Citește Descrierea Oficială

AACSB Accredited

Zagreb School of Economics and Management educă viitorii experți economici și de afaceri din Croația și a devenit un centru de reflecție și discuții privind problemele economice și de afaceri contemporane din Croația. Cu peste 1200 de studenți, peste 150 de absolvenți și peste 2800 de absolvenți, comunitatea ZSEM este în continuă creștere. În 2013, ZSEM devenit prima școală de afaceri acreditată AACSB croată, aderând astfel la grupul de elită de 5% din școlile de afaceri din lume care dețin această prestigioasă acreditare. Zagreb School of Economics and Management fost recent proclamată printre cele mai bune școli de afaceri de top din Europa de Est la Convenția Mondială a Eduniversalului din 2017.

ZSEM include profesori renumiți, cercetători și experți din întreaga lume. Adesea, profesorii noștri sunt prezenți în mass-media națională a Croației și mulți lectori dețin posturi de conducere în corporațiile și instituțiile publice din Croația (Banca Națională Croată, Croatian Telecom, Ericsson Nikola Tesla etc.).

Cu peste 130 de universități partenere din întreaga lume, mulți studenți ZSEM , inclusiv studenții noștri absolvenți, petrec un semestru în străinătate fără să plătească taxe suplimentare de școlarizare. De asemenea, ZSEM salută din ce în ce mai mulți studenți internaționali în fiecare an și găzduiește o Școală Internațională de Vară anuală.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

Licenţă

Zagreb School of Economics and Management

Acest program de patru ani conține subiecte în domeniul economiei, managementului, contabilității, finanțelor, marketingului, turismului și a numărului mare de cursuri el ... [+]

Acest program de patru ani conține subiecte în domeniul economiei, managementului, contabilității, finanțelor, marketingului, turismului și a unui număr mare de cursuri elective pe care studenții le pot lua, în funcție de preferințele personale.

Studiile universitare de economie și management, conduse de cei mai buni experți croați și internaționali, oferă fundația pentru o carieră de succes.

De-a lungul programului de patru ani, studenții urmează cursuri în economie, management, marketing, contabilitate, finanțe, turism și cursuri elective alese în funcție de preferințele personale ale studentului.... [-]

Croaţia Zagreb
Septembrie 2019
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Zagreb School of Economics and Management

Programul de licență în matematică și afaceri economice pune accentul pe economie de afaceri și matematică cantitativă pentru a pregăti experți financiari pentru a lucra ... [+]

Programul de licență în matematică și afaceri economice pune accentul pe economie de afaceri și matematică cantitativă pentru a pregăti experți financiari pentru a lucra în sectorul bancar și financiar, precum și în producție, distribuție, logistică, telecomunicații, software și alte companii din Croația și în întreaga lume.

Structura studiului a fost concepută astfel încât, în primii doi ani, să ascultați subiecte matematice și economice de bază cu privire la disciplinele aplicațiilor matematice în economie și administrarea afacerilor. În acest fel, cu utilizarea intensivă a tehnologiei informației și a software-ului existent, elevii adoptă cunoștințe teoretice. În al treilea an, elevii învață să proiecteze independent algoritmi matematici pentru a rezolva problemele din practica de afaceri și aprofunda cunoștințele lor în direcția matematicii financiare și a optimizării. În al patrulea an, a fost creat un curs Capstone în care studenții vor fi implicați în proiectarea proiectelor și rezolvarea cazurilor de afaceri utilizând toate cunoștințele dobândite pe care le-au câștigat până atunci. De asemenea, studenților anului al patrulea le sunt oferite cursuri elective care le permit să fie profilate în direcția matematicii financiare și / sau optimizării.... [-]

Croaţia Zagreb
Septembrie 2019
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Location address
Zagreb School of Economics and Management
Jordanovac 110

Zagreb, 10000 HR