DNS The Necessary Teacher Training College

Introducere

Citește Descrierea Oficială

De ce DNS?

Scopul nostru este de a instrui profesori progresivi care să răspundă provocărilor din epoca noastră. Combinăm cunoștințele teoretice cu experiențele și accentuăm o abordare de învățare prin practică . Elevii care vin aici au o dorință puternică de a se dezvolta ca indivizi, profesori și cetățeni conștienți ai lumii .

Stilul de viață

În campusul nostru trăim, lucrăm, mâncăm și studiem colectiv . Elevii și profesorii conduc colegiul împreună - luăm decizii prin democrație consensuală. Avem o bogată viață culturală în campus, cu peste 20 de naționalități diferite, care împărtășesc și creează tradiții. Comunitatea noastră este de asemenea extraordinară datorită economiei comune și a unui mediu fără droguri și alcool . Toate cele menționate mai sus creează o atmosferă egală, productivă și creativă, în care toată lumea poate contribui și poate fi ascultată.

Programul nostru:


Primul an: Lumea este clasa noastră/>


Africa de călătorie

Împreună cu echipa dvs. vă pregătiți și porniți pentru o călătorie cu autobuzul de 4 luni în Africa de Vest . În timpul călătoriei vă întâlniți și trăiți cu localnicii în timp ce explorați aspectele sociale, culturale și politice ale țărilor. Autobuzul devine casa ta și sala de clasă. Descoperiți lumea cu toate simțurile pentru a înțelege mai bine realitatea globală .

Răspândiți-vă mesajul

Odată ce ați revenit în Europa, veți împărtăși cunoștințele pe care le-ați câștigat. Vizitați școli și organizații pentru a oferi lecții și ateliere despre ceea ce ați învățat. Îți constientizezi problemele importante pe planeta noastră.

Al doilea an: Gândiți-vă la nivel global, acționați la nivel local

Realitatea europeană

Tu, împreună cu echipa ta, te muți într-un oraș din Europa timp de 6 luni, pentru a explora realitatea oamenilor obișnuiți. Locuiți împreună și obțineți locuri de muncă. Organizați evenimente pentru a împărtăși experiențele și pentru a îmbogăți viața colegilor de muncă și a vecinilor. Aflați cum funcționează societatea occidentală și ce trebuie să faceți pentru ao schimba .

Fă ceea ce crezi că este perioada cea mai potrivită

Identificați ceea ce este cel mai relevant pentru a vă dezvolta ca persoană fizică , profesor și cetățean global . Faceți un plan pentru dezvoltarea dvs. și ieșiți. Puteți decide să predați într-un sat rural din Nepal, să ajutați refugiații din Turcia sau să învățați o abilitate pe care ați visat-o mereu. Alegerea este a ta.

Anul III - Aflați prin predare

Te concentrezi pe experiența și înțelegerea realității copiilor , tinerilor și profesorilor din școli. Îți practicați și dezvolți abilitățile de predare printr-un stagiu. Afli ce fel de profesor vrei să fii și cum îți vei pregăti studenții pentru secolul XXI .

Pentru a învăța, trebuie să explorăm
Învățăm mai multe atunci când explorăm lumea împreună
Dezvoltăm cel mai mult atunci când îi învățăm pe ceilalți
Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea Programe de Licență »

Programe

Această școală oferă și:

Licenţă

Diplomă de licență în învățământ

Campus Cu normă întreagă 3 anii Înscriere Deschisă Danemarca Holstebro

DNS este un program de licență internațional de 3 ani care oferă o educație a profesorilor. Combinăm cunoștințele teoretice cu experiențele și punem accentul pe o abordare bazată pe învățare. Scopul nostru este de a instrui cadrele didactice progresiste care pot răspunde provocărilor din timpul nostru în cadrul diviziunilor sociale ori de câte ori este nevoie - și asta este peste tot. [+]

De ce DNS?

Scopul nostru este de a instrui profesori progresivi care să răspundă provocărilor din epoca noastră. Combinăm cunoștințele teoretice cu experiențele și accentuăm o abordare de învățare prin practică . Elevii care vin aici au o dorință puternică de a se dezvolta ca indivizi, profesori și cetățeni conștienți ai lumii .Stilul de viață/>/>/>În campusul nostru trăim, lucrăm, mâncăm și studiem colectiv . Elevii și profesorii conduc colegiul împreună - luăm decizii prin democrație consensuală. Avem o bogată viață culturală în campus, cu peste 20 de naționalități diferite, care împărtășesc și creează tradiții. Comunitatea noastră este de asemenea extraordinară datorită economiei comune și a unui mediu fără droguri și alcool . Toate cele menționate mai sus creează o atmosferă egală, productivă și creativă, în care toată lumea poate contribui și poate fi ascultată./strong>... [-]


Contactează

DNS Necessary Teacher Training College

Adresă, linia 1 DNS International Teacher Training College Skorkærvej 8
6990 Holstebro, Danemarca
website http://www.dns-tvind.dk/
Telefon +45 20 35 23 82