Citește Descrierea Oficială

Colegiul

Internapa College este o instituție privată de învățământ superior înregistrată la Ministerul Educației

Alegerea colegiului potrivit poate fi uneori copleșitoare. Vă prezentăm mai jos caracteristicile distincte ale Colegiului nostru care vă pot ajuta să decideți dacă aceasta este cea mai bună opțiune pentru dvs. și ce ar trebui să vă așteptați să obțineți din învățământul dvs. superior alegând Internapa College .

Programe acreditate
 • Programele noastre acreditate vă pot ajuta să vă transferați creditele la orice Universitate din lume
Valoare pentru comisioane bănești
 • Pe baza facilităților și serviciilor pe care le oferim studenților noștri, oferim un pachet de taxe pentru colegii extrem de competitive.
Stagii de reputație
 • Târgul nostru anual de locuri de muncă atrage organizații renumite pentru ospitalitate și turism, unde studenții vor avea șansa să câștige experiență din partea liderilor din industrie.
Locația ideală
 • Situat între două mari destinații turistice europene: Ayia Napa
Oportunități de transfer
 • Parteneriatele noastre puternice cu universități de vârf înseamnă că absolvenții noștri pot economisi timp și bani.

Misiune

Mesaj al directorului general

Misiunea INC este de a continua să se dezvolte ca un colegiu de învățământ superior prin încurajarea unui mediu de învățare în care studenții, facultatea, personalul și părțile interesate se străduiesc etic pentru a-și atinge obiectivele și pentru a-și îndeplini responsabilitățile sociale. Noi, la INC, vom dedica toate eforturile noastre pentru a oferi studenților sprijin personal pentru a excela academic, profesional și social pentru astăzi și pentru viitor.

Misiunea INC se bazează pe șapte componente centrale:

 • Mediu de învățare excepțional
 • Facultatea și dezvoltarea studenților
 • Realizare profesională
 • Integrare multiculturală și diversitate
 • Integritate și civilitate
 • Învățarea pe tot parcursul vieții
 • Responsabilitatea socială a întreprinderilor
Filozofie

INC este dedicat furnizării de programe educaționale care dezvoltă abilități individuale, consolidează relațiile umane, sporește bunăstarea comunității și crește conștiința, cu diversitatea ca sursă de reînnoire și vitalitate.

Având libertatea academică ca principiu de orientare, programele INC sunt modelate pe standarde educaționale americane și europene, oferind studenților oportunități de transfer diverse.

Evaluarea și adaptarea la INC este un instrument fundamental pentru obținerea calității educaționale, eficiență și îmbunătățire continuă și creștere.

Obiective

Obiectivele strategice ale Colegiului ghidează deciziile pentru dezvoltarea viitoare a instituției.

"Obiectivul principal al INC este să transmită cunoștințe, să urmărească adevărul și onestitatea și să încurajeze dezvoltarea intelectuală și morală."

 • Oferiți programe de calitate care să integreze arte și științe liberale, cu pregătire profesională
 • Pentru a pregăti elevii să funcționeze eficient într-un mediu multicultural
 • Pentru atingerea scopului academic prin predare, activitate savantă, analiză, dezbatere, studiu și serviciu
 • Să selecteze și să păstreze facultatea calificată și să susțină dezvoltarea lor
 • Susținerea programelor educaționale prin resurse umane, fizice și financiare adecvate
 • Adecvare financiară pentru a sprijini creșterea viitoare a instituției
 • Să acționeze ca incubatori de idei și să contribuie la societate și la comunitatea de afaceri prin programe care vor susține dezvoltarea generală și bunăstarea Ciprului
 • Să fie recunoscut ca instituție de învățământ superior acreditată care oferă o serie de programe academice și profesionale120336_pexels-photo-1595391.jpeg

InterNapa dintr-o privire

Profilul nostru

Internapa College este o instituție privată de învățământ superior înregistrată la Ministerul Educației

Internapa College fost înființat ca Colegiu Educațional G. Takkas în 2003 pentru a oferi învățământ superior pe o bază largă, liberală și modernă și este deschis tuturor fără distincție de gen, religie sau rasă. În 2007, colegiul în eforturile sale de a evolua ca instituție modernă de învățământ superior din zonă și-a schimbat numele în „ Internapa College ” (INC) pentru a se identifica mai îndeaproape cu zona geografică mai largă.

Colegiul oferă programe acreditate în ospitalitate

sediu

Internapa College este găzduit în două locații apropiate, Marthelenio și Yiorkios, care susțin activități academice și, respectiv, administrative.

Marthelenio

Clădirea principală, Clădirea Marthelenio, este formată din birourile facultății, departamentul de afaceri academice, săli de conferințe, laborator de bucătărie, laborator de calculatoare, laborator personal de asistență personală și cantină și restaurant educațional.

Facilităţi

Clădirea principală, Clădirea Marthelenio, este formată din birourile facultății, departamentul de afaceri academice, săli de conferințe, laborator de bucătărie, laborator de calculatoare, laborator personal de asistență personală și cantină și restaurant educațional.

* Un proces suplimentar este în curs de construcție, care va extinde capacitatea noastră la 1100 de studenți .

Yiorkios

Clădirea recent renovată Yiorkios se află la 100 de metri de clădirea Marthelenio și găzduiește biblioteca la parter și la primul etaj birourile directorului general, conturile și admiterile.

Bibliotecă

Biblioteca este o parte semnificativă a mediului nostru educațional și este deschisă studenților, facultăților și membrilor Colegiului, precum și comunității locale. Biblioteca este angajată de un bibliotecar full-time calificat și cu experiență în operarea bibliotecii și are zona pentru studiu și cercetare și acces la computer / internet.

Acesta cuprinde peste 5000 de cărți și periodice, oferind acces facil la informații tuturor studenților și facultăților. Toate cărțile sunt organizate conform sistemului de clasificare zecimală Dewey și sunt susținute de o rețea de calculatoare special dedicată. Informațiile bibliografice pentru fiecare carte sunt introduse în software-ul bibliotecii ABEKT. Biblioteca poate accesa baze de date electronice oferind o resursă suplimentară pentru cercetarea online, permițând accesul facultăților și personalului la o multitudine de articole revizuite de la un număr de periodice.119937_pexels-photo-1438072.jpeg

Locația Colegiului

Republica Cipru este a treia insulă ca mărime din Marea Mediterană și este situată în partea de est a acesteia. Cipru este un stat membru al Uniunii Europene din 2004. Este o țară cosmopolită modernă care se însoțește cu cultura europeană cu o istorie bogată. Insula Afrodita, după cum este cunoscută, deține o poziție geografică între trei continente: Europa, Asia și Africa.

Colegiul este situat în partea de est a insulei în municipiul Sotira, foarte aproape de două dintre cele mai populare destinații turistice europene, Ayia Napa și Protaras. Această locație o face ideală pentru studii în managementul ospitalității, artele culinare și administrarea afacerilor. Studenții Colegiului au avantajul suplimentar de a-și putea desfășura stagiile de vară la renumite hoteluri și restaurante.

Cazare la facultate

Cazarea pentru studenți este situată în Ayia Napa, oferind studenților un mediu vibrant pentru a petrece în timpul studiilor lor aici. Există mai multe conexiuni cu autobuzul la colegiu, care durează aproximativ treizeci de minute.120608_pexels-photo-Cyprus1.jpeg

De ce Cipru

Vreme superbă - Anul întreg

Cipru se bucură de un climat mediteranean plăcut, cu veri secetoase din mai până în octombrie și ierni blânde decembrie-februarie. Verile sunt călduroase, cu temperaturi care ating maxime de 32-38 ° C, cu cer senin și brize marine creând o atmosferă plăcută în zonele de coastă. Temperaturile de iarnă variază în jur de 12-18 ° C în timpul zilei.

Destinația turistică majoră

Cipru ca insulă este înconjurat de coastă, iar plajele sale vă vor uimi cu caracteristicile lor unice extraordinare. Cipru are unele dintre cele mai importante stațiuni turistice din Europa, ceea ce îl face o locație perfectă pentru studii în ospitalitate

Siguranță

Conform unui sondaj recent, Cipru este unul dintre cele mai sigure județe din lume. În special, are una dintre cele mai mici rate ale criminalității și unele dintre cele mai bune cifre ale poliției.

Nivel de educatie

Cipru oferă un nivel ridicat de educație cu calitatea învățământului superior și programe în Cipru asigurate de Agenția Cipru de Asigurare a Calității și Acreditare în Învățământul Superior. Agenția respectă procedurile și criteriile de evaluare și acreditare din Standardele și Orientările europene, care sunt cerințele rețelei europene de asigurare a calității (ENQA).

Bucurați-vă de studiile dvs. (și de timpul dvs. în Cipru)

Istorie: Istoria și Cultura Ciprului sunt printre cele mai vechi din lume. Săpăturile arheologice datează de aproximativ 9.000 de ani. Peisajul cultural bogat al insulei implică sute de situri arheologice împrăștiate pe toată insula, reprezentând diferitele perioade istorice din evoluția insulei.

Costul vieții: Costul vieții este relativ mic în Cipru, prețurile fiind mult mai mici decât în majoritatea țărilor din nordul Europei. Cipru oferă un nivel ridicat de viață la un cost accesibil. Prețurile cazării în spațiile de cazare ale studenților din zona Ayia Napa sunt foarte accesibile.

Istorie

Istoria și Cultura Ciprului sunt printre cele mai vechi din lume. Săpăturile arheologice datează de aproximativ 9.000 de ani. Peisajul cultural bogat al insulei implică sute de situri arheologice împrăștiate pe toată insula, reprezentând diferitele perioade istorice din evoluția insulei.

Costul de trai

Costul vieții este relativ mic în Cipru, prețurile fiind mult mai mici decât în majoritatea țărilor din nordul Europei. Cipru oferă un nivel ridicat de viață la un cost accesibil. Prețurile cazării în spațiile de cazare ale studenților din zona Ayia Napa sunt foarte accesibile.

Ospitalitate cipriotă

Ospitalitatea cipriotă este la fel de renumită ca soarele și marea insulei. Ciprioții sunt, prin natură, un popor cald și iubitor, care impresionează imediat vizitatorii din Cipru; atmosfera peste tot este relaxantă și primitoare. Cipriții sunt o populație foarte vorbitoare de engleză, astfel încât să cunoască oamenii este întotdeauna ușor.120609_pexels-photo-Cyprus.jpeg

Programe predate în:
 • Engleză

Această școală oferă și:

BA

Internapa College

Scopul programului este de a oferi studenților competențe academice, profesionale și manageriale necesare în industria ospitalității și turismului. Studenții vor fi expuș ... [+]

Scopul programului

Scopul programului este de a oferi studenților competențe academice, profesionale și manageriale necesare în industria ospitalității și turismului. Studenții vor fi expuși unui mediu creativ de învățare și antreprenorial pentru a dezvolta atribute puternice de conducere și cultura profesională orientată spre ospitalitate. Programul stimulează principiile academice prin învățare reflectivă și gândire critică în cursuri teoretice și profesionale și ca incubator, sprijină studenții în utilizarea abordărilor multidisciplinare în management, rezolvarea problemelor, luarea de decizii eficiente și cele mai bune practici de afaceri. Împreună cu stagiile și experiența de lucru, programul oferă studenților o oportunitate pentru crearea de rețele profesionale pentru a-și avansa cariera viitoare. Absolvenții se vor aștepta să fie angajați în posturi de supraveghere / manageriale și să lucreze în diferite organizații din industria ospitalității și a turismului.... [-]

Cipru Sotira
Octombrie 2019
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză