Zagreb School of Business

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Există un interes crescut pentru experții în marketing și comunicare pe piețele muncii croate și mondiale, în timp ce există un număr mic de instituții de învățământ superior care oferă educație studenților concentrați în domeniul marketingului și comunicațiilor.

Este foarte important să subliniem faptul că, datorită procesului de restructurare în economie care este prezent, în timp ce piața forței de muncă nu oferă angajaților competenți pentru gestionarea unor astfel de procese de piață, în timp ce caută adaptabilitatea noilor cunoștințe și flexibilitatea muncii împreună cu specializarea.

Prin urmare, Programul de studiu al ZSB Are drept scop educarea studenților care vor contribui la succesul afacerilor în domeniul marketingului și comunicațiilor. Ministerul Științei, Educației și Sportului a apreciat că la 11 octombrie 2006, când a emis un permis care să permită ZSB să ofere studenților un studiu profesional de marketing și comunicare.

La 15 mai 2015, ZSB a obținut un permis de deschidere a unui studiu specializat de studii postuniversitare de marketing și comunicare. Sa realizat o analiză a programelor comparative din universitățile croate, în special facultățile de economie, precum și alte instituții de învățământ superior concentrate pe economie de afaceri și pe facultăți de jurnalism și politică.

În plus, a fost efectuată o analiză a altor instituții de învățământ superior de renume din țările membre ale Uniunii Europene. Programele noastre sunt aliniate principiilor declarației de la Bologna, care sunt acceptate de cea mai mare parte a Europei ca o politică de lider în dezvoltarea instituțiilor de învățământ superior, precum și un cadru pentru schimbarea instituțiilor de învățământ existente.

După finalizarea cu succes a studiilor universitare, studenții ZSB primesc un titlu baccalareus (bacc.oec.). La finalizarea unui studiu de licență profesională specializată, elevii primesc titlul Specialist în marketing și comunicare (struč.spec.oec.).

Această școală oferă programe în:
  • Engleză
  • Croat

Vedea Programe de Licență » Vedea Masterate »

Programe

Această școală oferă și:

Licenţă

Bachelor in Marketing & Communication Management

Campus Cu normă întreagă 3 anii October 2019 Croaţia Zagreb

[+]

Cursurile pot fi luate de către studenți obișnuiți și externi.

http://www.vpsz.hr/en/article/marketing-managementcommunications-management-66/

[-]

Contactează

Visoka poslovna škola Zagreb

Adresă, linia 1 Ulica Grada Vukovara 68,
10000 Zagreb, Croaţia
website http://www.vpsz.hr/en/
Telefon +385 1 6310 888