Read the Official Description

AACSB Accredited

Înscrieți-vă la o universitate de top din SUA și studiați în Croația!

RIT Croatia fost înființată în 1997 ca un campus global al proeminentei universități americane private,

Diferit de ziua 1!

Folosind abordarea individuală, vom asigura un mediu stimulativ și interactiv care vă va ajuta să vă dezvoltați potențialul. În timpul educației dvs., vă vom oferi o oportunitate unică de a petrece unul sau două semestre care studiază în străinătate la campusurile RIT din Rochester, New York sau Dubai, Emiratele Arabe Unite. Prin programe orientate spre aplicarea practică a cunoștințelor, veți fi pregătiți pentru provocările lumii afacerilor.

Acreditarea internațională

RIT Croatia este o instituție privată de învățământ superior și programele sale sunt livrate în conformitate cu acreditările naționale. Calitatea programelor noastre a fost recunoscută de acreditările internaționale ale RIT, cum ar fi:

  • Comisia pentru Învățământul Superior din Statele Mijlocii, o agenție instituțională de acreditare recunoscută de Secretarul de Educație al Statelor Unite și de Consiliul privind Acreditarea în Învățământul Superior.
  • Asociația pentru Școli de Afaceri Advance Collegiate. Programele de afaceri RIT sunt acreditate de către AACSB International, cea mai lungă asociație globală dedicată avansării educației manageriale la nivel mondial.

Burse și ajutor financiar

Pentru a sprijini studenții calificați în finanțarea studiilor, RIT Croatia a obținut peste 350.000 de euro pentru ajutor financiar pentru înscrierea în anul universitar 2019/2020. Bursele și ajutorul financiar sunt fonduri monetare aplicate pentru costul de școlarizare al universității de peste patru ani de studiu.

De ce să studiezi la RIT Croatia ?

  • Studiu în limba engleză. Câștigați un grad american recunoscut la nivel internațional: toate clasele sunt ținute în limba engleză, complet aliniate cu programele și manualele americane contemporane. După finalizarea studiilor la RIT Croatia , vi se vor acorda două diplome: o diplomă americană de la Institutul de Tehnologie din Rochester și o diplomă croată de la RIT Croatia .
  • Studiu în conformitate cu standardele educaționale americane înalte: programele și curriculum-ul sunt complet aliniate la standardele uneia dintre cele mai renumite universități private din SUA Calitatea colegiului a fost confirmată de numeroase acreditări internaționale, cum ar fi Comisia Statelor Mijlocii pentru o Înaltă Educație - AACSB International, Asociația pentru Școli de Afaceri Advance Collegiate.
  • Petreceți un semestru în Statele Unite ale Americii sau în Emiratele Arabe Unite: experimentați diferite culturi, să vedeți lucrurile dintr-o perspectivă globală și să vă îmbunătățiți competențele în limba engleză. Cel mai important, se dovedește a fi un avantaj major atunci când se aplică pentru un loc de muncă.
  • Rata de plasare excelentă la absolvire: peste 80% din studenții noștri găsesc un loc de muncă în termen de trei luni de la absolvire (clasa din 2017). Modelați după programul RIT de dezvoltare a carierei și de educație cooperatistă, studenții sunt pregătiți de la primul an de studiu pentru a fi integrați pe piața muncii.
  • Experiența care vă oferă un avantaj: biroul nostru de educație cooperativă și de carieră îi ajută pe elevi să se pregătească pentru intrarea pe piața muncii. Consultanții noștri ajută studenții să-și aleagă și să-și construiască cariera, să facă contacte cu potențialii angajatori, să găsească locații de co-op, să-i învețe cum să scrie un CV și să-i pregătească pentru interviuri.
Programs taught in:
Engleză

Această școală oferă și:

BSc

RIT Croatia

Pe măsură ce multe companii se extind la nivel global, profesioniștii de afaceri cu o diplomă de afaceri internațională, o conștientizare a diferențelor culturale și poli ... [+]

Pe măsură ce multe companii se extind la nivel global, profesioniștii de afaceri cu o diplomă de afaceri internațională, o conștientizare a diferențelor culturale și politice și o înțelegere a condițiilor concurențiale ale economiei globale sunt în cerere. Programul de patru ani de licență internațională oferă studenților cunoștințe și înțelegere a principalelor funcții economice ale afacerilor internaționale și ale managementului strategic internațional. Elevii învață cum să întreprindă afacerile locale la nivel global și să dezvolte strategii de afaceri care vor funcționa pe piețe din medii culturale, politice și economice diferite. Planificați-vă cariera cu noi!... [-]

Croaţia Zagreb
September 2019
La zi
4 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
RIT Croatia

Managerii foarte educați și profesioniști care pot face față provocărilor legate de turismul modern reprezintă un element esențial pentru dezvoltarea economică a oricărei ... [+]

Managerii foarte educați și profesioniști care pot face față provocărilor legate de turismul modern reprezintă un element esențial pentru dezvoltarea economică a oricărei țări. Știați că turismul este unul dintre cele mai mari și mai rapid dezvoltate sectoare economice din lume? Programul de Management al Ospitalitatii si Turismului din cadrul RIT Croatia pregateste studentii pentru pozitii profesionale si manageriale in domeniile economiei si turismului. Planificați-vă cariera cu noi!

De ce să studiezi la RIT Croatia ? Aflați mai multe .Burse și ajutor financiar

Pentru a sprijini studenții calificați în finanțarea studiilor, RIT Croatia a obținut peste 350.000 de euro pentru ajutor financiar pentru înscrierea în anul universitar 2019/2020. Bursele și ajutorul financiar sunt fonduri monetare aplicate pentru costul de școlarizare al universității de peste patru ani de studiu.... [-]

Croaţia Dubrovnik
September 2019
La zi
4 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
RIT Croatia

Programul de licență de 4 ani de la Universitatea RIT Croatia din Dubrovnik și Zagreb pregătește studenții pentru profesii interesante și căutate în domeniile programării ... [+]

Programul de licență de 4 ani de la Universitatea RIT Croatia din Dubrovnik și Zagreb pregătește studenții pentru profesii interesante și căutate în domeniile programării, web-ului și a aplicațiilor mobile și a modelarea bazelor de date. Planificați-vă cariera cu noi!

De ce să studiezi la RIT Croatia ? Aflați mai multe .Burse și ajutor financiar

Pentru a sprijini studenții calificați în finanțarea studiilor, RIT Croatia a obținut peste 350.000 de euro pentru ajutor financiar pentru înscrierea în anul universitar 2019/2020. Bursele și ajutorul financiar sunt fonduri monetare aplicate pentru costul de școlarizare al universității de peste patru ani de studiu.... [-]

Croaţia Zagreb Dubrovnik
September 2019
La zi
4 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

RIT Croatia Orientation Day 2016

RIT Croatia Early Admission Time Apply Now

RIT Croatia Dubrovnik campus

RIT campus life 2014

Location address
RIT Croatia
Don Frana Bulića 6

Dubrovnik, Dubrovnik-Neretva County, 20 000 HR
Location address
RIT Croatia
Damira Tomljanovića Gavrana 15

Zagreb, 10 000 HR