Read the Official Description

Suntem un parteneriat între Universitatea Zhejiang și Universitatea Illinois din Urbana-Champaign. Oferim experiențe extraordinare de învățare cu posibilități nelimitate Ne angajăm să educăm inovații în domeniul ingineriei și al liderilor de mâine.

INSTITUTUL ZJU-UIUC

Universitatea Zhejiang-Universitatea Illinois din cadrul Institutului Urbana-Champaign (Institutul ZJU-UIUC sau ZJUI) este un nou colegiu de inginerie coordonat în cooperare. Prin introducerea curriculum-ului și a resurselor de inginerie de renume mondial de la UIUC, completat cu contribuțiile colegiilor și departamentelor contrapartide din ZJU, Institutul ZJU-UIUC va oferi o educație de inginerie de clasă mondială.

  • Universitatea din Zhejiang

Fondată în 1897, Universitatea Zhejiang este una dintre cele mai vechi și mai prestigioase instituții de învățământ superior din China. Raportarea directă către Ministerul Educației, Universitatea Zhejiang este o universitate "211 Proiect" și "Proiectul 985" cu sprijin puternic din partea guvernelor centrale, provinciale și locale. Este membru al Ligii C9 și al Asociației Universităților Pacific Rim. Programele de inginerie ale Universității Zhejiang au ocupat locul 4 în clasamentul mondial al celor mai bune universități globale, publicate de US News

  • Universitatea Illinois din Urbana-Champaign

Fondată în 1867, Universitatea Illinois din Urbana-Champaign (UIUC) este o universitate publică de cercetare intensivă din SUA. Este membru fondator al celei de-a zecea conferințe și membru al Asociației Universităților Americane. Universitatea este considerată o instituție publică "Ivy". UIUC sa clasat pe locul al patrulea în clasamentul academic al universităților mondiale în inginerie / tehnologie și științe, publicat în 2015.

Cercetare

Institutul ZJU-UIUC distruge granițele dintre disciplinele de inginerie tradiționale și nu intenționează să înființeze departamente sau institute bazate pe discipline. În schimb, ea creează echipe și activități interdisciplinare și încurajează convergența cunoașterii multidisciplinare și cooperarea transfrontalieră. Corespunzând acestui accent interdisciplinar, sunt organizate cursuri experimentale care includ Știința Ingineriei și Sistemelor, Sistemele Informatice și Științele Digitale și Știința Ingineriei Energiei și Mediului. Cursurile care pun accentul pe spiritul antreprenorial și pe rezolvarea problemelor creative sunt incluse pe parcursul curriculum-ului. Cursurile de design includ studenți din programe de studii multiple, care lucrează împreună. Aceste activități cultivă talente inovatoare cu cunoștințe transversale și multidisciplinare.

Facultatea de Piscină

  • Cercetători remarcabili stabiliți în câmpurile lor
  • Profesori de statură internațională
  • Membrii Planului Național pentru Talente Naționale pentru Tineret

Sursa Facultății

  • Universitatea Illinois din Urbana-Champaign
  • Talente recrutate de universități internaționale de nivel superior, care includ MIT, UC Berkeley, UIUC, Caltech, ZJU, Tsinghua, Cambridge etc.
  • Universitatea din Zhejiang

Campusul internațional

Institutul ZJU-UIUC se bazează pe Campusul Internațional al Universității Zhejiang. Pentru a explora noile modele de învățământ superior care combină cele mai bune practici din est și vest, trage din experiențele educaționale avansate din întreaga lume și cultivă talentul inovativ cu o viziune internațională, Universitatea Zhejiang a inițiat dezvoltarea unui campus internațional în februarie 2013. Planul a fost aprobat de Ministerul Educației în octombrie 2015, și primii studenți înscriși în septembrie 2016. Campusul internațional pune accentul pe un model de colegiu rezidențial. Fiecare colegiu rezidențial oferă o învățare prietenoasă și de susținere și - mediu de viață. Fiecare elev are un dormitor privat, baie comună și spațiu comun de locuit. Fiecare colegiu oferă facilități de bibliotecă, săli de studiu, spații de discuții și interactiv, facilități de spălătorie, spații de activitate și săli de fitness.


Locație

Campusul Internațional este situat în Haining, în nord-estul provinciei Zhejiang. Haining este în centrul zonei economice Yangtze River Delta, cu Hangzhou la vest, Suzhou la nord și Shanghai doar 120 km spre est. Există cinci aeroporturi interne și internaționale în termen de 2 ore de mers cu mașina, Shanghai-Hangzhou feroviare de mare viteză traversează orașul. Mai multe autostrăzi din și din jurul orașului se conectează la Hangzhou, Suzhou, Shanghai, Ningbo și restul Chinei.

burse de studiu

1) Burse de excelență internaționale

Candidații cu cea mai mare calificare vor primi o Bursă Internațională de Excelență, care include:

· Pregătire completă: 200.000 CNY pe an

· Cazare în campusul Haining: 8.000 CNY pe an

· Asigurarea medicală universitară studențească: 800 CNY pe an. (Elementele relevante de asigurare medicală pot fi găsite la www.lxbx.net).

· Indemnizație de viață: 1400 CNY pe lună

Fiecare savant va fi revizuit anual și reînnoit până la patru ani universitari, în condițiile în care studentul îndeplinește cerințele pentru progresul satisfăcător față de grade și urmează regulile Universității din Zhejiang și ale Universității Illinois din Urbana-Champaign.

2) Sprijinirea burselor

În 2018, fiecare student internațional a recunoscut, dar nu a primit o bursă internațională de excelență, va primi o bursă de sprijin care acoperă:

· Indemnizație parțială de școlarizare: 80.000 CNY pe an

· Asigurarea medicală universitară studențească: 800 CNY pe an. (Elementele relevante de asigurare medicală pot fi găsite la www.lxbx.net).

Renewable până la 4 ani universitari, sub rezerva unei revizuiri anuale similare cu cea a Bursei de Excelență Internațională.

Aplicați prin https://my.zjui.illinois.edu/submit/login.asp

Programs taught in:
Engleză

Această școală oferă și:

Licenţă

Zhejiang University/University of Illinois at Urbana-Champaign Institute

Zhejiang University/University of Illinois at Urbana-Champaign Institute oferă ingineria calculatoarelor. Ingineria informatică dezvoltă înțelegerea de către elev a unui ... [+]

PREZENTARE GENERALĂ A PROGRAMULUI

Zhejiang University/University of Illinois at Urbana-Champaign Institute oferă ingineria calculatoarelor. Ingineria informatică dezvoltă înțelegerea de către elev a unui sistem informatic de sus în jos - de la software-ul aplicației la sistemele de operare la hardware și circuite. Ea pregătește elevii să creeze o gamă largă de sisteme și dispozitive de calcul pe care le folosim cu toții și depind de fiecare zi.

Elevii care finalizează cu succes programul și îndeplinesc cerințele ambelor universități vor primi două diplome de licență în domeniile lor majore:

-Bachelor de Științe de la Universitatea din Illinois

-Bachelor de Inginerie de la Universitatea Zhejiang... [-]

China Hangzhou
September 2019
4 - 4 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Zhejiang University/University of Illinois at Urbana-Champaign Institute

Zhejiang University/University of Illinois at Urbana-Champaign Institute oferă programul de inginerie civilă și de mediu. Acest program produce ingineri civili și de medi ... [+]

PREZENTARE GENERALĂ A PROGRAMULUI

Zhejiang University/University of Illinois at Urbana-Champaign Institute oferă programul de inginerie civilă și de mediu. Acest program produce ingineri civili și de mediu responsabili cu proiectarea și construcția infrastructurii civile și maritime a națiunii (clădiri, poduri și structuri offshore, sisteme autostrăzi, aeroporturi și sisteme de transport al energiei, baraje, încuietori, diguri și canale; toate sistemele de tratare și distribuție a apei și toate aspectele legate de gestionarea mediului și de prevenirea și remedierea poluării.

PERSPECTIVELE DE CARIERĂ

Absolvenții lucrează în domenii precum:

construcția și gestionarea proiectelorpoluării și ecologieicalitatea apei și tratamentulhidrologiepericolele biologice și contaminareadinamica subterană și izolarea deșeurilortransporturbanism și managementautostrada si ingineria traficuluicomportament structural, analiză și designorașele inteligente și infrastructura inteligentăprevenirea dezastrelor și atenuarea acestora... [-]
China Hangzhou
September 2019
La zi
4 - 4 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Zhejiang University/University of Illinois at Urbana-Champaign Institute

Zhejiang University/University of Illinois at Urbana-Champaign Institute oferă program de inginerie electrică. Ingineria electrică este o disciplină cu mai multe fațete ș ... [+]

PREZENTARE GENERALĂ A PROGRAMULUI

Zhejiang University/University of Illinois at Urbana-Champaign Institute oferă program de inginerie electrică. Ingineria electrică este o disciplină cu mai multe fațete și a produs o progresie uluitoare a inovațiilor tehnologice care au modelat practic fiecare aspect al vieții moderne. Este o disciplină care evoluează rapid, bazată pe aplicarea matematicii, a fizicii și a calculelor pentru a răspunde nevoilor societății noastre de vârstă informațională în rețea.

Elevii care finalizează cu succes programul și îndeplinesc cerințele ambelor universități vor primi două diplome de licență în domeniile lor majore:

-Bachelor de Științe de la Universitatea din Illinois... [-]

China Hangzhou
September 2019
La zi
4 - 4 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Zhejiang University/University of Illinois at Urbana-Champaign Institute

Zhejiang University/University of Illinois at Urbana-Champaign Institute oferă Programul de Inginerie Mecanică. Ingineria mecanică este unul dintre cele mai diverse progr ... [+]

PREZENTARE GENERALĂ A PROGRAMULUI

Ingineria mecanică este unul dintre cele mai diverse programe din domeniul ingineriei. Ea afectează aproape toate aspectele vieții noastre și cuprinde multe domenii de specializare: sistemele auto; Bioinginerie; ardere și propulsie; metodologia de proiectare și tribologia; sisteme și controale dinamice; sisteme de energie și termodinamică; mecanica fluidelor; transfer de căldură; producție și producție; comportamentul și prelucrarea materialelor; precum și a fenomenelor și sistemelor la scară micro și nano-scale.

PERSPECTIVELE DE CARIERĂ

Absolvenții vor lucra în poziții de conducere și management tehnic în domenii precum:

Producție, energie și transport.Industria aerospațialăApărare și securitateSoftware de calculator și electroniceAutomotiveMediu inconjuratorSănătate și inginerie biologicăCercetare și dezvoltareroboticăSisteme termiceAutomatizare industrialaCARACTERISTICI DISTINCTIVE... [-]
China Hangzhou
Înscriere Deschisă
La zi
4 - 4 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză