Martec - Maritime And Polytechnic College

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Pregătirea pentru a deveni marinar obișnuit constă în călătoria la bordul navei de formare DANMARK și în atelierul de meșteșuguri instruit la țărm la Colegiul Maritim și Politehnic - MARTEC din Frederikshavn, Danemarca.

Un marinar obișnuit trebuie să întreprindă tot felul de lucrări pe o navă, pe punte, precum și în departamentul de motoare, iar un marinar trebuie să aibă mai multe fațete și cu atât mai bine lucrează ca membru responsabil al unei echipe, cu atât se va adapta mai bine la sarcinile schimbătoare și provocatoare de pe mare.

În fiecare an, Traning Ship DANMARK acceptă 80 de studenți. Mai mult, oferim locuri de așteptare în cazul în care studenții renunță înainte de începerea călătoriei. Realizăm interviuri de admitere în mod continuu, după primirea formularului de cerere.

Pregătirea se schimbă între munca practică la bordul navei, cursurile pe subiecte tehnice, siguranța muncii și - mediu, stingerea incendiilor, navigația și regulile rutiere, marinarul practic, tehnologia marină, siguranța pe mare, primul ajutor, întreținerea etc.

După finalizarea pregătirii și a 12 luni de serviciu maritim, calea este liberă pentru a se aplica la o școală de navigație sau la 20 de săptămâni terminând cursul la Colegiul Maritim și Politehnic, care aduce un certificat de marinar apt.

Locații

Frederikshavn

Address
Haanbaekvej 54
9900 Frederikshavn

Denmark

9900 Frederikshavn, Danemarca

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Programe

În prezent, există programe de afisat

Vă rugăm să rafina căutare de mai sus, a verifica afară categoriile noastre populare de mai jos sau de a efectua o căutare de cuvinte cheie.


... or simply by choosing your degree: