Cyprus West University

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Cyprus West University fost înființată în 2015 și situată în Ciprul de Nord. Ca instituție de învățământ superior, ea simbolizează aspectul contemporan al Ciprului, care este un centru istoric și cultural al Mediteranei.

Universitatea are 8 programe (4 Facultăți și 1 Școală) care oferă studii superioare. Mediul de utilizare este în limba turcă și engleză. Mai mult, Școala pregătitoare engleză este disponibilă pentru studenții care necesită perfecționarea limbii engleze. Universitatea oferă multe servicii, cum ar fi dezvoltarea studenților și centru de consiliere, centru de sănătate, consiliere psihologică și centru de orientare autobuz școlar și biblioteci și laboratoare de calculatoare. Aceste servicii permit studenților să interacționeze și să cunoască multe culturi.

O educație axată pe viața reală și sector

Lumea afacerilor și studenții doresc o educație mai aproape de viața reală.

Creșterea accentului pe stagii și proiecte în universități și creșterea numărului de programe de cooperare care îmbină viața profesională și educația.

Educație internaționalizată

Datorită importanței experienței internaționale în lumea globală și a creșterii mobilității studenților, Cyprus West University stabilește noi relații cu instituții străine și alte universități bazate pe principiul câștigului reciproc pentru susținerea schimbului și a două sau trei programe partenere ca precum și cursuri duale, programe minore.

Educație individualizată

Cyprus West University este dedicată să ofere o serie de programe de formare constând dintr-o diplomă duală, minoră, de schimb, diplomă duală și multe cursuri elective, pentru a ajuta studenții să își dezvolte competența și abilitatea personală. În viitor, calitatea și cantitatea acestor programe alternative vor crește, sper, în concordanță cu cerințele noii generații.

Importanța certificatelor și a ecusoanelor în locul diplomelor

Astăzi și în viitor, instituțiile vor fi recrutate pe baza competenței și abilităților în loc de o diplomă universitară clasică. Numărul instituțiilor care oferă ecusoane și certificate va crește, iar educația trebuie împărțită în pachete mici. De exemplu, căutarea unui „inginer computer” pentru o companie care dorește să dezvolte o aplicație iPhone sau o aplicație Android nu va rezolva problema acesteia. Studentul universitar care se diferențiază face lumea diferită.

Program de instruire pentru antreprenor

Șomajul din întreaga lume este foarte critic (aproximativ 3 miliarde de oameni vor să lucreze, dar doar 1,2 miliarde de oameni lucrează.)

Oportunitățile de angajare trebuie create în fiecare an în țările în curs de dezvoltare. De exemplu, trebuie create anual 750 de mii de noi oportunități de muncă pentru țara noastră. Singura modalitate de a realiza acest lucru este de a crea inițiative tehnologice cu valoare adăugată ridicată. Universitățile ar trebui să vizeze antreprenorii, precum și proiectele de cercetare.

Model de antrenament cu lichid de timp

În prezent este implementat un calendar academic strict. Antrenamentul început în septembrie este conceput ca 14 săptămâni, fiecare program durează 8 semestre.

În viitor, studentul va putea susține cursurile și examenul în orice moment (semestrul, ziua și ora) în conformitate cu programul său de timp. Toți vor putea obține o diplomă de licență într-o perioadă mai lungă de timp sau în 3 sau 2,5 ani.

Divizibilitatea și portabilitatea programelor

Un program obișnuit de licență este format din 240 de credite de la aceeași universitate. În viitor, însă, studentul își poate încheia primul an la universitatea A, anul doi la universitatea B și semestrul II cu un program de schimb la universitatea C din Europa.

În al doilea semestru al celui de-al treilea an, el poate studia la universitatea D din China și în al patrulea an în Canada sau Dubai. Apoi poate absolvi programul post-universitar în al cincilea an la New York. (Educația poate fi finalizată în cinci universități, 3 continente și 7 campusuri.)

Tranziția și coerența dintre universități și programe vor oferi cele mai ideale modele educaționale în viitor și vor reduce înclinația în țările în curs de dezvoltare și în țările dezvoltate

Modele de cursuri hibride și noi

Cursurile online multi-înregistrate deschise devin din ce în ce mai populare. Multe universități au început să prefere modelele hibride în care sistemele on-line și off-line erau amestecate în raporturi diferite în funcție de subiect și curs. În modelul de educație, cursul transferă partea părții cognitive, care este mai ușoară înainte de lecție, către sistemul off-line și părțile mai dificile ale cursului și transformă rolul profesorilor într-un mentor, mai degrabă decât într-un lector. Emisiile video și hologramele video de înaltă calitate, care se așteaptă să fie utilizate mai eficient în viitor, vor adăuga noi dimensiuni educației în universități.

În viitor, vom vedea mai multe instruiri online, mai multe instrucțiuni în flipped, mai multe cursuri hibride și mai multe cursuri comune. O minunată seninătate a pus stăpânire pe întregul meu suflet, ca aceste dulci dimineți de primăvară de care mă bucur din toată inima. Sunt singur și simt farmecul existenței.

Campusul CWU

Campus într-un tur conceput pentru potențiali studenți. Veți vedea cum universitatea noastră le place facilitățile, studenții și viața la această universitate. Faceți cunoștință cu reprezentanții noștri de admitere pentru a afla mai multe despre programele noastre și a decide ce este cel mai bine pentru dvs.

Perspectivele noastre privind educația

Vor fi antreprenori, nu state sau mari corporații, care vor permite lumii să iasă din depresia economică în care a căzut. Dar pentru a fi un antreprenor de succes, studenții trebuie să fie educați puternic și să stabilească personalități recunoscute în lumea academică. Unii absolvenți universitari sunt dispuși să își desfășoare cariera personală, în timp ce alții ar putea continua inițiative pentru crearea de locuri de muncă pentru alții. Cu toate acestea, obiectivul educației universitare depășește limitele limitate de a găsi un loc de muncă sau de a începe o afacere și implică ajutarea studentului în căutarea adevărului, dezvoltarea personală și deschiderea de noi orizonturi.

Valorile noastre

Valorile de bază ale Cyprus West University sunt de a contribui la bunăstarea socială prin construirea de cunoștințe libertare, participative și bazate pe proiecte care respectă credințele și diversitățile. În relația cu toți acționarii sociali, Cyprus West University adoptă o comunicare transparentă, responsabilă, respectuoasă, flexibilă și bidirecțională. Cyprus West University indiferent de timp și condiții, pledează pentru supremația științei și tehnologiei, argumentând independența și autonomia activităților de educație și formare în toate domeniile politice și economice.

Cyprus West University pregătește mediile care susțin creativitatea, învățarea și explorarea și consideră diferențele culturale drept bogăție, oferind un mediu în care studenții internaționali și membrii facultăților pot lucra împreună. În lumina științei pozitive și a valorilor culturale tradiționale, studenții Cyprus West University dobândesc cunoștințe și abilități profesionale în mediul social și învață să facă față structurii și problemelor complexe ale lumii actuale.

132228_photo-1522202176988-66273c2fd55f.jpgBrooke Cagle / Unsplash

Misiune

Cyprus West University se angajează să furnizeze servicii societății cu studenți siguri de sine și personal academic care au responsabilitate socială în lumina gândirii individuale și deschise abordării interdisciplinare, de asemenea, care pot contribui la științe, producție artistică și inovații tehnologice la nivel național și internațional nivel.

Viziune

Universitatea noastră va desfășura activități academice cu un design educativ inovator, interdisciplinar, care este sensibil la nevoile oamenilor din țara noastră, cu o cultură corporativă liberală și participativă care respectă diversitățile și credințele. Informațiile produse în acest domeniu vor oferi studenților noștri oportunitatea de a primi o educație de nivel mondial și de a avea cunoștințe și abilități pentru a concura în cariera lor profesională din întreaga lume.

Mesajul rectorului

Dragi studenti,

Cyprus West University este o „universitate” de top din topul universităților din Cipru, angajate în excelența academică în educație. Cu membrii personalului academic înalt calificat, misiunea Cyprus West University este misiunea de a pregăti studenți bine echipați în ceea ce privește abilitățile științifice, academice, tehnice și social-culturale și de a-i educa pentru a fi persoane cu înaltă calificare, care aruncă o privire la viitor cu speranță.

Cyprus West University își propune să servească comunitatea prin studenți siguri de sine și membri ai personalului academic care sunt deschiși la idei și abordări interdisciplinare, dispuși să contribuie semnificativ la inovațiile din tehnologie, știință și producții artistice și sunt conștienți de responsabilitatea socială. în lumina gândurilor libere.

Cyprus West University este o universitate internațională situată într-unul dintre cele mai frumoase orașe din Cipru, iar viziunea sa este să modeleze viitorul în structura istorică a orașului.

Deținând un loc prestigios în studiile științifice și științifice, precum și desfășoară activități extracurriculare active, Cyprus West University le permite studenților să se simtă mândri că fac parte dintr-o instituție atât de remarcabilă.

Cu stima,

Prof.Dr. Ömer Camcı

Locații

Famagusta

Address
İsmet İnönü Bulvarı, 29
Cyprus West University

99450 Famagusta, Cipru

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră