Citește Descrierea Oficială

Larnaca Colegiul este una dintre cele mai vibrante colegii înființate în Larnaca Cipru și oferă standarde ridicate de învățământ privat pe o gamă largă de programe pentru studenți din întreaga lume. Larnaca Colegiul este înregistrat în mod corespunzător și recunoscute de către Ministerul "Educație și cultură din Cipru. Colegiul este renumit pentru expertiza sa in domeniul Business Administration, Ospitalitate și Turism, Tehnologia informației și comunicațiilor. Larnaca College este un centru autorizat de athe în Marea Britanie, Confederația turismului și ospitalitate din Regatul Unit și Consiliul de Nord al Educației suplimentare din Marea Britanie. studenti Larnaca se pot transfera in Marea Britanie pentru studii suplimentare în orice moment, în cazul în care doresc să facă acest lucru.

Facultatea este format din instructori academice cu înaltă calificare, practicieni cu experiență și cercetători care știu cum să se îmbogățească experiența educațională a studenților.

Facilitățile, numărul și nivelul de lectori și coordonarea cursurilor care respectă Sistemul inovativ european de învățământ, toate acestea contribuie la oferirea Larnaca Colegiul prestigiul și caracteristicile unice ale unui colegiu european.

Al Colegiului motto-ul "Knowledge-Înțelepciunea-succes" stă la baza filozofiei colegiului. Este o extensie a etosului colegiului, care se caracterizează printr-un climat democratic și pozitiv, respect reciproc, înțelegere și cooperare.

Colegiul se află în noua sa clădire proprie, situat în centrul orașului Larnaca între toate facilitățile orașe. Parterul este compus din intrarea principală și găzduiește toate dulapurile personale ale elevilor. La primul etaj oferă o parcare acoperită, amplu pentru personal și studenți. Al doilea etaj este format din zona de recepție, birouri administrative, birouri facultate, PC-laborator, cantină, biblioteca și biroul directorilor. Toate camerele de curs și amfiteatre sunt la etajul al treilea. Atât a treia și a doua etaje oferă ample de toaletă și facilități cameră de spălare.

Având în vedere cererea tot mai mare de studenți din întreaga lume, încercăm să reprezentanți ai mediului academic stabilite în scopul de a coordona efortul de recrutare a colegiului. Prin urmare, vom fi foarte bucuroși să se alăture mâinile în beneficiul studenților noștri și organizațiile noastre prea.

Așteptăm cu nerăbdare să auzim de la tine în curând. Nu ezitati sa ne contactati pentru orice alte informații necesare.

Programe predate în:
  • Engleză
  • Greacă

Această școală oferă și:

BA

Larnaca College

Este o oportunitate interesanta de a combina studiile în Hospitality Management, cu un studiu și de carieră se concentreze pe Hotel Management. ... [+]

Este o oportunitate interesanta de a combina studiile în Hospitality Management, cu un studiu și de carieră se concentreze pe Hotel Management. calea noastră se bazează pe atât cunoștințe teoretice extinse și de zi cu zi cum știu și este conceput pentru persoanele care doresc să dezvolte și să modernizeze cariera lor în industria hotelieră. Absolventii acestui program, prin urmare, să beneficieze de o serie de oportunități de carieră atractive deoarece domeniul ospitalității și turismului este cea mai rapidă creștere sectorul ocuparea forței de muncă în economia Ciprului.

BA în Turism în managementul ospitalității CODUL DISCIPLINEI DENUMIREA DISCIPLINEI ... [-]
Cipru Larnaca Pakistan Islamabad Bangladesh Dhaka  + 2 Mai mult
Septembrie 2020
Engleză
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Larnaca College

Larnaca Colegiul School of Business trenuri de persoane în Business și Administrarea Afacerilor la nivel universitar. ... [+]

Larnaca Colegiul School of Business trenuri de persoane în Business și Administrarea Afacerilor la nivel universitar.

Administrarea afacerilor (Bachelor of Arts)

Administrarea afacerilor (4 ani, plus un an Fundația Opțional, Bachelor of Arts)

Structura cursului: MGT 101 Introducere în Managementul 2. MTH 102 Maths 3. ACC 103 Contabilitate I 4. ECO 104 Microeconomie 5. CSC 105 Computer Introducere 6. BUS 201 Mediul de afaceri 7. MGT 202 Organizații și comportament 8. ACC 203 Contabilitate II 9. MTH 204 Statistică 10. ECO 205 Macroeconomie 11. MGT 301 Operațiunea de gestionare 12. CSC 302 Introducere în E-Business 13. MKT 303 Marketing 14. Raportarea FIN 304 Raport fina... [-]
Cipru Larnaca Pakistan Islamabad Bangladesh Dhaka  + 2 Mai mult
Septembrie 2020
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză