colegiul de Educație fondat în 1955 și a început învățământul pre-universitar obișnuită în 1994. A început să adopte prezenta numele în 2010.

Universitatea este o bază pentru cultivarea talentelor aplicate la nivel internațional. În prezent, 8200 full-time elevii studiază în mai mult de 30 de specializări pentru studii universitare de licență sau de grad asociat oferit în 12 școli.

Universitatea promovează în mod activ schimbul de educație internațională și cooperare. ZISU este universitatea reprezentativ al guvernului chinez de licență restante program de schimb internațional și provincia Zhejiang de licență restante program de schimb internațional. Prin proiecte internaționale comune de dezvoltare, cum ar fi recunoașterea reciprocă a creditelor și grade, universitatea trimite 250 de studenți anual în străinătate. Relații Corporative au fost stabilite cu Rusia, Germania, Spania, Franța, Australia, Japonia, Coreea de Sud, Chile, Mexic și alte țări și regiuni, în aproximativ 30 de țări și mai mult de 60 de colegii și universități. ZISU recrutează, de asemenea, din America de Nord, America Latină, Europa de Est și Europa de Vest și în alte domenii de studenți internaționali care studiază în ZISU pentru termeni lungi sau scurte. Universitatea a organizat, de asemenea, instituția Confucius cu Universitatea Națională din Guineea Ecuatorială de a participa activ la promovarea internațională din China.

Universitatea este situat în Hangzhou, capitala provinciei Zhejiang. ZISU are două campusuri, Wensanlu campus și Xiaoheshan campus, totale ocupă 430,000 m2. Wensanlu campus este situat în centrul orașului Hangzhou cu trafic convenabil. Partea de sud a Wensanlu campus este West Lake, și partea de est este canal vechi. Xiaoheshan campus este situat în zona de învățământ superior de Hangzhou cu aer proaspăt și peisaj frumos, care este locul ideal pentru a studia.

Programe predate în:
  • Engleză
  • Chinez

Această școală oferă și:

BA

Zhejiang International Studies University

Acest program are ca scop cultivarea largi vedere global studenți și talentele multi-disciplinare a face afaceri în China, care au o bază solidă de limba engleză, cunoști ... [+]

Acest program este predat în limba engleză, are ca scop cultivarea largi vedere global studenți și talentele multi-disciplinare a face afaceri în China, care au o bază solidă de limba engleză, cunoștințe de afaceri internaționale, lingvistică aplicată, aplicat economie, managementul afacerilor și dreptul internațional, de înțelegere a practicii internaționale de afaceri, abilități și umaniste Științele Comunicării afaceri, și capacitatea de a profesiilor cum ar fi gestionarea comunicării interculturale și arbitrajul internațional în competiția de afaceri internaționale și cooperare.

Lungime & Credits

Acesta este un program de patru ani, variind de la 3 la 6 ani. 16 ore de clasă egale cu 1 credit, 1-săptămână ore activitate egală cu 1 credit. 121 de credite sunt necesare pentru absolvire cu 113 credite pentru ore de clasă și 8 credite pentru ore de activitate de inovare și antreprenoriat. Există aproximativ 1936 oră de studiu, cu 4 ani. ... [-]

China Hangzhou
Septembrie 2019
Engleză
La zi
3 - 6 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză