Larnaca College

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Larnaca Colegiul este una dintre cele mai vibrante colegii înființate în Larnaca Cipru și oferă standarde ridicate de învățământ privat pe o gamă largă de programe pentru studenți din întreaga lume. Larnaca Colegiul este înregistrat în mod corespunzător și recunoscute de către Ministerul "Educație și cultură din Cipru. Colegiul este renumit pentru expertiza sa in domeniul Business Administration, Ospitalitate și Turism, Tehnologia informației și comunicațiilor. Larnaca College este un centru autorizat de athe în Marea Britanie, Confederația turismului și ospitalitate din Regatul Unit și Consiliul de Nord al Educației suplimentare din Marea Britanie. studenti Larnaca se pot transfera in Marea Britanie pentru studii suplimentare în orice moment, în cazul în care doresc să facă acest lucru.

Facultatea este format din instructori academice cu înaltă calificare, practicieni cu experiență și cercetători care știu cum să se îmbogățească experiența educațională a studenților.

Facilitățile, numărul și nivelul de lectori și coordonarea cursurilor care respectă Sistemul inovativ european de învățământ, toate acestea contribuie la oferirea Larnaca Colegiul prestigiul și caracteristicile unice ale unui colegiu european.

Al Colegiului motto-ul "Knowledge-Înțelepciunea-succes" stă la baza filozofiei colegiului. Este o extensie a etosului colegiului, care se caracterizează printr-un climat democratic și pozitiv, respect reciproc, înțelegere și cooperare.

Colegiul se află în noua sa clădire proprie, situat în centrul orașului Larnaca între toate facilitățile orașe. Parterul este compus din intrarea principală și găzduiește toate dulapurile personale ale elevilor. La primul etaj oferă o parcare acoperită, amplu pentru personal și studenți. Al doilea etaj este format din zona de recepție, birouri administrative, birouri facultate, PC-laborator, cantină, biblioteca și biroul directorilor. Toate camerele de curs și amfiteatre sunt la etajul al treilea. Atât a treia și a doua etaje oferă ample de toaletă și facilități cameră de spălare.

Având în vedere cererea tot mai mare de studenți din întreaga lume, încercăm să reprezentanți ai mediului academic stabilite în scopul de a coordona efortul de recrutare a colegiului. Prin urmare, vom fi foarte bucuroși să se alăture mâinile în beneficiul studenților noștri și organizațiile noastre prea.

Așteptăm cu nerăbdare să auzim de la tine în curând. Nu ezitati sa ne contactati pentru orice alte informații necesare.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză
  • Greacă

Vedea BA-uri »

Programe

Această școală oferă și:

BA

Burlac în managementul turismului și ospitalității

Campus Cu normă întreagă September 2019 Cipru Larnaca Pakistan Islamabad Bangladesh Dhaka + 3 mai mult

Este o oportunitate interesanta de a combina studiile în Hospitality Management, cu un studiu și de carieră se concentreze pe Hotel Management. [+]

Este o oportunitate interesanta de a combina studiile în Hospitality Management, cu un studiu și de carieră se concentreze pe Hotel Management. calea noastră se bazează pe atât cunoștințe teoretice extinse și de zi cu zi cum știu și este conceput pentru persoanele care doresc să dezvolte și să modernizeze cariera lor în industria hotelieră. Absolventii acestui program, prin urmare, să beneficieze de o serie de oportunități de carieră atractive deoarece domeniul ospitalității și turismului este cea mai rapidă creștere sectorul ocuparea forței de muncă în economia Ciprului.

BA în Turism în managementul ospitalității CODUL DISCIPLINEI DENUMIREA DISCIPLINEI ... [-]

De licență în administrarea afacerilor

Campus Cu normă întreagă 4 anii September 2019 Cipru Larnaca Pakistan Islamabad Bangladesh Dhaka + 4 mai mult

Larnaca Colegiul School of Business trenuri de persoane în Business și Administrarea Afacerilor la nivel universitar. [+]

Larnaca Colegiul School of Business trenuri de persoane în Business și Administrarea Afacerilor la nivel universitar.

Administrarea afacerilor (Bachelor of Arts)

Administrarea afacerilor (4 ani, plus un an Fundația Opțional, Bachelor of Arts)

Structura cursului: MGT 101 Introducere în Managementul 2. MTH 102 Maths 3. ACC 103 Contabilitate I 4. ECO 104 Microeconomie 5. CSC 105 Computer Introducere 6. BUS 201 Mediul de afaceri 7. MGT 202 Organizații și comportament 8. ACC 203 Contabilitate II 9. MTH 204 Statistică 10. ECO 205 Macroeconomie 11. MGT 301 Operațiunea de gestionare 12. CSC 302 Introducere în E-Business 13. MKT 303 Marketing 14. Raportarea FIN 304 Raport financiar 15. HRM 305 Managementul Resurselor Umane 16. LEGEA 401 Drept European 17. HRM 402 Relațiile angajaților 18. FIN 403 Sisteme financiare și audit 19. BUS 404 Strategia de afaceri 20. MKT 405 Publicitate și promovare 21. MKT 501 Marketing Intelligence 22. BUS 502 Antreprenoriat: New Venture Development 23. BUS 503 Proiect de cercetare 24. BUS 504 societății de afaceri și 25. SOC 505 Înțelegerea Social Change 26. MKT 601 Social Marketing 27. BUS 602 International Business 28. ECO 603 Bani și Bănci 29. BUS 604 Schimbarea și creativitatea în organizații 30. ECO 605 Dezvoltare economică și politică de 31. ECO 701 Economie politică internațională 32. MKT 702 Strategia de marketing internațional 33. MKT 703 Comportamentul consumatorului 34. MIS 704 Sistemul de gestionare a informațiilor 35. HST 705 europene 36 Istoric. MKT 801 Global Marketing 37. BUS 802 Politica de afaceri & Corporate Strategy 38. Drept... [-]