Citește Descrierea Oficială

Casa College

Casa College din Nicosia, Cipru, admite solicitanții pe baza unor criterii care demonstrează capacitatea absolvenților de a urma un învățământ superior și, în cele din urmă, îndeplinesc toate cerințele de absolvire. Menținem standardele internaționale de învățământ superior. Casa îi ajută pe elevi să devină indivizi educați, să-și atingă obiectivele academice și de carieră și să-i ajute să își asume roluri responsabile într-o lume în schimbare a cooperării și interdependenței internaționale. Casa oferă studenților o experiență educațională completă, creând un mediu în care se vor dezvolta intelectual și personal. Aceasta este ceea ce face Casa College una dintre cele mai bune opțiuni de educație pentru tine.

Suntem cu voi la fiecare pas

La Casa, înțelegem că luarea deciziei de a studia în străinătate nu este una ușoară. Înțelegem cum vă simțiți și suntem aici pentru a vă sprijini. Vă oferim cel mai bun suport și îngrijire în timp ce studiați la Casa College . După ce am ajutat mii de studenți, știm ce să ne așteptăm și cum să ne ajutăm. Profesorii noștri sunt profesioniști, pasionați și dedicați pentru a vă ajuta să reușiți. Fiecare profesor înțelege nevoile studenților internaționali - oferind o comunitate de încredere, îngrijire și succes. Curriculumul nostru este adaptat și personalizat pentru a vă potrivi și nevoilor dvs. Vom lucra împreună cu dvs. pentru a vă dezvolta baza completă de calificare - academică, lingvistică, culturală și socială - astfel încât să deveniți o persoană sigură care va reuși în fiecare etapă a carierei viitoare.

Detalii de contact

Casa College

Domnul Nasir Hussain

Ofițer internațional de admitere

Strada lui Jean Moreas 1075 - NICOSIA. CIPRU

Programe predate în:
Engleză

Această școală oferă și:

BA

Casa College

Programul oferă o înțelegere aprofundată a standardelor și practicilor din industria hotelieră. Acești absolvenți vor fi echipați cu cunoștințele și abilitățile necesare ... [+]

Despre

Programul oferă o înțelegere aprofundată a standardelor și practicilor din industria hotelieră. Acești absolvenți vor fi echipați cu cunoștințele și abilitățile necesare pentru a-și desfășura o carieră de succes în industria ospitalității internaționale.

Programul General permite studenților să obțină abilitățile necesare pentru a fi manageri de succes.

Prin completarea programului de administrare a hotelului elevii vor dezvolta cunoștințele și abilitățile necesare pentru a deveni lideri și a dezvolta o carieră în industria ospitalității. Mai mult decât atât, studenții vor primi cunoștințe teoretice neprețuite într-o varietate de domenii cheie de management, cercetare, evaluare, gândire critică și rezolvarea problemelor, culminând într-un program bine format. Elevii devin bine pregătiți în bucătăria noastră profesională și bine echipată, în plus față de propriul nostru restaurant amenajat, permițându-le astfel să câștige experiența unui mediu live real. Programul presupune o perioadă de patru luni de practică plătită la sfârșitul semestrului III al studiilor. Perioada de practică oferită studenților acestui curs poate oferi venituri suplimentare pentru taxele de școlarizare din ultimul an de studiu.... [-]

Cipru Nicosia
Septembrie 2019
Engleză
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Casa College
Website
Număr de telefon
+357 22 681882