American University of Cyprus

Introducere

Citește Descrierea Oficială

La ASC, studenții sunt capabili să stabilească o relație de lucru strânsă cu profesorii lor, să participe la forumuri de discuții, să lucreze la clase mai mici și, mai ales, sunt încurajați activ să se elibereze de mintea lor

Participarea studenților noștri la procesul de educație este asigurată în mod natural, deoarece sunt capabili să gândească pentru ei înșiși, să analizeze date, să gândească, să învețe, să obțină concepte informative și să își realizeze potențialul.

Obiectivul principal al ASC este de a încuraja dezvoltarea intelectuală și dezvoltarea elevului și de a permite mentalității acestuia să cuprindă o abordare mai largă a educației sale. Wealso subliniază importanța studenților care dobândesc abilități excelente de comunicare scrisă și verbală, care sporesc în continuare abilitățile teoretice ale studenților noștri.

Studiul la ASC va aduce, fără îndoială, beneficii studenților, în comparație cu studierea la universități cu sisteme de învățământ mai tradiționale, deoarece vor putea să stabilească singuri aspectele importante ale educației lor. Ei creează o platformă de la care să își desfășoare activitatea academică și să conducă în multe aspecte ale vieții lor, adaptând un plan de viață progresiv și gânditor.

Studenții care îmbrățișează și absolvă studiile AUC, cu concepte interdisciplinare, vor explora, examina și sintetiza mințile lor pentru a-și permite să-și utilizeze propriile capacități în cea mai bună măsură a abilității lor.

Informatii generale

Viziunea ASC

În lumina științei,

  • Pentru a oferi educație și instruire de înaltă calitate,
  • Pentru a efectua studii de cercetare și activități de publicare,
  • Pentru a împărtăși concluziile cu societatea la nivel local și internațional,
  • Pentru a contribui la acumularea de cunoștințe globale.

Misiunea ASC

  • Pentru a păstra și proteja moștenirea culturală a orașului închis din Nicosia,
  • Pentru a contribui la dezvoltarea regiunii în dimensiunile educaționale, culturale și socio-economice,
  • Educarea elevilor pentru a avea valori culturale la dimensiunile naționale, pentru a dezvolta abilități de gândire critică, a lua decizii analitice și a genera soluții la scară globală.

Limba educației

Toată educația la ASC se desfășoară în limba engleză.

Programe academice

În AUC există în prezent trei Facultăți de învățământ, care includ șase cursuri universitare.

An academic

ASC operează un an universitar de două semestre, primul semestru începând în septembrie și încheind la sfârșitul lunii ianuarie și al doilea semestru începând în februarie și culminând în iunie. Există, de asemenea, programe de școală de vară care vor fi disponibile de la mijlocul lunii iunie până la sfârșitul lunii august.

Campus

Campusul American University of Cyprus este situat în „Orașul cu Valea Murală” din Nicosia, cu un serviciu de autobuz frecvent către zonele înconjurătoare.

Viața AUC

Concentrația ASC este crearea unui mediu de învățare care să încurajeze elevii să îmbrățișeze cultura care ne înconjoară. Universitatea este o instituție în continuă evoluție, care a crescut într-un ritm rapid, cu nucleul fiind centrat în jurul lectorilor motivați calificați, echipa administrativă prietenoasă și personalul auxiliar. Zona înconjurătoare este o masă de culoare și farmec încântătoare pentru minte și provocatoare pentru simțuri, universitatea combinând un loc modern și tehnic de învățare cu cadrul istoric și cultural.

american university of cyprus ile ilgili görsel sonucu

Acreditări și membri

Acreditari

124221_accreditations.png

Üyelikler

124223_Uyelikler.png

Locații

Nicosia

Address
Şht. Salahi Şevket Sk 46, Lefkoşa 99010
Nicosia, Nicosia, Cipru